Raspunsuri - Pagina 24
voicu_bebi spune:
neatza fetele...ce faceti?
scuzati absenta mea...dar am fost asa ocupata...cu cel mic al lu sora mea..are vreo 4 luni si cum ea da de permis cam eu stau cu cel mic...ce sa faci macar asa mai experimentez cand o sa am unul mic si eu....
nanami...ce sa -ti zic ca la doctor nici acum nu am apucat sa ajung...sa vedem..acuma...dar esti o dulcica ca si niponel ca v-ati gandit la mine.....
sa va traiasca copilasii...abia astept sa avem si noi un mic omulet....
nanami..distractie placuta la mare cu cel mic si cu sotul...si eu abia astept sa plec cu sotul la mare...off...
va pupacesc....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
niponel spune:
Buna seara .Nanami multumesc pentru urare si eu iti doresc multa sanatate la baietelul tau si sa v-a aduca numai bucurii in casa .Voicu-bebi salutari multumesc de urare ,multa sanatate si abia asteptam veste sa n-e spui cand o sa vina bebica ,mult succes .O seara buna la toata lumea
nanami spune:
fetelor gata cu marea mea , ca mi-a venit CM imi vine sa mor de ciuda
asa ca probabil o sa-l duc pe terorist undeva unde sa-si poata scurge energia
voiculitza succes la bb2
niponel
aileene
G.K.R
voicu_bebi spune:
neatza fetele..ce faceti? noi in weekend trebuia sa mergem pe la un strand ceva dar a cam plouat asa ca am stat in casa...ne-am uitat la filme una alta...am mancat ....si sambata ne ducem la nasi sa mai stam la taclare una alta....
bebele o sa vina abia la anul viitor....asa ne dorim noi....
va pupacesc si mai vorbim....
Poze
aileene spune:
ouf ca mi-e frica de lui Nanami atat mi l-o aratat ca am auzit-o de departeeeeeeee cum vajaia ! Si iaca am aparut si eu !
Dragelor , scuze de absenta mea , care este motivata , mama a ajuns deja de multisor si tare bine ne pare , ne simtim bine in compania ei si ea intr-a noastra ! Mancam de ne spargem de parca pana acuma n-am mai mancat , sa vedeti ce pofta si voie buna , iar timpul cat de repede trece ca nici nu ne dam seama cand ajunge seara , atat de repede a trecut !
Ne-a adus tot felul de aminhtiri din RO , pana si scandura de facut taietei cu sucitoru , eu i-am cerut ca n-aveam si nu ca n-as fi gasit aici dar vroiam unul din RO , na !
Pe langa aceste ultimele noutati , se mai adauga si faptul ca suntem cam suparici din cauza ca am 2 surori in Israel , plecate la lucru si cu ce se intampla pe-acolo , nu suntem deloc in largul nostru ci mereu ingandurate si cu lacrimi in ochi si lipiti de TV dupa ultimele noutati , dar , na ! N-avem ce face decat sa speram ca bunul D-zeu va pune capat acestui razboi inutil , aducator de atata tristete-n inimi si de pierderi inutile de suflete inocente !
Scuze ptr OFF topic , dar am vrut sa motivez absenta mea !
Voiculitza ma bucur ca s-a dus smoala din covoras , chiar am intrebat-o pe mama cu ce s-ar duce si mi-a spus ca n-are idee , ia spune-mi si mie , cum a facut sotiorul tau de-a scos pata din el , ca sa stiu si eu pe viitor , nu se stie ! Te si spor la facut !
Nanami cum se simte puiutul tau , mai bine cu nasucul , nu-i mai curge ? Si ce daca ti-au venit uratii (CM) du-te la mare cu puiutul tau ! dragi !!!
Fetelor fug repede sa vad stirile la TVRinternational ca tare-s cu inima cat un purice de cele petrecute pe-acolo !
Promit sa mai trec sa va vad , ca tare dragi imi sunteti si as vrea s-aud niste manele noi , cele mai tari din vara asta in RO daca puteti si la toate fara exceptie ! Sunteti in gandurile mele si daca sunt un pic absenta , da ?
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
nanami spune:
bunaaaaaaaaaaaaaaaa.......gagici
scuze de lipsa ,,,dar sunt asa ocupata ca nu-mi vad de cap si la servici e o nebuneala , ca ajung acasa rupta-n doua , dar voi sunteti fetite cuminti si intelegeti, nu ?
la noi e nenorocire cu ploile , inundatii,,,, nici in wk. asta nu am putut face nimic decat sa-l duc pe terorist intru-n parc cu gradina zoo.
aileene bine ai revenit , chiar ma gandeam cat tre sa mai stau cu -n mana , ma bucur pt. tine ca te simti bine cu mamuta, si-mi pare rau de surorile tale , dar poate dumnezeu e mare si nu se va intampla ceva urat , multa sanatate lor , sper sa fii la apel zilnic , ca daca nu ,,, stii ce te asteapta nu /
voiculitza, niponel va si multa sanatate
va pup, pe maine
G.K.R
nanami spune:
buna fetele-cucuietele
ce mai faceti?
eu am o gramada de treaba , si nu prea am timp de scris , dar am intrat sa va salut
e o nebuneala la servici ca stau pana seara , si vin moarta de oboseala , de abia astept sa ma arunc in pat , si se pare ca si sambata si duminica tre sa merg
maine fac 5 ani de la nunta dar de sarbatorit cu alta ocazie , ca nu ma mai simt in stare ,,,,vai ce repede-au trecut anii.......
va pe toate si mai vb. cand mai am timp
G.K.R
aileene spune:
Ciaooooo gagici....dar vad ca nu prea sunteti !
Nanami draguta de tine , i-auzi tu sa implinesti 5 ani de casatorie si sa nu te distrezi , da se poate ?! Da-le incolo de sefi , nu te du si fa-i mai bine o surpriza sotului cu un chef pe cinste : LA MULTI ANI SI BINEINTELES DIN PARTEA MEA UN CALDUROS SI SINCER ptr maine , scuze dar nu cred ca voi putea intra de aceea prefer sa te felicit acuma !
Noi ne-am sarbatorit-o luni pe 17.07 dar mai mult de 5 noi am implinit 13 (si nu-mi place deloc cifra asta , dar vad ca-mi poarta noroc sa dea Domnu' sa fie mereu asa) si tie iti doresc sanatate si multi ani fericiti impreuna cu sotiorul tau ! Si unul special printisorului tau cel mic !
Ciaoo fetelor si sa traiasca MANELELEEEEEE !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
voicu_bebi spune:
neatza fetele..ce faceti?
va distrati nu gluma.....
mama ce de sarbatorite una si una...nanami....La Multi Ani! iti urez cu ocazia aniversarii celor 5 ani de casatorie ...multi inainte si numai fericire si aveti parte de bucurii si impliniri........
aileene..iti urez si tie La Muilti Ani...cu ocazia celor 13 ani de casatorie...multa sanatate...sa aveti parte de multa si multa iubire inainte si sa fiti cei mai fericiti...
off ce mai trece vremea....
fetele va pup...si haideti ca vine vichendul...
Poze