Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
pisoi3 spune:
URSULICA
, intr-adevar, a fost super misto la plimbare.
Iepurasul nu e promis nimanui din secta, are el o gagicuta mai mare cu un an ca el, da' se pare ca ea il cam fenteaza cu un alt baietel asa ca suntem disponibili, ce zici, ii place Raisei de noi?
Ca asa o fetita frumoasa si cuminte
ne-ar placea si noua.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
anabordea spune:
Buna fetelor...noi acum am revenit de prin vizite..am fost la o prietena ca a fost ziua ei si apoi am trecut si pe la mama.
AnaS, te rog sa-mi dai si mie mesajul ala cu melodia cu numaratoarea s-o invat pe Diana..ca eu nu am primit parola...n-oi merita-o!
Ana, mamica de
Diana Alexia (28.02.2004) si
Daria Oana (6.01.2006)
Album
Ursoaica spune:
Anda pai ne place si noua si Raisei ... de fapt mai ales ei. Mai, are o voce ... super, eram topita cand il auzeam. Daca nu o iubeam asa mult pe Raisa iti propuneam un targ 
...
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Ursoaica spune:
Fetelor mi-am schimbat ID-ul de la messenger.
Asta ca sa stiti ca tot eu sunt.
poze
Ursoaica acum

monica70 spune:
Salut gagici,am culcat si eu printesa...
Cu chiu cu vai,am intrat aci,merge cu viteza melcului turbat Pc-ul.
Azi am avut o zi un pic mai buna,am reusit sa si lucrez ceva,2 h cat a fost mami cu ea la plimbare si inca o ora cat a stat cu ea la fratelo in apartment.In rest tot cu maraieli.I-am dat si eu Nurofen azi dimineatza ca nu mai rezistam
Nu a folosit prea mult.
In rest am inaugurat branza din Nan1 cu lamaie.Am facut intai dintr-o portie de 130 ml dar a fost f. putina si amestecata cu juma de banana nu i-a ajuns Dianei nici pe-o masea.Am completat cu laptic.Asta a fost pe la 20.Acum inainte de culcare am mai facut o portie de branzica si am combinat-o cu 2 linguri de fulgi de orez si o bucatzica de banana.Dupa baie a bagat si lapte la greu. Nu prea am mai vrut eu sa-i dau banana ca mai papase dimineatza jumate din una cu piersica,fulgi si lapte. Doar piureul de legume (morcov si tzelina azi) l-a mancat cam marait...O suparau si dintii rau atunci...
De papat eu zic ca papa bine ca si lapte a baut,cel putin cat am stat acasa de cel putin 5-6 ori pe zi,plus ca se mai trezeste sin noaptea.Doar ca nu se prinde de ea.Noi sa nu cumva sa stricam linia ... cca 400 g pe luna 
Am mai iesit la o tura de plimbare pe la 20 (toti trei)si ne-am intors dupa 21,30 .....Am fost si la un market din zona dupa provizii.A dormit fata vreo ora si taman cand sa intram in magazin s-a trezit,asa ca a tinut-o Ghita in bratze si a studiat si madam rafturile.cred ca seamana pe Ghita si ii place la cumparaturi 
Vad ca alt cuplu s-a format Raisa si Mark 

ALINA ai dat si tu peste tembele .... N-are rost sa te necajesti ca Ayan e ok!
INGRID ati ajuns si voi la dinti...si eu tampesc,daca am crezi abia astept sa merg la birou,ca nu mai rezist!
Macar s-a facut vreme buna si vad ca afara n-o deranjeaza nimic
Extrem de ciudat,nu?
Ultima distractie e sa-si dea adidasii jos !!!!!! Mi-a mancat nervii zilele astea si mi-era frica si ca ii pierde.
Sper sa mearga mesajul asta ...
Si sper sa vina maine sa-mi repare opera (ca eu am bulibasit ceva pe hardu bun
si acu ma chinui pe asta infestat de troieni)
Maine merg iar la birou,deci ne auzim maine seara! Sper ...
De citit ma chinui sa va citesc,dar imi trebuie 15 min.sa se trimita un mesaj 

MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Ursoaica spune:
Moni da cu el de pamant. Vrei sa te ajut?![]()
poze
Ursoaica acum

Ursoaica spune:
Mai dar nu ma ieste nimeni pe aici?
poze
Ursoaica acum

J G spune:
Hello fetelor,
Uite ca mai apar si eu pe aici, am fost ocupata, e adevarat (a venit socrella si am facut botezul) dar in ultimele zile nu am scris pt ca m-am ambitionat sa termin de citit si mi-a luat o mie de ani!!
MARAKI LA MULTI ANI!! MAi dai un pic de tort daca am intarziat?
Mai Moni sper sa-i iasa repede dintisorul Dianei ca sa scapati de problema. La fel iti doresc si tine Ingrid, saracutii cu cate trebuie sa se chinuie!
Ursulina sper ca te-ai linistit, nu te mai enerva si bucura-te de fetita ta cuminte si papacioasa!
Giova am vazut filmulet cu Marcolino, tare ii sade bine lui in Polly! Seamana bine de tot cu tine. Si nu te mai plange atata ca esti grasa ca ma apuca depresiile cand te aud.
Anda am plans de suparare cand am citit ce ai patit cu Lucky... stiu ce simti ca si mie mi-au murit pisoi si este foarte greu! Ma bucur ca te-ai linistit acum si sa-ti traiasca Yodi! Mark e tare frumos!
Silvi si tu tot cu dintisorii, bine ca aproape ai scapat! Cand te aud cat papa Alain la o masa imi vine rau, noi suntem din categoria "cand trece de suta e sarbatoare". Bravo voua! Ce vroiam sa te rog... orice carti ai despre bebelusi, te rog sa-mi trimiti si mie!
Bee ce mai faci, cum te mai simti? Mereu esti trista, asa mi se pare mie! Daca vrei sa ne intristam impreuna te astept pe YM, ID-ul meu este j_manea 2000. Chiar as vrea sa mai vorbim!
Catalina cred ca ai scapat deja de injectiile alea, mami iti spun sincer ca esti tare, eu o sa mor daca va trebui sa-i fac injectii in cap fetei mele! Sper sa se simta mai bine in curand Bia dodloata si sa-i iasa dintisorii, ca vad ca asta e problema!
Irinel te inteleg cum te-ai simtit la botez, o sa povestesc si eu mai jos prin ce cosmar am trecut, ca altfel nu pot sa-i zic chiar daca pare ceva banal. Bine ca a trecut!
Ralirali ce mai faceti? Ce face printesa Anastasia?
Maraki sa stii ca si eu m-am speriat un pic de soacra-ta, nu mai stiu cine a zic ca e mare... brr! Pacat ca nu i-a tras Angelo niste urlete! am ramas mirata de cat de maricel e, foarte bine a crescut! Experienta, domle! Auzi, si pe Angelo o sa-l pazesti ca pe Robert? Fata ta ce mai face?
Toanca bine ai revenit! Vad ca esti una dintre fericitele care merg deja la munca! Sa scrii mai des!
Mirela cum merge tratamentul, se simte vreo schimbare? Sper din tot sufletul sa se retraga si sa nu ajungi la operatie! Cum se mai simte flacaul, te mai chinuie noaptea?
Denisa cat mai stai? mai rezisti fara sotul tau?
Alina Matei, ce mai face tiza? mai da si tu un semn de viata!
Nico ce mai faci dragutza? Vad ca ai prins curaj sa mergi cu masina cu bebe si te mai si iei la bataie in trafic. Ia zi, ce idee de biznis ti-a venit?
March cum mai arata marea? Ce face Ioana?
Mira cum va mai simtiti, ati scapat de bube? Saraca de tine... (si de mine, ca si eu o sa mi-o fur de fiecare data cand o sa faca Carla o boala a copilarie... uff). Sa fii atenta sa nu o mai scarpine pe Selin, sa nu ramana cu semne.
Dana ce mai fac printesele? Asteptam povesti cu Oana si Sansana... imi imaginez ca e fascinant sa le vezi!
Tatiana cum te mai descurci? A mai venit vreun ingerash sa spele un biberon, ceva??
AnaB cum a fost in vizita? Iti dau eu parola.. numai nu mai turna gaz pe foc, ca iar ne distram cu un scandalutz, ceva!
Bombonica mi-au placut descrierile tale, ai talent sa stii!
Anasebe ce mai faci?
Restul fetelor pupici, scuze daca nu am mentionat pe cineva (ca cu restul vorbesc pe messenger...).
Despre noi:
Mancam un pic mai bine, deja am inceput sa diversificam putin (orez seara si supa chioara la pranz, merge binisor) dar avem acum alta problema: adoarme foarte greu (dupa ce face crize de nervi o ora) si se trezeste la cel mai mic zgomot si plange... si iar ne chinuim sa adormim... si asta de 3 ori ziua si o data seara. De pilda in seara asta am adormit-o de vreo 6 ori si dupa 5 min s-a trezit!
In rest e ok, cuminte, ma lasa sa mai fac treaba, sa ma dau pe net... nu pot sa ma plang.
Dupa cum ziceam am facut botezul, a fost nasol ca a plans tot timpul si eram terminata de nervi. Nu mai spun ca a bagat-o de 3 ori in cazan cu capul inainte si a scos-o tusind de mama focului... repet, poate o sa radeti de mine dar mie mi se pare cam brutal si fara sens ritualul asta! Si a si tuns-o urat (ca a avut de unde, nu?)
A fost (si plecat deja) socrella, de data asta a fost ok, nu ne-am mai certat si ne-a adus si multe hainute frumoase, rochite... si mamei eroine alcool!
Sper ca v-a placut placinta mea. Imediat ma apuc sa pun si nite poze ca sa ma achit de toate taskurile.
Va pup!
J si Carla (05.02.2006)
Giova spune:
Hai ca scriu si eu intr-un tarziu.
Am fost si am comandat verighetele. Nu pot pune poze ca nu am de unde. sunt simple, aur alb lucios, cu o taietura pe mijloc si a mea are 3 diamante micute.in 24 iunie mergem dupa ele si le voi poza atunci.
Astery
multa sanatate si fericire alaturi de sot si de Razvan!!!
.
Cata misto scaunul, este ca si a lui Alina. am o intrebare: spatarul ala se mai lasa pe spate, sau nu? Ca mi se pare ca prea tre sa stea bebele in fundic. eu vad la caruciorul asta de vara, ca Marco nu sta ca lumea in fundulet si se prelinge asa....daca n-ar fi centurile ar pica din el.
Ingrid mama nu stim cand sa iesim. fetele de la Tm organizeaza pe sapt. asta o iesire la Camelot, dar eu nu pot merge caci maine vin 11 italieni si Clau va fi ocupat. asa ca...n-am cu cine lasa copilul.
O saraca Diana, au apucat-o durerile gingivale si pe ea?
sa-i treaca.
Janina sa va traiasca micuta crestina
. Bine ca nu a venit soacra cu mana in fund la nepoata. si...si mai bine ca a plecat.
Inca un cuplu: Raisa si Mark
la cati mai multi ani impreuna
.
Moni
la Di.
Fete va pupic, merg in pat, caci nu am gasit nimic sa-mi placa pt. luna de miere. vrem hotel gen Egipt sau Dubai, peisaj exotic-Haway, la cat mai putine ore cu avionul, si nu foarte scump. Asa ceva nu exista.
Liliana cum se numeste hotelul si statiunea din Turcia?Am vazut ceva hoteluri misto in Antalya, dar nu stim ce sa facem.
si
usor.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
teolinda spune:
buna seara!
Astery multa sanatate, fericire,impliniri, un Razvanel cumintel si un embrion in decembrie!
Fetelor va multumesc tuturor pt urarile adresate pt sotul meu. Noi am petrecut vineri seara cu cativa dintre prieteni ca daca ii chemam pe toti mai faceam juma de botez.
Silvi - Sano am gasit la Cora dar si pe la orice butic din piata de prin Bucuresti.
GIO - Noi vrem sa mergem in Antalya - Lara Barut Resort e de 5 stelute cu ultra all inclusive.
abia astept sa iti vad "saibele".
Fetelor pe maine ..somn usor!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)