Mamici de iulie - august 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Felicitari, Mihaela! Sa ai un bb sanatos si mancacios! Refacere rapida!

Assa: La multi ani! Sa ai parte de o nastere usoara si un baietel sanatos!

Am fost si eu azi la control, caci ieri reusisem doar sa vorbesc cu dr. la tel. Trebuie sa fac iar un set de analize...Faza mai tare este ca la control dr. mi-a spus ca mi-a surpins o contractie si ca trebuie sa iau no-spa in mod regulat, iar eu nici macar nu percepusem contractia. Credeam ca am ceva experienta cu contractiile si ca le recunosc, dar se pare ca sunt mai dese decat am crezut eu.

Mada: iti tin pumnii sa fie bine pana la urma.
Astazi mi-a spus dr. Puia ca unei gravidute pe care o urmareste el, in 32 de sapt, i-au descoperit ca bb are o problema renala. Cand am citit despre tine, am verificat sa vad daca avem acelasi medic(ulterior am vazut ca esti in sapt. 36). Inclin sa cred ca problemele astea pot fi depistate la o sapt. mai mare de sarcina.
Stiu ca nu te consoleaza cu nimic...dar eu cred ca e important ca ai descoperit problema asta!

Va pup!

mami de Vladut(13.06.2003) si 28s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Sunt foarte in urma cu cititul, iar cu scrisul nici nu mai zic, dar inainte de a ma apuca de lectura vreau sa va pup pe toate, sper ca sunteti bine, felicitari lui Miikon pentru micutul Marc , sa fie sanatos si mancacios si sa va aduca numai bucurii. Nu imi vine sa cred ca deja a aparut un bebe. M-a cuprins asa o emotie cand am vazut pe prima pagina.
Pumpkim, trimite-mi si mie te rog parola pentru a accesa adresa de mail a mamicilor de iul-aug.

va pup si ma apuc de citit,

Ancutex 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

mikiion felicitari pentru baietel, da fie sanatos si sa va bucurati de el!!!
assa
Numai vesti bune azi!!!

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Madacristina si bebele meu are exact aceeasi problema: bazinetele rinichilor marite. Problema descoperita tot la o ecografie facuta de Herghelegiu
Si mie mi-a zis acelasi lucru pe care ti l-a spus si tie: ca deocamdata nu se poate face nimic, ca poate sa dispara in sarcina problema sau poate avea probleme ulterior. Ce o vrea Dumnezeu. Nu poti face nimic deocamdata si chiar nu are rost sa te stresezi.
Nu mi-o lua in nume de rau ca vorbesc cu usurinta despre asta dar chiar se pot intampla altele mult mai grave (de ex eu sunt purtatoare de virus hepatic b pe care il pot transmite copilului). Nu imi ramane decat sa fiu optimista si sa fac ce sta in puterea mea.

Ai sa vezi ca o sa fie bine!!

29+, Codrin

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Pup toate fetele!!!

Felicitari pentru primul bebe!!!!

Nu stiu cate dintre voi isi mai amintesc de mine... Initial nu am mai intrat ca sa nu cad in ispita de a sta non-stop la calculator, apoi am cam ramas fara net... Eu nu v-am uitat insa...

Nu stiu daca reusesc sa citesc ceea ce ati scris pana acum, nici macar pana nasc...incerc...

Pe scurt, eu sunt rezonabil, alaltaieri mi-a dat doctorul o veste soc, cum ca la cum se prezinta bebe nasc pana la sfarsitul lunii... Initial m-am blocat, la sarcina asta am fost tare relaxata, nu aveam pregatit nimic, nici eu nu eram pregatita psihologic... Dar cred ca mi-am revenit, stau mai mult in pat, mi-am impus sa nu ma mai enervez pentru nimic si nimeni si ma simt un dram mai bine. Am mai cumparat cate ceva din cele necesare pentru maternitate si pentru primele zile acasa, sa le stiu luate ma linisteste enorm. Sper sa ma apropii cat mai mult de termen...

Ziceati ceva de constipatie post nastere/ cezariana... Cel mai bun remediu este miscarea de a doua zi dupa nastere. Doare teribil, eu ameteam de la durere, dar e mai bine sa plecam repede din spital. Mie medicul mi-ar fi dat drumul din a treia zi, dar abia in a patra am "iesit" si atunci m-a lasat sa plec acasa. Acum sunt ferm hotarata asupra a doua aspecte: sa ma misc cat de mult pot si sa nu-l las pe bebe sa ma fenteze cu alaptatul.

Va pup si acum sigur intru des, ca stau destul de mult pe acasa si am si net.

Valentina 32+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

MIHAELA,sa fie intr-un ceas bun nasterea fiului tau MARC_ADRIAN!LA MULTI ANI,MULTA SANATATE,FERICIRE si MULT NOROC!

CRISTINA_ANA,nu ma deranjeaza cu nimic daca oferi nr de telefon si celor care le-ar fi de folos.Chiar te rog s-o faci!Nu mai stiu cine ma rugase sa i-l dau pe PM.Si ramasesem blocata...
Fetelor,stiti careva daca se gaseste,separat,nivelul superior al patutului pliant?Eu am patutul,dar nu am etajul.Si tb sa caut sa-i adaptez si o saltea mai groasa,cum ar fi cea din iarba de mare.Voi ati gasit asa ceva?Unde? multi.
Gabitza34+ cuDaria siAndrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mikiion felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

mult laptic si somn profund si fara colici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Felicitari, Mikiion!!!
Sa ne tii la curent cu starea ta si a lui bebe, ca stii cat de curioase suntem.
Te-am simtit parca detasata, linistita, oricum, ca si celelalte fete, am inceput sa plang de bucurie pentru tine si de emotie pentru noi, restul... Ce frumos cred ca e!

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 32+

Mergi la inceput

larissa incearca cu laptic sau inghetata
la mine inghetata e sfanta la arsuri
33+

quote:
Originally posted by larissa_79

fetelor, eu am niste arsuri de la stomac de innebunesc. Nu stiu ce sa mai fac...ce sa mai mananc ca nu trec nicicum. Voi aveti asa ceva?

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 35+

Mergi la inceput

azi am mers la dr sa imi iau concediul medical si l-am inttrebat ce inseamna placenta jos inserata (imi spusesela ultimul control)
mi-a zis sa nu ma fortez ca se poaate isca o hemoragie
stiti cumva cum poate influenta acest lucru la nastere???
pot aparea probleme?
o fi acea placenta previa?
33+

Mergi la inceput