Manele !

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da nanami...numai de aventuri am parte saptamana asta pe cuvant...sa zic ce am patit adineauri...ma suna iubi sa imi zica ca vin cei cu mobila de sufragerie...si vin astia cu mobila...
afara insa erau cei de la drumuri si asfaltau strada cu smoala aia infecta...si unul din cei care carau a calcat in smoala si a calcat exact pe parchet si tocmai pe covorul meu cel nou...chestia e ca parchetul s-a curatat...dar pata de pe covor nici vorba...nu stiu sa fac sa curat pata...am dat cu detergent...am dat cu peria...am frecat ca nebuna dar nu stiu ce sa fac...un sfat va rog....

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Seara buna .Nanami spor la ascultat manele si la tv-urile live .Nanami prin ce zona a orezariei locuiesti ?O seara buna la toata lumea pupici si ne auzim pe maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

hihihi.... am intrat pe "portacala" e misto tare site-ul

aileene uite ca avem manele non stop ,,, URAAAAAAAA......

o seara buna la toate fetitele mele

G.K.R

Mergi la inceput

Neata buna.A-ti baut cafeluta ?

Mergi la inceput

niponel ce matinala esti !!! eu dimineata nu am timp de pc. ca am de lucru cu fii-miu , plus ca dorm pana mai tarziu (8) si aproape in fiecare dimineata imi ramane cafeaua mai mult de jum.

aileene a ajuns mamuta ???

G.K.R

Mergi la inceput

niponel

aileene

voiculitza

oana

G.K.R

Mergi la inceput

Neata.Da Nanami sunt matinala .In fiecare zi la ora 7 m-a trezesc ,fac obento si apoi merg la gradi cu fetita .Ma intorc apoi acasa c-am 10 min fac pana la gradi si de la gradi inapoi ca merg cu bicicleta numai bine ca fac si un piculet de sport de dimineata .Vin acasa imi trezesc sotul papam ceva impreuna apoi dupa ce imi termin treburile prin acasa intru pe net sa vad ce mai spun ziarele si ce mai scriu fetele pe forum .Sunt matinala doar sambata si duminica ce dorm si eu mai mult pana la 9 sau 10 .O sambata si duminica placuta la toata lumea si multi pupici

Mergi la inceput

Adresa noua de maneleAdresa este:http://spaniolu.xhost.ro/ Vizionare placuta

Mergi la inceput

niponel multumim
eu deja m-am dat la incarcat

aileene nu mai spui nimic ??? ce face mamuta? a ajuns cu bine ?

voicu ce-ai facut cu covorul ? te-ai descurcat???

va si mai revin

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neatza fetele...ce ati facut iara ajunseram pe pagina 4 ...ca ma supar acuma...mai stau un pic sa beau cafeluta si ma duc la doctora...sa vad acuma ca trebuie sa imi dea o trimitere ...azi-noapte nu am putut dormi deloc de durere....ma dureau toate capul,urechea ma intepa de ziceati ca e primul razboi mondial..maseaua si ea,si amigdalele sau cum le-o zice de nu mai puteam...ca m-am speriat rau....off si acuma parca ma doare un pic....
va pup ...
nanami ce sa fac am rezolvat cu covorul...l-a rezolvat iubi...fara vreo problema...
va pup mai vorbim cand ma intorc acasa...

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput