Disciplinarea elevilor

Disciplinarea elevilor | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Desi legislatia in vigoare interzice orice fel de agresiune in scoli, inca exista, din pacate, profesori care "disciplineaza" elevii prin metode barbare, cum ar fi trasul de ureche sau batutul la palma. Citeam acum un articol in care Profesorul de Lb. Engleza Iulius Mocrei, de la o scoala din Orastie-Hd. aproape a rupt pavilionul urechii unui copil din clasa a III-a, care in loc sa fie in banca (,) cand a intrat profu' in clasa, elevul era in fata clasei. Acesta l-a luat pe elev de ureche si l-a "tarat" pana la bamca, spunand "Iti arat eu trebuie sa ma astepti"...
Parintii copilului au depus plangere, dar desi au mai existat plangeri verbale impotriva acestui profesor, parintii respectivi nu au facut nici o sesizare scrisa.
Ar trebui sa facem ceva sa oprim ptr. totdeauna aceasta agresiune a profilor in scolile romanesti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

Poate ar trebui o plingere penala (si nu una la directorul scolii) impotriva acestora, finalizata cu interzicerea dreptului de a profesa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

un copil de clasa a treia...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Legi exista.... mai trebuie si aplicate !

Referitor la subiect, daca un singur tata a copiilor agresati ar fi mers la scoala sa se uite la profesorul respectiv si sa-i spuna linistit: “Stiu ce ai facut. Acum te fac responsabil de sanatatea copilului meu.... sa ai grija de el si ai grija si sa treaca clasa ! Daca copilul meu mai pateste ceva, din partea ta, din partea altora....... te gasesc si in gura de sarpe......” atunci nu era un al doilea caz de agresiune..... sigur !

Oricum,
Bine ati venit in tara paradoxurilor...... !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput