Formula

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

pai,de ce nu treci pe lapte de vaca,cu grasime 3,5.ca e marisor deja si poti?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_inlove2003/album?.dir=/855cre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Monica, eu ti-am mai spus, incearca sa schimbi laptele o luna sa vezi ce modificari apar la copilul tau. Nu e neaparat vorba ca n-ar fi Humana bun in general, ci ca n-ar fi bun pentru copilul tau. Organismele copiilor sunt diferite si reactioneaza diferit la acelasi tip de lapte. Eu in locul tau schimbam de mult.
Si da, merita sa mergi la dr. pentru ca copilul nu ia in greutate. Poate ii faci si ceva analize si dati de capul problemei.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

nusicasiely pana la 3 ani se da formula la copil. Dupa un an poti sa ii mai dai si lapte de vaca (imrporpiu spus ca e Dorna).

Andrea nu l-am schimbat ptr ca imi e teama ca odata cu schimbarea laptelui s anu vrea sa mai bea lapte. Cat despre greutate am fost la Stanciu si a zis ca sunt eu paranoica ca Mihnea e OK

Mergi la inceput

Si se incadreaza in graficele de greutate si inaltime ptr varsta lui Andreea.
21luni - 9.0kg - 11.6kg - 14.2kg si el are 10 kg
si
21luni - 75.5cm - 89.0cm si el are 83 cm

Mergi la inceput

Pai daca dr. zic ca e bine, atunci asa e.
Mi se pare doar ciudat, nu te supara, atatea luni de discutii, dar nici incercare practica.
Si mie mi-au spus medicii (inclusiv Stanciu) ca e bine copilul cand mie mi se parea cam slabut. Si cum am schimbat laptele, a luat copilul brusc in greutate. Deci tot eu aveam dreptate, nu medicii.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

corect Andreea. Ai perfecta dreptate, dar sti cum este cand e ok iti e frica sa nu ii faci tu rau cu ceva.

Mergi la inceput

Da, daca instinctul nu-ti spune ca asta trebuie sa faci, sunt de accord cu tine.
Desi ai putea incerca sa-i dai noul lapte si daca copilul zice "puah" sa vii repede cu cel vechi.
Chiar, bea mult lapte? Ca Tudor din cel vechi nu bea foarte mult. Asta ii place mai mult.

Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

dar eu ce sa ma fac? ii dadeam fetitei initial Humana 1. Nu ii placea. Am incercat Milumil, Nan, Bebelac, Topfer. In disperare de cauza i-am amestecat Bebelac cu Humana, fifty/fifty, sau uneori 3 masuri Humana, 2 masuri bebelac....asa ii convine parca. dar e sanatos sa bea asa doua formule amestecate? azi i-am dat humana doar si abia l-a acceptat. bebelac gol iarasi nu ii place...

Mergi la inceput

Andreea sincer instinctul imi spune ca e ok de asta nu m-am grabit s afac schimbarea. Iti dai seama ca daca era ceva fugeam la medic urgent si faceam schimbarea. De cate ori i-am adaptat eu lui Mihnea diversele chestii peste sfatul medicului...am facut cum am simtit eu ca e bine ptr el. Plus ca bea laptele cu f mare placere cere singur lapte dupa mese. Bea cam 700 ml pe zi chiar mai mult d elapte si masa de fructe, masa de legume si masa de iaurt etc si diverse ciuguleli intre mese cand sta tasu la masa.

Mergi la inceput

Dorsilia nu cred ca e ok s aiii combini doua formule.

A si inca ceva Andreea cand am inceput s aii bag formula la 7 luni lui Mihnea am incercat cu Nan si nu a vrut d easta nu m-am aruncat acum pe Nan.

Mergi la inceput