Mamici de mai-iunie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 30
cocutica spune:
Salutare fetelor!
Va multumesc tuturor pentru incurajari si mai ales pentru toate urarile de bine!
IN sfarsit am reusit sa intam putin pe forum...de aceea nu am apucat sa citesc decat cateva pagini din capitolul 92 si de aceea nu nominalizez pe nimeni pentru a nu uita pe cineva...Marturisesc ca de cand am nascut sunt putin aeriana ![]()
Bebita este bine, sanatoasa si incercam sa ne acomodam una cu alta.
La mine sunt ceva probleme cu epiziotomia care nu ma lasa sa stau pe scaun ... si scriu din picioare.
Cand o sa ne linistim promit sa va spun povestea nasterii Elenei, care a fost cu peripetii, dar totul a iesit cu bine pana la urma.
Va pup pe toate mamicile si viitoarele mamici.

Revenim curand...
Cocutica si
Elena
A.C spune:
[red]FELICITARI ,DIANA !!!!!!!!SA VA TRAIASCA FETITZA SI SA VA BUCURATI DE EA ! SA AI MULT LAPTIC ![/red]
Asteptam sa revii cu povestea nasterii micutei Nicole Evelyn.
Alina , 39 + 1
camelia.t spune:
Cocutica,refacere cat mai rapida si o bebelina cuminte, somnoroasa si mancacioasa!
adela si piticii Fineas si Andrei n.28.10.2001; n.24.05.2006
Baieteii lui mami
aici
Steluta spune:
FELICITARI, DIANA!!! SA-TI TRAIASCA PRINTESICA NICOLE EVELYN!! Iti voi trece datele in listuta!! Recuperare usoara pentru tine!!
quote:
Originally posted by EllaX
Steluta, multumesc pentru informatiile despre mailul comun! Si pentru promptitudinea cu care mi-ai raspuns. Cat despre PM...eu nu stiu cum se face sa le activez. Stiu ca am mai citit pe undeva, intr-un mesaj trecut, cum se face treaba asta, dar... unde?
Ella, pentru activare PM: Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile.
Mai multe detalii erau scrise in subiectul http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71027

Steluta
39s.
Steluta spune:
Fetelor, intrucat maine dimineata la ora 7 trebuie sa fiu la spital (nu stiu daca nasc sau nu, ma internez sau ma intorc acasa) am profitat sa deschid acum un nou capitol. Asa ca spor la scris in continuare.
CAPITOLUL 94
Si inca un link cu ceva .mp3-uri http://www.andantino.ro/MP3/
Numai bine tuturor mamicilor, bebeilor si gravidutelor!!!
Steluta
39s (FIX).