Raspunsuri - Pagina 18
elena_oona spune:
Hop si eu cu maneaua
...........cam intarziata.....dar mai bine decat niciodata.
Si mie imi plac manelele si mai ascult din cand in cand.Aveti dreptate chef si nunta fara manele nu exista.
va pup papa
Elena & bebe Manuella 1 an si 8 luni (16.10.2004)
"Good parents give their children Roots &Wings. Roots 2 know where home is, wings 2 fly away & exercise what's been taught them. "
aileene spune:
elena_oona mercic de link , e super si sa stii ca asa cum bine spui : niciodata nu e prea tarziu , bunevenit la maneliste(i) si primeste din zbor un ! te mai asteptam pe la noi cu mult drag !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
voicu_bebi spune:
fetele...bine va regsisi...ce sa fac pe la bucatarie..ca mi se facuse ieri o pofta ba de salata bouef ba de o prajitura...si na ca m-am dus la supermarket si am facut niste cumparaturi...l-am zapacit aseara pe iubi cu boueful meu...
ieri am fost asa ragusita...azi dimineata pe cuvant de puteam vorbi vreun cuvant..acuma mai vorbesc cum vorbesc dar tusesc...si gatul ma doare si urechea..off...am lua niste ceai de tei sper sa imi treaca nitel..si mai iau un antinevralgic ceva...
va pupacesc ca va ganditi la mine si la iubi al meu...sper s ane facem bine...am cam racit cand am mai facut curat in casa...el a luat antibiotice...pare un pic mai bine ca mine...dar tot il doare urechea...eu nu pot lua antibiotice ca iau AC...deci cam nasol...
nanami,aileene ce faceti? dormiti? va astept...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
nanami spune:
elena oona si niponel bine ati venit in clubuletul nostru , sper sa fiti alaturi de noi mereu
gagici ! salutari uite ca s-au mai adunat fetite bune si cumintele lor .
aileene uite-o sarutare de la mine , hmmmm.... noi suntem cu 6 ore inaintea RO, deci cu 7 inaintea voastra acu m-am lamurit , tu? uite acu e 9 seara
sunt moarta de oboseala , nu stiu cat voi mai sta treaza in seara asta , daca nu mai apar , pe maine , scuze si la toate
G.K.R
voicu_bebi spune:
nanami...te iertam tinamd cont ca esti obosita...mai vorbim maine...haideti ca ma duc si eu sa imi fac un ceai..poate dobor raceala asta cumva....
bine ati venit printre noi...elena_oona,niponel...si asa e elena,nunta fara manele nu e nunta...mai ales ca noi avem prieteni care sunt cu manelele...
Poze
nanami spune:
hai ca iar am luat-o razna
m-am dat la descarcat manele de pe siturile noi de la fete si mi-a sarit si somn si tot
vai,,,,,, ce dor imi ede casa.............. trebuia sa merg anul asta si s-a stricat treaba , cine stie cand mai ajung
dar fac un efort si ma duc la somn ca maine am o zi grea
la toate si pe maine
G.K.R
aileene spune:
nananiai cazut in butoiul cu melancolie ? hai draguta , du-te la somnic sa te refaci ca dara mainde dis de dimineata hop la lucru din nou , nu ? aha , acu intelesei si eu deci , esti cu 7 ore mai inaintata de noi ???? uite ca-mi scapase !
ce sa-ti spun ? noapte buna si somnic usor si maine neaparat sa fii in foorma , da ?
va pupicesc pe toate fetelooooooor
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
niponel spune:
Buna nanami si buna la toata lumea.Sunt si vo-i fi alaturi de voi mereu .Si eu sunt manelista iubesc manelele si muzica buna .Si sunt fan NICOLAE GUTA .O zi buna la toata lumea va doresc
voicu_bebi spune:
neatza fetle cucuietele...ce faceti voi...
nanami..chiar asa fugise somnul...trebuia sa ii dai bataie mare lu somnul asta ... sper sa ajungi prin romania anul asta...si sora mea la fel e ...e cea mai fericita cand vine acasa...
niponel..ne bucuram ca esti manelista inraita ca noi...tot ce tine de muzica buna imi place...ce mai eu cu sotul suntem o familie de nebuni si manelisti infocati ...
va pup
Poze