Manele !

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Salutari gagici ce mai spuneti ca facet?C-am liniste prin zona.Voicu-beby multa sananate si numai bine iti doresc sa te faci repede bine .Nanami ce mai spui draga ca faci ?O zi buna la toatat lumea si o seara placuta .Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

Buna gagicute ce mai faceti??? rusinica sa va fie , si mie
eu am avut probleme cu pc-ul si acu il folosesc pe al lui iubi

se pare ca aileene are o gramada de treaba cu mamutza ei , ca nu mai apare pe la noi, las ca-i dau eu ei

voiculita sa vii cu vesti , ca tare-s curioasa ce-ai facut la doftoras sanatate multa

niponel , eu pe la munca , cu copkilul , si tot asa .... numai bine si

hai ca mai vb. maine poate , ca ma duc la somn

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele ce faceti?
nanami...nasol si cu serviciul asta dar ce sa facem asta -i viata...pupici pt copil...ce sa fac ieri am fost la dosctor dar avea program dupa amiaza ...si trebuia sa imi vina astia cu jaluzelele nu au venit si am fost ocupata cu ala micu al lu sora mea...si ziceam ca ma duc azi dar cam greu ca tot cu ala micu am stat dar mai sigur ma duc maine ca are program dupa amiaza...
aileene...esti cu maica ta...off sa ne zici ce ti-a adus si ce bunatati ai facut...
niponel...te salut si pe tine...sper sa ma fac bine incetul cu incetul...sa vedem ce zice si doctora...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Buna dimineata si o zi buna la toata lumea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...ce faceti...tot pe pagina 3 va gasesc...
fetele ma simt asa de obosita de nu mai pot....
sper sa apuc sa ma duc azi la doctor....
va pup si sa aveti o zi minuntata

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

aoleuuuuuu pai e frumos asa??? pe pag. 4 dragelor

aileene ce faci? nu crezi ca-r fi cazul sa ne mai spui ceva? te asteptam

voiculitza ce-ai facut mami la doctor ? cum te simti , esti bine ?

niponel tu? ce faci? unde mergi in weekwnd?

va pe toate si va astept la barfa

G.K.R

Mergi la inceput

Seara buna .Nanami inca nu stiu maine al meu lucreaza doar duminica are liber poate o sa ies cu fica-mia la plimbare pe undeva sau pe la cumparaturi iar pentru duminica inca nu am facut planul duminica hotaram .Tu pe ce faci ce planuri ai pentru Weekend ?Voicu-bebi ce mai faci ? O seara buna la toata lumea si o sambata si duminica placuta .

Mergi la inceput

maine am program de lucru prin casa , ca e ca la nebuni,iar duminica ne gandim sa tragem o fuguta la mare, acu asa vedem cum o fi vremea ca fii-miu de-abia asteapta , si tuseste , are astma , acu vad ca-i curge si nasul ... si ,,,, sa vad cum fac
fetita ta e micuta? nu merge la gradi? al meu mai are 2 luni si face 5 ani si ce mult ii place la gradi....

G.K.R

Mergi la inceput

Buna fetele .Nanami si fetita mea are 5 ani si 5 luni si este la o gradinita internationala unde se vorbeste numai engleza,toti profesori sunt englezi doar luni are ore de japoneza unde are o profesoara japoneza ea le preda hiragana ,katakana etc.etc. Mai are fix un an si dupa merge la scoala .Am dat-o la gradinita internationala sa invete engleza ca nu o dam la scoala normala japoneza al meu sot vrea sa o de-a la scoala internationala .O zi buna si o sambata si duminica placuta si multii .

Mergi la inceput

Buna fetele cucuietele

ce mai faceti mai???? unde umblati?

la noi e asa de cald ca-mi vine sa ma bag cu capul sub jetul de apa, daca e si maine vreme frumoasa plec la mareeeee..... uraaaaaaaaaaaaaa.....

niponel sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea ,iauzi ce internationali sunteti,,, al meu e japonez curat si nu vb. decat japoneza , eh. las ca merge si asa , ca nici nu am fortele necesare sa ma mai complic cu altceva

va astept iubitele la barfa

voiculita ce-ai facut la doctoras?

G.K.R

Mergi la inceput