Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
Ia uitati ce am gasit: www.nazdravani.ro/cine_sunt.htm" target="_blank">site mamici 2003! Dragutz si au ceva lucruri interesante pe acolo!
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
POZE NOU - NOUTZE
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
crissy77 spune:
Referitor la site, pun pariu ca tot cristinamh se ocupa de el.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
crissy77 spune:
Cand introduceti rosiile in meniul bebelusilor? In cartea care a circulat prin contul comun scrie ca de la 5 luni, pe net am gasit ca de la 8 luni, 1 an. Cica nu ar fi bine de dat ca nu se mai asimileaza calciul cum trebuie... Ce stiti despre asta?
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete
RaluD spune:
Bine ati venit, Bianca si Serban!
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
RaluD spune:
Eu i-am dat si rosii si piure de spanac. I-au placut!
Pare sa-i mearga bine, n-am avut probleme.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
http://83.103.236.3/Andrei/index.htm
silvia_d spune:
Buna dupa-amiaza,mamici dragi!
Eu m-am intors de la tzara acusica,a fost super,va tot spun kestia asta,asha ca ma opresc,ca devin nesuferita!
Am citit pe diagonala-diagonalei,si pe bisectoarea trinughiului,asha ca nu am retinut mai nimic,dar:
Tania,imi pare rau pentru ce ti s-a-ntamplat,dar nu pot sa nu observ tonul optimist al mesajului,si:Bravo,Felicitarile mele ca gandesti asha si nu faci un capat de tzara,cum ash fi facut eu!!!!
Mirabilis:offf,mi-au dat lacrimile cand ai spus ca ti s-a facut rau-fizic-cand ai auzit-o pe bubulina...stiu cum e...eu ma gandesc cum o sa plec si eu 4 zile-m concediu fara stefanel;pen'ca aseara noi 2,adik eu si buba ne-am urcat la etaj,de fapt,la mansarda,mama a ramas cu stefanel jos sa-i dea bibele de seara;ne si gandeam,ce fain,am ramas noi doi de la 8 seara,sa vb,sa citim,sa facem rebus,etc...dar...surpriza:plangea bebele de numa':tzop,am coborat amandoi,sa vedem ce s-a-ntmplat,o fi cazut din pat,alea alea;stefanelu'are gingiile super-inflamate,albe,se zaresc dintosii,asha ca...s-a si suparat un pic mama ca:ce,ce credeai ca-i fac,coborasi repede......s-a linsitit dup'aia...
Nokiuta,tu de ce-i dai capsunele lu'titilik?avem voie?
Gata
ma duc sa ma uit la tenis!
hai Nadal,hai frumosule!!
Morgano spune:
Bianca, bine ai venit! Sa inteleg ca esti din Cluj?
Si eu am citit cam ca Silvia, asa ca raspund fara nominalizari.
Sapana si fasole verde cica dupa 1 an.
Site-ul cu nazdravanii e cel al Cristinei, ma rog "nascut" tot de ea.
Am fost si noi la munte, a fost bestial, am sa pun poze cu Ana, care a fost cuminte si tare haioasa, a avut succes, nu gluma.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
ela27oana spune:
BUNA FETELOR,
Zi GROAZNICA la noi azi,nici acum de la ora 14 nu mi-am revenit,am crezut ca am murit si am inviat,dariuca a cazut din pat,dar nu ca pana acum usor si cu ceva dupa ea ca sa amortizeze,ci direct jos
M-am jucat cu ea ,eu si mosicul ei si la un moment dat am lasat-o in pat departe de margine,si ne-am dus catre calc sa ne uitam la o poza,cam 3 metrii de la pat,si imediat un urlet in spatele nostru,cazuse jos pe spate cu caputul langa masuta,pe care noi o trasesem langa pat,aveam suc si parijuturi pe ea,si a plans saraca de nu mai avea aer vreo 10 min,cand am luat-o la controlat,avea un hematon in zona occipitala is brusc din tot urletul adoarme,va dati seama ,fuga la masina si la budimex,la urgenta ne trim la chirurgie incerca dr sa o trezeasca si nu reuseste asa ca ne trim urgent la spit bagdazar la neurochirurgie,ajungem acolo ,noroc ca este aproape de mine,intre timp a inceput sa se trezeasca,a consultat-o i-a facut radiografie si se pare ca nu ar avea nimic,hematonul s-a mai tras,am pus comprese cu apa rece,acum treb sa o urmaresc si orice modif a comportam ei,treb sa fug la spital
sper sa nu fie nimic,dar tot imi este frica,sa de-a d-zeu sa nu fie nimic
Ela si Oana-Daria
bianca_mo spune:
Va salut inca o data. sunt din Cluj si am citit de mult timp ceea ce scriati voi, mi-ati placut si m-am gandit sa intru si eu, virtual, in clubul vostru. Eu inca alaptez si abia am inceput diversificarea, de aceea am considerat ca imi sunt de folos experientele voastre.Am observat ca mai sunt si alte mamici din Cluj, le salut pe aceasta cale, asa cum le salut si pe celelalte . Incerc sa pun niste poze cu noi, ca sa ne cunoasteti.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
meems spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
Gata
ma duc sa ma uit la tenis!
hai Nadal,hai frumosule!!
Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05
Am stat cu sufletul la gura pana a castigat. Bravo RAFA!!!!!