Depasirea ....momentului (divortul)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Barbye, curaj. Trece. In timp, dar trece.

PS: ca sa fiu un pic cinica, bine ca nu ai rupt hotararea de divort, pt ca va trebui s-o autentifici...ca sa te poti casatori din nou cu un om care sa te merite si care sa te faca fericita cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Barbye,

Sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa te merite cu adevarat.Priveste viitorul sub alta forma si atunci vei deveni alta.
Nu te mai gandi la el,desi pare imposibil,umple-ti viata cu multe activitati astfel incat cand o sa ajungi seara in pat sa pici rupta de obosita.Asta te va face sa treci mai usor peste acest obstacol din viata ta.
Iti urez tot binele din lume si Dumnezeu va avea grija ca toti sa plateasca pentru faptele lor.

Angela

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Fetelo imi cer scuze ca nu am mai scris.Forte nu mai am , doare , doare, am ajuns sa regret ca poate daca mai stateam, poate daca.....poate daca era altceva...Fluturasi sa am ....nu cred ca voi mai avea vreodata...nu cred ca as mai putea vreodata sa cred, in concluzie vergheta imi este pe deget inca si asa va fi.....Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Draga Barbye,
imi inchipui ca doare...si inca tare , dar acum trebuie sa te gandesti la tine.Daca tii neaparat poarta verigheta , desi cred ca vazand-o iti faci rau.
Trebuie sa incerci sa atenuezi durerea , draga mea.
Incearca sa fi mereu langa cei dragi ...nu-i indeparta.Ei vor sa fie langa tine , iar tu ai nevoie de ei.Incarca-ti timpul cu tot felul de preocupari...
Te pup si te rog sa inveti sa zambesti din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Taca tot v-ati rupt, desprinde-te de tot. Durerea nu scade, se reduce insa perioada critica. Garantat.
Fara verigheta si alte obiecte de aducere aminte.
N-ai ce face.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Arunca tot ce apartine trecutului si nu lasa sa te copleseasca durerea.O sa vezi ca in timp senzatia de rau va disparea.Cauta-ti o preocupare.
Daca vei fi ocupata toata ziua nu o sa mai ai timp sa te gandesti la problema ta si atunci vei uita mult mai usor.
Noi suntem alaturi de tine.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns himera spune:

Draga Barbye,
Stiu ca suferinta din iubire si respectiv tradare este cumplita. Multe dintre femei prefera sa fie umilite, ironizate etc doar pentru a salva relatia, dar parerea mea este ca o data ce a disparut increderea si respectul nu mai poti salva nimic.
Aparent pot exista momente calme,frumoase, dar niciodata nu vor mai fi ca cele de dinainte si inevitabil facem comparatie si suferim.
O alta problema ar fi cea legata de fidelitate , mereu vei trai cu frica sa nu cumva sa se repete experienta nefericita.
Intr-adevar este cumplit ce simti in aceste momente, dar poate ca este mai usor ceea ce simti acum decat ceea ce ai fi simtit dupa inca o perioada de umilinte si suferinte.
Imi pare tare rau prin ce treci,dar eu personal cred ca cea mai buna decizie pe care o poate lua cineva intr-o situatie ca a ta este divortul.
Cred ca in aceste momente ti-ar prinde tare bine un miniconcediu alaturi de o prietena sau chiar singurica si binenteles putin sport te-ar ajuta sa te relaxezi. Stiu ca e greu, dar nu este o solutie sa te retragi si sa plangi in casa.
Este greu ceea ce-ti sugerez, dar odata ce ai reusit da mergi la airobica vei vedea ca te vei simti altfel si uite asa vor apare primele oaze de relaxare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ati incurajat'o atunci ..si ati fost alaturi de ea..haideti si acum sa fiti alaturi de ea..are mare nevoie de voi....aici

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Diana, citeste link-ul dat de Liana.

Mergi la inceput