Ozonoterapie

Ozonoterapie | Autor: Crinia

Link direct la acest mesaj

Eu am careva probleme cu pielea fetei si mi s-a propus acest tratament. Aceasta procedura consta in injectarea sub pielea fetei din cite am inteles eu a ozonului.
As vrea sa aflu daca cineva a folosit aceasta terapie si daca intradevar da rezultate.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pai ozonul dezinfecteaza. Cand se face tratamentul la cosmetica de exemplu, dupa extractie se trece electrodul de sticla peste piele si se produce ozon. nu stiu exact cum functioneaza , probabil H2O din piele + O2 din aer devin ozon care parca e O3 .Nu stiu exact care e formula magica- stau prost cu chimia

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Michelle probabil despre ceea ce vorbesti e o alta procedura, caci aceasta consta anume in injectarea cu seringa a acestui ozon in piele, deci se fac mai multe intepaturi pe suprafata pielei cu introducerea acestei compozitii.

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

stiu. am inteles . eu am zis doar cum functioneaza ozonul- omoara tot ce prinde
cine face tratamentul asta? sper ca un medic. ai grija sa aiba licenta- nu cauta sa faci "o afacere buna" cand e vorba de o astfel de interventie ca am auzit o gramada de povesti dubioase

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Am inceput tratamentul. Mi se fac injectii cu ozon in fata, sunt cam dureroase, dar cred ca imi vor face bine. Abia sunt la a 4-a procedura. Mi s-a spus ca tb sa fac 10.
Daca a mai facut cineva aceasta procedura va rog sa-mi spuneti ce rezultate ati avut.

Oare cit avem?

Mergi la inceput