Mamici de iulie - august 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
crissa71 spune:
kehleyr:
Nu ma intelege gresit....a fost si prietena mea regulat la gineco si la eco...si-a facut analize...etc ...a fost o sarcina normala fara probleme prea mari doar ca avut placenta previa...dar cum nu s-a informat f.tare despre asta nici nu s-a stresat f.tare...INtelegi ce vreau sa spun....??!
Stia ca nu e tocmai O.K. si ca trebuie sa aiba f. mare grija dar atat!!!.
Pe cand eu....vai de capul meu...in locul ei cred ca ma documentam si ma ingrozeam singura si mai mult....vai.. dar ce se-ntampla daca.... dar daca...IN sensul asta...Nu ca ar trebui sa fim inconstiente!!Nici vorba...
Pupici
!!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
Sabana spune:
Kehleyr si Cornelia multumesc ptr sfaturi. Intubarea se face sub anestezie sau sunt constienta? Nu de alta, dar eu cred ca m-as sufoca sa imi bage alea pe gat. Uf. Nu merge fara intubare? Deja ma ia frica.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
alisaa spune:
mai fetelor voi vorbiti serios despre prezervativ ?????
ca eu nu stiu nimic de asa ceva ... si nici doctora mea nu mi-a zis nimic...
iar eu abia pe 16 iunie am programare la control
31+
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Kehleyr si Cornelia multumesc ptr sfaturi. Intubarea se face sub anestezie sau sunt constienta? Nu de alta, dar eu cred ca m-as sufoca sa imi bage alea pe gat. Uf. Nu merge fara intubare? Deja ma ia frica.
Sabina +Alexandra + tata Silviu
Nu, sub anestezie!! Iti pune intai ceva pe vena, dupa care iti aplica masca cu gaze pe fata si adormi instantaneu, dar instantaneu. Si nu mai stii cand iti baga tub si alte alea.
Sabana spune:
kehleyr multumesc ca m-ai luminat. Uite asa mai invata omul. Eu la operatia de apendicita m-am refacut cam greu, am mers greu, am mers greu la toaleta, nu ma puteam aseza, ma si constipasem, a fost cam nasol. Sper ca acum sa fie mai bine. Sa imi iau supozitoare cu glicerina?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
caterina71 spune:
Buna mamico si burtici!
Am intrat pe la voi sa va urez in avans nasteri usoare, stiind din experienta burticilor noastre ca unii bebei se grabesc. Si uite ca primul n-a mai avut rabdare si-a venit deja la mami si tati al lui. Sa fie sanatos! Sa aveti parte de nasteri usoare, de bebei sanatosi si cu cat mai putini colici!
M-a apucat asa o nostalgie de bb in burtica, chiar daca in timpul sarcinii asa as fi vrut sa fie de-odata termenul de noua luni si sa nasc! Asta pentru ca a fost o sarcina dificila, cu stat mult in pat, cu teama de a o pierde in primele luni si de a naste prea prematur apoi... Pana la urma Dumnezeu a vrut sa nasc abia la 38 de saptamani si bb sa fie bine...
Dar sa revin: sa fiti sanatoase, bebeii sa stea cuminti la caldurica pana la termen, ca sa fie rotofei... Iar dupa ce nasteti, daca aveti vreo intrebare, nu ezitati si treceti pe la noi, mamici de iulie-august 2005, si poate sfaturile noastre va vor fi de folos!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)
www.dropshots.com/week.php?userid=81250&cdate=20060215&cimg=2" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...
cornelia_laura spune:
Sabana, da, ar fi bine sa ai la tine supozitoare cu glicerina ca sa nu stai sa le ceri la asistente. La mine din pacate nu au functionat imediat dupa operatie si am ajuns tot la neplacuta clisma. In plus pe mine doctorul m-a pus sa iau ceva pt combaterea balonarii: gen carbune medicinal, Sab Simplex pastile si mi-au facut mult bine.
Cornelia, mamica lui
Eduard(1 an si 11 luni) si
34+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
caterina71, multumim mult de urari
! Sa-ti traiasca fetita! Cunosc sentimentul de nostalgie de a mai avea ceva in burtica. De data asta la mine s-a instalat deja pentru nu cred ca al 3-lea copil va mai aparea. Dar cine stie...
Cornelia, mamica lui
Eduard(1 an si 11 luni) si
34+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Sabana spune:
Cornelia multumesc. Am sa vb si cu dr saptamana viitoare sa vedem ce zice. Nu stiu astia cum procedeaza, sper sa scap de clisma. As prefera alte alternative. In ceea ce priveste balonarea eu cam sunt predispusa, asa ca o sa o intreb si de asta.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
amiss_zip spune:
pumpkin nici eu nu mi-am facut analiza de strpt B. Doctorul nu mi-a zis nimic de asta. Hmmm
Mai si cum deja te pregatesti de nastere...eu una parca am intrat intr-o visare asa...parca nu voi naste in curand. Sunt si eu destul de relaxata. Poate prea relaxata! Cred ca a inceput sa se secrete acei hormoni care te fac sa treci peste aceste momente mai usor
. Nici noi nu avem patut; bagajul meu de spital este departe de a fi gata... la faza cu chilotii suntem in acelasi stadiu
.
Mai stai si tu cumintica p'acasa...e caldut acum pentru bebe! Sa ii mai lasam sa se bucure de viata asta de huzur!
Si noi am ales numele la fetita dupa sarbatoarea de pe 29 iunie! Exact atunci avem termenul ![]()
Muuh take care!
Multa sanatate la toti!
Andreea cu Petra
37+