caut coafor bun in Ploiesti!!

fetele am si eu o mica problema...caut dde ceva timp o coafeza bun sau un salon mai bun din Prahova dar nu am gasit nimic..daca stiti si voi pe cineva care ma poate ajuta ...care se pricepe...
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Raspunsuri

geo_ionita spune:
Buna!! Sa stii ca si eu m-am confruntat cu problema asta multttt timp...ba nu stiam ce produse de machiaj sa imi iau, pana la urma am luat produse de la L'Oreal rezistente la apa/transfer, pentru ca am facut nunta la sfarsit de iunie si cum era f cald, nu doream sa am probleme sau sa-l refac din 10 in 10 min, ceea ce iti recomand, produse bune si sa mergi sa te faci la par cu ceva timp inainte, sa vb cu respectiva coafeza ce ti se va recomanda, sa iti dea sfaturi, sa vada ce fel de tip de par ai, lungime, ce iti doresti, cu ce ti-ar sta bine, chiar sa te faca o dat inainte ca sa veti daca iti place, ca atunci sa nu ai o surpriza neplacuta, Doamne fereste!!! Eu mi-am luat si niste reviste, din care m-am "documentat": Mireasa, Frizuri etc.
Georgiana

voicu_bebi spune:
Geo,tu la ce coafor te-ai dus sunt curioasa...ca poate ma sfatuiesti ce sa fac...ca asa am revista mireasa si am gasit cum vreau sa ma fac pe net...
daca stii pe cineva te rog zi-mi ca sa stiu sa apelez la ea...asa ca machiaj complet ce sfat imi dai ce produse?
Poze

Laura T spune:
Eu merg de vreo 5-6 ani la salonul Bella, intr-un bloc pe str. 23 August. Acolo sunt 2 fete coafeze super (Ionela si Georgiana), eu merg saptamanal la ele, la ambele, alternativ, si sunt foarte multumita. In materie de cocuri/coafuri de ocazie sunt artiste (mai ales Ionela), fac tot timpul cursuri la Bucuresti, participa la concursuri...Daca vrei sa incerci, iti poti face programare la tel.512979.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

voicu_bebi spune:
laura,salonul asta cam pe unde pe 23 august...sa ma lamuresc si eu...am auzit de bella dar nu stiu exact....un punct de reper...
Poze

geo_ionita spune:
ANCA: si eu am citit numai lucruri bune despre acest salon, de la fetele de pe forum, care au fost foarte multumite. Mergi si cere o parere, un sfat, ele stiu mai bine cu ce ti-ar sta bine sau poti chiar sa mergi cu revistele sa la arati ce ai vrea! Poti merge si la cosmeticiana, ea poate sa iti recomande vazandu-te un machiaj complet! Intreab-o pe LAURA mai multe, ea cred ca stie. Si poate ne intalnim pe acolo, ca nici eu nu am fost la Bella.
Daca mai ai si alte intrebari...suntem pe aici!
Georgiana

Laura T spune:
Salonul Bella este intr-un bloc pe str.23 August, cum vii dinspre centru inspre vest, treci de intersectia de la Pisica Alba, treci de str. Traian (care se face la dreapta), apoi pe dreapta incep blocurile turn, este in al doilea bloc turn pe dreapta, la etajul 1 (are o firma in dreptul apartamentului).
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

dayana spune:
Buna! cam ce preturi practica fetele? de exemplu pentru un tuns, de fapt sa-mi dea o forma ca am parul lung si vreau doar sa ma aranjeze cum se poarta acum...stiti voi.

geo_ionita spune:
Laura: Si eu sunt curioasa ca si DAYANA cam ce preturi sunt la salon, fata de altele?
Georgiana

voicu_bebi spune:
m-as duce sa vad cam cum lucreaza fetele...inafara de bella voi ce saloane mai stiti asa mai bune dar fara preturi prea piperate? laura ,mersi de raspuns si tie geo...poate ne intalnim pe acolo..ca de cand nu am mai fost la coafor a trecut ceva vreme...
Poze