Mamici de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
Consi spune:
madacristina inteleg prin ce treci, dar sunt convinsa ca atunci cand bb va fi langa tine totul se va rezolva.
chiar acum au plecat colegele mele, care mi-au organizat baby-shower-ul A fost interesnat. Fiecare a adus ceva de mancare. Am primit autografe pe burtica si ce-i mai important, am primit un babyphone, care imi este extrem de util. O sa incerc sa pun si eu niste poze, dar asta se va intampla maine sau luni. Azi a fost ultima zi de lucru.

O sa-mi fie dor de colegele mele sunt niste fete super. Azi cand am plecat am inceput sa plang. Dar acum Luca meu e cel mai important.
De-abia astept sa vad lista cu bb-i cat mai lunga. E foarte emotionant sa vezi cum se naste unul cate unul, cate unul... De-abia astept.
Va pup.
Consi si
Luca meu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png
arcenciel spune:
Buna fetelor!!! 
N-am mai scris de cateva zile, dar v-am citit...
Am vazut ca la un moment dat va era dor de traducerile mele (mai am una in stoc, v-o trimit imediat!!!)
Eu am fost la cursuri prenatale si la cumparaturi, am
,
,
, am
, am instalat
(si caut orice ocazie sa ma duc in camera sa il admir!)
Am vazut ca a aparut primul bb: sunt impresionata!!! Aproape am plans. Mi-am dat seama ca nu mai am mult (eu numar acum zilele pana vine mama, in curan doar o luna... ar fi culmea sa nasc in aceiasi zi!) Felicitari Mikiion!!!! Sa creasca mare si sanatos!!! 
Pumpkin eu am avut streptococ B, a iesit la analize chiar si dupa tratament cu antibiotic. La nastere nu mi se mai repeta analizele, imi pun direct antibiotice in transfuzie. Analizele pt. streptococ dureaza cateva zile, se fac culturi ca sa vada la ce antibiotic cedeaza. Eu le-am repetat, nu a mai aparut, dar doctorul mi-a zis ca probabil sunt purtator (trece usor din colon in vagin, la
)
si e mai bine sa prevenim.
Iti tin puminii sa nasti la termen, parca pe 1, fiindca as avea cu cine sa imi petrec ziua de nastere!
33+
+ 1 sapt.
si bebe
Fotografii
arcenciel spune:
Care dintre voi n-a avut urgente mai umede? Eu imi aduc aminte ca intr-o seara am strigat ca daca nu gasim repede o toaleta, deschid usa la masina, in mers si ca imi dau jos chilotii pe marginea drumului. Se pare ca nu sunt singura care a trecut prin asa ceva!!!
Si acum din nou aventurile lui Jenny Mc Carthy:
Dati-va la o parte, altfel fac pipi pe mine !!!
Ar trebui sa invatam inca de la gradinita : nu trebuie NICIODATA sa impiedicati o femeie insarcinata sa ajunga la toaleta. Din pacata, chiard aca toata lumea intelege in teorie aceasta nevoie urgenta de a face pipi, trebuie sa fii cu adevarat insarcinata ca sa iti dai seama ce inseamna asta.
Singura comparatie pe care am gasit-o pentru a-i explica acest fenomen sotului meu era cea de a avea o nevoie presanta, dar multiplicata de greutatea unui frigider plasat pe vezica lui. Apoi ii ceream sa isi imagineze cata ar fi putut rezista EL in aceste conditii!
Oricat de ciudat ar parea, aceasta nevoie constanta de a face pipi incepe practic din momentul in care descoperiti ca sunteti
. Eram foarte mirata, fiindca la inceputul sarcinii nevoia acesata n-avea nici o legatura cu un bb de trei kilograme care apasa pe vezica.Si totusi ma trezeam intotdeauna pe la 2 noaptea, apoi la 3 si apoi la 6. Dificil sa te
in asemenea conditii. Imi petreceam buna parte din noapte la toaleta
.
33+
+ 1 sapt.
si bebe
Fotografii
arcenciel spune:
Mai tarziu in timpul sarcinii, am avut o urgenta memorabila in timpul unei calatorii cu masina. Mergeam in vizita la niste prieteni si sotul meu stia ca drumul va fi lung, asa ca a avut grija sa isi intrebe nevasta insarcinata pana la urechi
daca nu vrea sa treaca pe la toaleta inainte de plecare. Nu aveam chef in acel moment, dar imediat ce am plecat, nevoia de a face pipi a devenit presanta. Stiam ca daca o sa zic ceva va replica : « Ti-am zis sa te duci inainte sa plecam ». 
Am decis deci sa fac pe mortu in papusoi , sa ma tin ca sa evit orice fel de acrosaj.
Dupa voi, cam cat timp credeti ca am reusit sa ma retin ? Cam cinspe secunde. De fapt e imposibil sa te tii cand esti insarcinata. Cand trebuie, trebuie !
E exact ceea ce i-am zis. Dar cum aproape ajunsesem la destinatie, m-a « incurajat » sa « retin apele » ca Moise. I-am raspuns ca trebuie neeaprat sa accelereze daca vrea sa reusesc. Si vroom, a apasat pe acceleratie masina
!
Cu toate astea, nu eram sigura ca voi reusi sa fac fata unei «inundatii »
si priveam cu jind la toate locurile pe langa care treceam si unde ne-am fi putut opri sa fac pipi. Niciodata toaletele nu prea curate de la benzinarii nu mi s-au parut atat de atragatoare.
In sfarsit am intrata pe drumul care ne ducea la casa prietenilor nostrii. Of, eram aproape ajunsi! Numai ca din senin, sotul meu s-a decis sa imi prezinte imprejurimile. A incetinit ca sa imi arate un put situat pe varful unei coline si a inceput sa imi povesteasca o legenda de prin partea locului.
Unde disparuse sotul cel intelegator ? Uitase oare ca scaunele din masina ii erau amenintate chiar in acel moment de o inundatie
? Ma scalambaiam pe scaun, cu picioarele incrucisate, ca sa ma impiedic sa urinez. Cum de putea sa ma chinuie in asa hal ? In mod clar nu intelesese cat de urgenta era urgenta.
Inutil sa va mai povestesc ca «nebuna isterica»
a sarit in sus si i-a spus ce putea sa faca cu putul respectiv.
Ca sa demonstreze ca nu si-a invatat lectia, s-a suparat si a oprit masina in mijlocul drumului. Ghiciti ce am facut ? Mi-am pierdut rabdarea (oricum demnitatea mi-o pierdusem cu ani buni in urma). Am coborat, mi-am dat jos chilotii
si am facut pipi pe marginea drumului. Frumos spectacol
! O femeie insarcinata in 9 luni, ghemuita, incercand sa-si mentina echilibrul in timp ce facea pipi. Putin mai conteaza frumusetea acestei scene, nu pot sa va spun cat de usurata m-am simtit!
Morala acestei povestiri: : nu eziati sa puneti punctul pe i cand sunteti intr-o situatie limita .
O sarmana femeie insarcinata va fi intotdeauna iertata.
33+
+ 1 sapt.
si bebe
Fotografii
25miky spune:
buna Oana- am fost la vecina de alaturi sa intreb despre problema ta ,are o fetita de 2 ani ,mi-a spus sa ceri o a doua opinie ,doctorul tau trebuia sa iti spuna de pilule contraceptive nonhormonale,nu mi-ai spus ce ai ,fetita sau baiat ?indiferent ,ce ai ,pilulele contraceptive normale au prea multi hormoni ,intreaba pt pilule cu foarte putini hormoni sau deloc ,sper ca nu te-am ametit ,sper sa te ajute sfatul meu.
+36
quote:
Originally posted by oana_bucur
Buna ziua, burticutzelor mai mari. Sunt o mamica de ianuarie- februarie 2007 si am o intrebare. Data trecutsa cand am fost la medic acesta mi-a zis ca viata sexuala trebuie sa continue insa cu prezervativ. Are vreuna dintre voi explicatie ptr partea cu prezervativul caci eu am fost prea aeriana ca sa mai intreb iar fetele de la ianuarie-februarie vor o explicatie.
Eu si Noi6+
miky
25miky spune:
uff ,numai boacane fac ! scuze Oana ,nu am fost atenta ca esti mamica de 2007 ,am crezut ca e 2006- sunt ametita ! FELICITARI MIIKION ,AI SPART GHEATA !!!!!!!! SA ITI TRAIASCA BAIATUL ,SUNTEM ALATURI DE TINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Originally posted by 25miky
buna Oana- am fost la vecina de alaturi sa intreb despre problema ta ,are o fetita de 2 ani ,mi-a spus sa ceri o a doua opinie ,doctorul tau trebuia sa iti spuna de pilule contraceptive nonhormonale,nu mi-ai spus ce ai ,fetita sau baiat ?indiferent ,ce ai ,pilulele contraceptive normale au prea multi hormoni ,intreaba pt pilule cu foarte putini hormoni sau deloc ,sper ca nu te-am ametit ,sper sa te ajute sfatul meu.+36
quote:
Originally posted by oana_bucur
Buna ziua, burticutzelor mai mari. Sunt o mamica de ianuarie- februarie 2007 si am o intrebare. Data trecutsa cand am fost la medic acesta mi-a zis ca viata sexuala trebuie sa continue insa cu prezervativ. Are vreuna dintre voi explicatie ptr partea cu prezervativul caci eu am fost prea aeriana ca sa mai intreb iar fetele de la ianuarie-februarie vor o explicatie.
Eu si Noi6+
miky
miky
amiss_zip spune:
arcenicel intamplarea ta mi-a trezit si mie amintiri
. Eu il terorizez pe sotul meu mai totdeauna cand merge la baie. Parca taman in momentul acela imi vine si mie una alta si intru peste el si il rog sa elibereze veceul[]
. Mai are putin de suportat
. Dar nu mi-a venit pana acum in minte sa fac asa o comparatie (cea cu frigiderul)! Poate o voi folosi si eu

Andreea cu
Petra 37+2 
mamaluidavid spune:
Neatza burticutze si mamica![]()
Huacin ce ma bucur ca esti bine! Chiar imi faceam griji pentru tine si daca o sa citesti in urma o sa vezi ca am intrebat de tine asa ca in nici un caz nu ai fost uitata! Wow,la sfarsitul lunii zici? Noi avem acelasi DPN,ma rog aveam daca zici ca bb tau e asa grabit/a.
Azi m-am trezit PREA devreme
,ce credeti ca si-a gasit un mos de prin jur sa isi repare acoperisul la ora 7 !!!!!!!! Si a ciocanit vreo juma de ora,in capul meu aveam impresia.Cand m-am trezit,plina de spume a terminat si el.Eu insa nu am mai putut adormi asa m-am apucat sa imi fac o negresa,de cateva zile mi-e pofta![]()
Eu continui cu contractzii din pacate,azinoapte am avut o gramada,abia am adormit
. Ieri am cautat pe net sa vad cam cate B&H sunt normale si am gasit ca 4-5/zi ar fi OK.Pai cred ca ieri am avut 4-5/ORA
Cezariana...hmmmmmm eu de data asta vreau sa cer anestezie generala,dupa cum v-am mai povestit am avut o experientza neplacuta data trecuta cu rahi.
Sustin si eu ce au spus fetele,miscarea e sfanta,eu a doua zi deja faceam ture pana la etajul 2(cu liftul bineinteles
) sa imi vad piticul.
Ce nu imi place aici este ca ma tin flamanda pana fac kk
,de fapt a 2-a zi am primit un siropel care pana seara mi-a produs o gramada de partzuri,cand am dat primul partz am anuntat asistentele si am primit o cana cu ceai,pana atunci nici macar apa nu am avut voie sa beau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ziua urmatoare am primit mucilagiu de orez
,fara pic de sare si fara nici un gust
dar va dati seama ca dupa 2 zile foamete l-am halit tot
Abia dupa ce am "iesit" am primit mancare normala.
Va inchipuitzi ce Craciun am avut? Ceai si mucilagiu
Of,ma apuca groaza cand ma gandesc ce ma asteapta!
Stefania
www.snugglepie.com/cb/103904.png" target="_blank"> Bebe
www.snugglepie.com/ezb/525300.png" target="_blank">David
Poze cu noi
monicutza_bb spune:

FELICITARI MIHAELA!!! SA ITI TRAIASCA MANDRETEA DE FLACAU!!!
LA MULTI ANI MARC ADRIAN

Monica
35 si
iubitel
Lucrusoare pui mic
Atat mai avem pana ne vedem cu mami si tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Mia. spune:
Felicitari pt nasterea lui Marc Adrian! E f frumos numele!
Eu n-am luat nimic, acuma deja cind am vazut ca au inceput bebeii sa se nasca o sa intru in panica!
Sa fiti sanatosi!
31
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze