Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 18
irinel2005 spune:
Ne dati ori nu ne dati?
Parola adicatelea. ![]()
Hop si noi la spartul tirgului, adica la sfirsitul disputei (din ce am apucat sa citesc retroactiv).
Ursulino, imi pare tare rau pentru cele intimplate cu pozele. Iti inteleg supararea si orice reguli veti stabili pentru cele mai putin active pentru a putea intra in posesia parolei, noi ne supunem.
Noi intre timp am facut botezul; Ilinca a plins de mama focului, iar eu tot cu ochii in lacrimi am fost. Poate suna prosteste ce zic eu acum, insa cind plingea si se uita la mine, parca simteam in ochii si in plinsul ei un repros ca de ce ii las sa o chinuie si nu fac nimic, ca doar sint mamica ei, ingerul pe care i l-a dat Doamne-Doamne sa aiba grija de ea pe pamint. Si mi se rupea inima.
Maraki, cu un pic de intirziere, uite si de la noi multi pupici
si un “La multi Ani” sincer si cald. Sa iti dea Dumnezeu sanatate multa, o viata frumoasa, senina si plina de bucurii, alaturi de cei dragi din jurul tau.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
alina80 spune:
Buna fetelor!
Noi am mers vineri la pediatru cu Ayan, ca tot are o iritatie pe mana, de vreo luna. A facut urticarie si eu am crezut ca i-ai ramas semne de la urticarie. Si am vrut sa mergem la dermatologie, acolo m-a trimis pediatra lui Ayan, dar am nimerit la pediatrie, cred ca nu au sectie de dermatologie. Si am dat peste o tampita de doctorita, care desi eu i-am zis ca are doar pe manuta iritatia, l-a dezbracat, l-a apasat super tare pe fontanela si l-a si lovit la cap de masa. Mi-a facut si morala ca nu-i dau bine sa manance copilului, ca e dezvoltat si ii trebuie carne si branza de vaci si cereale. Pe manta mi-a zis ca are un fel de ciuperca si sa ii dau cu Clotrimazol. Evident ca am iesit plangand si cum am ajuns acasa am sunat-o pe pediatra sa ii zic ce mi-a zis tampita aia de doctorita cu alimentatia. Si cand a auzit, pediatra s-a suparat pe mine, aproape sa imi inchida telefonul, cum de am indraznit sa cer parerea altui medic in legatura cu alimentatia, ca nu am incredere in ea. Dar eu nu am cerut nici o parere.
MARAKI, la multi ani, tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de copiii si sotul tau!
CATA, care e faza cu dintele Biei? Si de ce faceti analize? Pupicei gagicutei lui Ayan!
URSULINA, nu stiu care e chestia cu contul omun, cu parola, dar vreau si eu noua parola pe PM, te rog!
ANASEBE
, si mie imi place foarte mult melodia pe care ai pus-o pe contul comun si vad ca si lui Ayan ii place. Nu inteleg ce sice la zece: "zece nota la purtare" si nu mai inteleg. Zi-mi si mie, te rog mult!
Alina si Ayan
Poze cu iubitul mic Ayan
Giova spune:
Am aparut si eu, dupa ce am dormitat 2 ore. fetelor, am avut o durere de burta, de am luat un calmant, sai numai dupa ce m-am pus in pat, m-a masat Clau la spate si am adormit mi-a trecut.
Acum sunt ca noua, vreau sa adun masa ca pe la 17 vin proprietarii pana la noi.
Anabordea imi pare rau ca si Daria e cu problemele dintilor. eui tot inclin sa cred ca Marco a avut fite in cap, caci de 2 zule nu mai are nimic.
Cred ca rasfaturile din Alba Iulia ii lipseau. I-am si zis azi la soacra-mea.
Am descarcat si eu cantecelele si pe urma am vazut ca eu le aveam.dar nu-i bai. mersi.
Cata vazut poze cu frumoasa. deci va distrati sapt. asta ,nu?
Mira, scuze, am vazut unde sunt noile poze. ma dar s-au distrat copii acolo, le-a priit.Iarba verde, curte mare, soare, ce mai...tot ce vrei. E asa de mare si frumoasa Selin!! pui pe ea.
Of Alina, doamne fereste peste ce nenorocita de dr. ai dat.nu te mai necaji, si lasa ca-i trece dr. lui Ayan dupa ce-i explici situatia.
Silvi nici eu nu vreau sa-l tin pe Marco in picioare, ne luptam cu el. Burta a scazut super bine, datorita ceaiului, abdomenelor si am primit niste pantaloni care ii pun cand fac ex. si fac sauna.de 3 zile m-am lasat pe tanjala, dar recuperez eu. oricum continui, ca vreau sa fiu mumoasa si slaba.
Irinel sa va traiasca mica crestina.
la adunat.
pe urma iesim in oras putin, la Mall sa dam avansul pt. verighete si in 2 sapt. le avem
.
asa ca ne auzim mai tarziu.
pusi-pusi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
utocatalina spune:
Alina eu zic ca ambele doctorite sunt naspa..prima ca te-a luat la 13 14, cea de a-2a pentru morala ca ai consultat alt doctor!Daca totusi nu-i trece chestia de pe minuta poate ar trebui sa-l ungi cu ceva ca sa dispara! Biei i-am facut iar urocultura ca facuse joi febra mare 38.4 si mi-a fost frica sa nu se fi intors asa repede infectia urinara daca nu am mai facut antibiotic intravenos..exudat ca sa-i iau de-o grija mamei care e nebuna!
Acum sunt sigura ca e dintele de vina....Timpita de doc a mamei m-a pus sa-i dau un fier Biei, fiola pentru inceput 2 ml urmind sa ajung la 10 ml pe zi..i-am dat azi si a vomat imediat toata masa, asa ca i-am luat Fier Haussman picaturi si ii voi da intai 2 pina ajung la 10 picaturi! Sper sa nu mai verse!
Silvi a papat Alain supica?
Giova vreau poze cu verighetele..si noi avem unele haioase rau..daca vreti pun poze!
Apropo am inceput sa intru in blugii vechi, dar greu..acum port 30 si inainte purtam 29..mai am nitel fetelor si intru in hainele vechi, mai ales ca am scazut sub 63 de kg!![]()
Am mai pus si eu niste poze in album jos, la "diverse"..sunt mai vechiute, dar totusi noi!![]()
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
utocatalina spune:
La poze noi am pus si pozele cu scaunul de masina!![]()
poze noi-11 iunie - imi iese dintele
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca 
http://www.dropshots.com/utocatalina
micio spune:
Alina, doamne peste ce personal medical ai dat... In legatura cu ciuperca, am avut si eu aceeasi problema i-a iesit mai inainte pe maini, apoi pe piciore. Mie mi-a zis pediatrul sa-i dau Diflucan (un praf in care se adauga putina apa si apoi se da oral pt 14 zile), ia trecut deja din a treia zi de cand i-am dat. Stiu ca exista si in Romania. Uite daca vrei sa-ti faci o idee: http://www.farma.ro/action/medicamente/detail?id=1958 ,dar oricum nu-i administra fara parerea medicului. Sper sa-i treaca repede si lui Ayan 
Oana si Eduard
https://www.dropshots.com/oanna
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Acum il trimit la farmacie pe sotz sa ia Panadol si Calgel...ca nu se mai poate...doarme putin si se trezeste tot cu mana in gura, simt ca ii arde si fruntea, temp o iau mai incolo, dar sigur e de la dintisori pt ca pana acum nu a avut febra deloc. Saraca, se chinuie...de 3 ori s-a trezit pana acum si a aruncat suzeta, trebuia sa fiu pe faza sa i-o bag la loc ca altfel nu adormea.
Sper sa-i treaca chestia asta mai repede, am inteles ca poate dura si o luna pana sa-i apara ceva...eu bolanzesc pana atunci.
Ingrid S si
Diana
silvi_2005 spune:
In sfarsit a adormit bebeluta, a fost f agitat dupa baita, am cresut ca e mort de foame dar de fapt dintisorii il necajeau.Acum cand m dat cu calgel l-am sintit deja si pe al doilea..deci avem deja doi dintisori!!!
Cata, ce mai face Bia, cum e? Alain papa f bine supa-crema, azi a papat 150 ml+100 ml lapte. La fel si piure de pere+mere+banana cam tot 150 de ml pe la ora 10, are unele care ii plac si unele fructe la care se strmba, mai dureaza pana le descoperim pe toate.Felicitari pt ca ai slabit...eu n-am mai dat jos nimic...
Giova, pupicei dragutului de Marcolino. Ce fel de ceai bei? Felicitari ca te tii de treaba, eu de maine reiau sportul mi-am luat si ceva ceai, am avut si eu ceva pantaloni scurti tip sauna dar ghici..nu incapeau pe mine..
Vreau s vad poze cu verighetele, eu de cand am nascut nu mi-am mai pus verigheta, pe motiv ca ma strange...lumea imi cam zice domnisoare prin magazine si pe la piata dar mustacesc si nu contrazic pe nimeni.
Alina, nu te mai necajii, lasa ca ii trece lui Ayan, Doamne fereste de ceva boala grava.
poze
Ursoaica spune:
Gata ne-am intors de la plimbare prin parc!
A fost super!!!!!!!!!!!!
Anda "iepurasul" este un dulcic
. Auzi cu-i ziceai ca i l-ai promis?
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)