Manele !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

ciaooooo iubitelor , ma bucur sa va revad , am atata treabaaaaa , de nu-mi mai vad capul !
Ma bucur ca voiculitza e si ea prezenta ! Te
nanami imi pare rau ca n-ai putut sa le asculti stiu , c-am incercat si eu , dar nu s-a putut si... n-am idee din ce cauza , dar is ffff faine melodiile , incearca sa intri pe acel site si sa le asculti de-acolo , merita !
In rest sper c-ati iesit din butoiul cu melancolie si ca totul e supeeeeeer , iar viata e frumoasa ! V atzucalesc tare de toooooooot pe toate si eu care credeam ca voi avea de citit..... pana la 12 noaptea , cand colo voi ati shomat da sa poate una ca asta ???? Hai la treaba uratelor !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

'Neata manelistele mele
Eu ma duc la munca , va pup , si mai vb. diseara mai mult

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ce are bre lumea cu voi?
Recunosc ca n-am avut rabdare sa citesc tot dar fiecare e liber sa asculte ce vrea.Eu ma topesc rau dupa muzica lautareasca,aia veche,cu Maria Tanase si Farimita Lambru.Astia noi nu-mi spun mare lucru dar se mai intampla o data la doi ani sa-mi placa o manea.Trebuie sa recunoastem ca o petrecere sau o nunta nu au acelasi aer fara lautari si manelele lor.Chiar ma gandeam, peste doua sapt. ma duc la o nunta la Sofitel...oare ce muzica va fi? As baga mana-n foc ca spre dimineata tot se va canta o manea.

In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

hello fetilii...ce faceti...am iesit si eu un pic afara dar muream de cald si parca ma topeam ca o inghetata...apropo de inghetata parca as manca una...
fetele...de cand cu amenajarea asta la apartament eu si cu iubi am tras o mare raceala din aia cobza...de sambata asta al meu se vaita ca al doare urechea maseaua tot....pe urma m-a luat pe mine urechea dar rau frate ...ne-am pricopsit si noi cu ceva...dar sincer e tare bine cand stai in casa ta si faci ce vrei tu chiar sa stam ...
haideti ce e cu voi...am venit si eu si voi somati? ...mhmmm ...ma bucur ca fusera dor de mine...si mie de voi...hai ca ascult o manea ca tot zicea sora mea ieri ca scult numai manele...uite ca asa am eu chef....
va pup

Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata

Mergi la inceput

Heiiiiii!!!!!!! Cucuietele, ce faceti??? Am venit si eu de la munca Azi era sa mor de cald doamne... ce caldura a fost

Voiculitza gata cu amenajarile? te simti bine la cuibuletul tau? dar ce-ati patin mami? v-a tras curentul??? si pe mine ma cam supara o masea hai ca am putina treaba revin mai acusi
aileene iar te-ai ascuns? care-i diferenta de fus orar cu noi??? 7 ore? 8 ore?

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

nanami...sa stii ca si aici e o caldura de mori..eu una mi-a fost de ajuns ca am iesit azi...maine stau la racoare in casuta...
ce sa zic...ne simtim bine in cuibuletul nostru de nebunii.......cu amenajrile apropae gata...mai avem pe balcon de terminat ...dar ne-a tras rau de tot curentul..alaltaieri eram amandoi cu vata in ureche...si cand mi-a trecut urechea stanga m-a apucat acuma ailalta da ce durere nasoala rau...dar las ca ne facem noi bine...
va pu...

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi

nanami...sa stii ca si aici e o caldura de mori..eu una mi-a fost de ajuns ca am iesit azi...maine stau la racoare in casuta...
ce sa zic...ne simtim bine in cuibuletul nostru de nebunii.......cu amenajrile apropae gata...mai avem pe balcon de terminat ...dar ne-a tras rau de tot curentul..alaltaieri eram amandoi cu vata in ureche...si cand mi-a trecut urechea stanga m-a apucat acuma ailalta da ce durere nasoala rau...dar las ca ne facem noi bine...
va pu...

Poze

aoleuuuuu.... nasol cu durerile de urechi si masele, incearca sa-ti bagi o tigara aprinsa in ureche , stii ce fain iti scoate curentul ... eu mereu fumez pe urechi , cu o tigara in ureche si cu una-n gura , incercati ,
succes in continuare

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

nanami,ma bucur ca ti-ai revenit si ca nu mai esti suparata.Imi pari o fata buna si corecta si inteleg ca ai avut probleme si de-aia te-ai "manifestat" asaToti mai scoatem cateodata, cate-o "perla" din gura, dar e mai bine sa n-o punem aici in scris,ca nu cade bine
la toate fetele!!

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

fetele mele , cucuietele mele , eu ma duc la somnic ca deja e 1 noaptea si-mi cad ochii-n gura , va si va doresc o seara placuta ,

G.K.R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

alinaxeni asa este , ai mare dreptate toti asculta mai devreme sau mai tarziu aceasta muzicuta atat de draga si care merge direct la suflete ! Te si sa ai mult noroc !
nanani draga , am vazut eu ca nu suntem pe aceeasi lungime...de unda , de fiecare data , ca si de ex azi dimineata cand tu la ora 2 te pregateai sa mergi la....lucru... chiar ca nu mai intelegeam nika , acum la mine e ora 21:35 , iar in RO. cu o ora mai mult , dar la tine prin orezarie , zau ca n-am idee scumpa cu toate c-as fi putut sa ma interesez , dar nu asta conta ! Dar vazand ca tu esti de fiecare data ffff matinala , imi pun si eu niste intrebari la care te rog sa nu ma lasi sa mor proasta si sa-mi raspunzi ! Cat e ceasul la tineeeeeeee nu de alta , doar ca sa ma pot incadra si eu ca tot omu' ? Ce tzuc fatucooooo !
voicu-bebi du-te iubita la ca nu se glumezeste cu urechiusele si cu dintii , o fi de la vreun curent , ati stat cu geamurile deschise , dragii de voi ,mai asta v-o lipsit dupa aceea perioada "furtunoasa" si , colac peste pupaza , in loc sa va "giugiuliti" in continuare fara griji in noua locuinta ! Oricum felicitari ptr investisment si s-aveti multa sanatate-n ea si bucurii , ridic in cinstea voastra si va cu drag !
Idora un gand bun si un si dealtfel un la toate manelistele si manelistii sufletisti ! Pupici dulci tuturor !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput