Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor pe Biuta mea numai panadolul a calmat-o cit de cit..in rest e disperare mare pe gura ei.., urla in somn, treaza, cind e cu mina in gura cu bibe..etc..e nasol..colicii erau copii...dupa spusele mamei mai e nitel si iese si dintele...uff...abia astept..

poze noi-7 iunie
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma bucur ca a intrat Ursoaica sa ne lamureasca si ma bucur ca nu s-a suparat pe mine, ne-am lamurit noi.
daca tot e vorba de mancare...eu astept sa se faca sarmalele.mi le-a pregatit soacra si eu le-am scos din lada si le-am pus la fiert. sper sa-mi placa, ca sunt cu varza dulce si eu doar cu acra mananc.
Dar ca tot sunt la CM as baga si ceva dulce, numai ca nu prea merge cu ceaiul pt. slabit, ca de dim. tot pe am fost.
Mira sa inteleg ca v-ati vazut si cu Dia? sau m-am uitat la albumul gresit?
Cata sa foloseasca cu placere Bia scaunelul auto.
Maraki al tau pana la cate kg e scoica? al meu pana la 13 kg, si nu am inca de gand sa il schimb.Ieri am stricat 1 mil. pe un tricou, alti pantaloni de in si 2 perechi sosete. al naibi ce scumpe sunt. am vazut o geaca misto tot la 1 mil. si e musai sa-i luam ca nu mai are nimic.

Bei gagici eu nu mai zic nimic de antitermice, caic eu nu ii iau nici macar temperatura decum sa bag in el atatea medicamente.

Marco ma dispera, nu mai vrea deloc in fundic, doar in picioare, nu stiu ce sa ma mai fac cu el.Ne chinuim cand trebuie sa-l punem in fund.

revin mai tarziu.
si duminica placuta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Ana B sorry pentru Daria..stim cum este...pup sa iasa dintele repede si sa nu o mai doara! Eu o sa-i dau si 1,5 de Nurofen seara daca vaz ca e prea mare durerea..cica linisteste, asa ca eu nu o mai las sa se chinuie!

poze noi-7 iunie
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

sa stii Cata ca si Dariei i-am dat seara trecuta un pic de Panadol inainte de culcare, preventiv, si mi-a dormit fata pana se luminase de ziua pe la 6 si ceva, nu s-a mai trezit saracuta urland. Cu Di nu am avut asa probleme, cu toate ca ii ieseau numai cate 2-3 dinti odata. Nu avea asa dureri groaznice.

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Giova si eu la CM, dar tot cu cioco in bot!
Maraki poze maine cu scaunul, ca pleaca Dan in Delta 1 sapt. si il aduce sus din masina...ramin cu nasa la mine....sa vezi distractie la greu o sapt.!

poze noi-7 iunie
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Ana B eu ce sa mai zic ca toate belelele pe capul nostru..ba refluxul, ba infectia urinara, acum si dintii..nu puteau sa-i iasa si ei ca la Jasmine? Pe deasupra si anemie asa ca o sa incepem cu fierul!

poze noi-7 iunie
Ciresica Bianca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ufff, Catalino, la voi e vorba aia "Toate bubele-alea rele in fundul babii mele!" Dar las' ca e fetita puternica si trece peste...Macar sa ramana astea cele mai rele si sa aiba de acum parte numai de lucruri bune! Multa sanatate! Asa sunt io de cand ma stiu, ca sa am parte de un lucru bun trebuie sa ma chinui de-mi ies okii din cap ca sa-l obtin. Iar daca obtin ceva usor, tot usor il pierd.

Album

Mergi la inceput

Vazut si pozicile noi...pupa mama o ochila, ce dulce e! Iar din carutul ala acoperit se vad doar doi licurici, de oki!

Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, astazi am fost si noi vreo doua ore la plimbare si acum doarme dus micutul. Astazi vreau sa-i fac si eu piure de cartof+morvov dar in apa in care le fierb voi pune si putin dovlecel si un poc de telina pentru gust.
Cata, imi pare rau pentru Bia ca o necajesc toate, lasa ca in cateva zile scapa de dintisori si apoi vreo luna pana incep cei de sus..are un pic de pauza. Nu am reusit sa vad pozele de la semnatura, nu le deschide. Sa stapaniti sanatoase scaunul de masina si sa va plimbati multttt cu masinuta.
Nicole, pupicei pentru Daria, i-am aratat lui Alain pozele ei si a fost f incantat. Asa frumusete de fata..cred si eu. astazi la plimbarica m-am intalnit cu o prietena,cu fetita tot asa micutica si a zis sa-i cuplam dar ia-m spus ca nu se poate, ca Alain are iubita pe internet si e fidel
Giova, cum stai cu greutatea si cu abdomenele, eu m-am cam lasat pe tanjeala, de maine intru la dieta hipocalorica si mi-am luat si ceva ceai cu portocala amara, etc..italian, daca vad ca functioneaza ti-l recomand si tie. Si Alain ar sta numai ridicat in picioare dar nu prea il tin, e si micutel inca plus ca mie si greu...
Ingrid nu-i nimic daca nu iese la fix cu lapticul, ca-i mai pui si cereala ii mai dai legume si fructe, se aduana si astea..
Ursoaica, ma bucur ca nu au aparut te miri pe unde pozele, am sters si eu pozele cu noi, l-am lasat numai pe bebe...cica sa nu fie recunoscut..sunt si eu psihico, imi cer scuze. Oricum bebe e important asa ca las deocamdata doar poze cu el.
Anabordea,

poze

Mergi la inceput