Nu stiu ce sa fac!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Draga Mariana,
Poate acest copil a fost trimis tocmai pentru a va schimba viata in bine. Sa-ti povestesc ceva: eu am o matusa care avea 2 baieti mari (17 si 15 ani). A ramas insarcinata si a zis ca innebuneste. Bani nu, copii mari la usa... Bunica mea i-a zis: sa lasi copilul ca poate tocmai acest copil iti va fi sprijin in viata si bucurie la batranete. Vreau sa-ti spun ca s-a adeverit ce a zis bunica-mea. Baietii (care acum sunt maaaarrrrri...) o supara si au suparat-o toata viata, iar fata (copilul de care iti vorbeam) este singura ei alinare.
Offfff, nu stiu, acum e greu, dar mai gandeste-te. Fa-ti timp si du-te intr-o zi la o biserica, singura, tu si gandurile tale. Poate Dumnezeu iti va arata calea.
Mult succes, indiferent ce hotarare vei lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Da, Mariana, fetele au dreptate...Copilul asta poate va va salva casnicia...Stiu ca nu e bine sa te gandesti la un copil ca la o solutie pentru salvarea unei casnicii, insa la voi e cu totul altceva...Tu VREI copilul asta. Si gandeste-te, mai rau decat acum n-are cum sa fie, in nici un caz. E loc doar de mai bine...
In legatura cu problemele tale de sanatate, nu-ti face prea multe probleme, sunt atatea tratamente in ziua de azi sa duci o sarcina fara prea multe probleme...
Iti tin pumnii si ma rog sa iei decizia cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apostol Mariana spune:

Mai intai scuze pentru incurcatura facuta, dar eu corespondez de la serviciu, in pauze, si deci sunt oarecum stresata sa nu fiu descoperita, si de ce sa nu recunosc ca de cele mai multe ori ma si grabesc!
Intai vreau sa multumesc tuturor pentru sfaturile frumoase primite, este un site excelent gandit! Cred ca fiecare casnicie are la un moment dat probleme, si cred ca este foarte important sa auzim si parerile tuturor, si a celor care au reusit sa treaca peste ele, si a celor care nu au reusit sa treaca!
Eu personal nu am dat sfaturi la altii intrucat am considerat ca atata timp cat la mine nu e liniste, nu sunt in masura sa dau!
Teorie stiu, dar pe cei mai multi ii interesaza practica!

Inca o data multumesc si fiindca am putin timp o sa deschid corect subiectul nou, in care vreau sa aud pareri cu privire la impartirea timpului, caci nu stiu cum rezolva altii , dar mie nu-mi ajunge nicioadata!

Va multumesc!

Mergi la inceput

Dupa o tacere destul de indelungata, am sa va spun care este stadiul meu actual! Nici nu stiu cu ce sa incep mai intai, caci sunt si bune si rele: am sa incep cu cea rea - am pierdut copilul, cred ca a simtit ca sunt "indoita", insa medicii mi-au spus ca nu era momentul potrivit, ca intr-adevar sunt intr-un "hal de oboseala", greu de suportat si trecut! De fapt stiam asta! Acum sunt sub observatie medicala (calciu intravenos, viox, etc)!
Ce-a buna este ca am reusit sa comunic cu sotul meu si are ceva timp de cand s-a lasat de fumat, insa pericolul nu a trecut! A fost si el la medic, se pare ca "nu a sarit calul!", este in limita normalului de tetralogie Fallot! Insa este nervos si irascibil, cred ca este perioada de acomodare a plamanului, respectiv organismului cu noul statut de "nefumator".
Acum este o perioada mai lejera pentru el, intrucat cel mic este la tara, la ai mei, deci este mai liniste si are mai putine responsabilitati! Insa eu ma framant de dorul lui, de fapt am fost la sfarsitul saptamanii sa-l vad (este si foarte departe, in jud. Suceava), si m-am mai incarcat la capitolul "oboseala", dar a meritat chiar daca a fost numai o zi ! Sunt in sesiune, chiar maine am primul examen si imi era greu sa fac fata si cu el aici!Abia astept sa scap de sesiunea asta, caci la anii mei nu mai merge asa cum era odata!

Mergi la inceput

Ceea ce am uitat sa va intreb este: Este normal ca sa stau sa mai uit ca un prost la toti bb si copiii de pe strada? Sa-i doresc sa-i tin in brate pe bb? Este adevarat ca eu iubesc foarte mult copiii dar tot atat de adevarat e ca nu am rabdare suficienta (asa cred eu!), dar totusi cand ii vad ma topesc dupa ei! Si inca ceva: cand aud un bb plangand mi se rupe inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andana spune:

Draga Mari,

Cred ca a sosit momentul ca tu si sotul tau sa va gasiti unul in bratele celuilalt linistea si pacea. Te-ai framantat foarte mult, ai fost indoita in decizii, dar cred ca cineva acolo sus ne iubeste si pe urmarul fiecaruia dintre noi sta un inger care atunci cand vede ca ne este foarte greu ne ajuta si poate chiar ia in numele nostru decizii pe care noi nu le putem lua (ma refer aici la bb-le tau). Eu cred ca in viata nimic nu este intamplator.
Iti doresc multa putere, bafta in sesiune si multa liniste in suflet.

Te pup,
Andana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Da, este timpul sa treceti impreuna peste toate nenorocirile. Stiu ca ai avut indoieli in legatura cu copilul, dar cred ca acum, ca nu mai este, te doare ingrozitor. Timpul nu este pierdut. Ce este mai frumos abia acum incepe. Iti urez multa putere si nu uita ca toate suntem alaturi de tine.

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Mariana, imi pare rau ca ai pierdut sarcina. Cred ca te uiti dupa puiuti pantru ca-ti mai doresti unul. Cine stie, cu timpul poate o sa va hotarati. Bafta multa in sesiune.
,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Bafta! Dumnezeu ne da cind considera ca suntem pregatiti, noi nici nu ne dam seama de asta.Petruta & bb Mihai

Mergi la inceput