Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 29
nushulica spune:
liliana as opta pentru varianta cu rosu la civila e mai sexy
rochitza mea de civila am luat-o tot de la otioladar am lasat-o si pe asta la modificat ca la spate nu se aseza foarte bine la curburaplus ca tre sa le duc palaria sa-mi modifice si la ea ca e alba cu funda alba si sa-mi puna funda aurie au ei material...deci mai dureaza un pic pana vezi pozele...sandalutze pentru civila am imi mai trebe poseta si sandale si poseta pentru seara si gata am terminat
adik nu....imi trebe bijuterii
CryssUK spune:
Buna dimineataaa!
In ultimul timp am fost tare prinsa cu serrviciul si nu am mai avut timp sa intru pe DC.
Aseara am fost surprinsa sa primesc un mail de la un Consilier prezidential, care a bagat in seama plangerea mea si zice ca va cere MAE sa cerceteze situatia. Macar s-a sesizat cineva, sau s-a prefacut, ceea ce e un pas inainte.
Multumesc tuturor care m-au ajutat cu sfaturi despre Maviov.
Desi e primul pe lista, totusi ma gandesc sa probez odata si Sei Bella din Copou sau Tudor, insa nu am auzit niciodata de ei.
Azi am sunat si mi-au zis is deschisi duminica,un coafat mireasa e 1,5 mil si machiaj 500 mii.
Desi machiajul imi pare suspect de ieftin, mi-au zis ca folosesc produse profesioniste de salon, numite Your Style.
Am cautat pe net sa vad ce fel de produse sunt, dar nu am gasit nimic pana acum.
A fost vreo una dintre voi la Sei Bella?
De mare folos mi-ar fi niste poze, dar si pareri fie ele si din auzite.
Eu vin in tara cateva zile la sfarsitul lui iulie si ma gandeam sa ii probez si apoi inca mai am o luna sa vb la Maviov, in caz de nu-mi place rezultatul.
Inca ceva:
Caut un Hotel, Motel sau Casa de vacanta unde se pot inchiria cateva camere la sf lui august.
Tb sa fie f curat, toaleta separata sau impartita cu 3,4 cam maxim si pret acceptabil.
Se pare ca preturile la cazari in Iasi bat strainatatea, sau macar se straduiesc.
Pupici tuturor!
Cristina
Darria spune:
Cristina, la Sey Bella Copou merg dar nu sunt multumita, acum depinde si la cine nimeresc. Merg aici pt. ca acum nu mai am timp de plecat in alta parte(motiv: una bucata bebe) si accept asa. In Tutor nu stiu ce sa iti spun.
Ai o varianta daca vrei: mergi la un salon unde iti place si vb. cu cineva de acolo sa vina in particular sa te faca aranjeze
Preturi cazare: pot sa iti spun doar la Orizont dar sunt tarife de anul trecut(august). Oricum nu cred sa se fi marit cu mult.
Camera 1.500.000 lei si apartament 3.00.000. Am stat in cele renovate recent si erau curate, baia separata, frigider, a.c., tv, telefon.
Ma, tot vb. de rochite: daaaaaaa io pot vb. de rochitica sexi de mini miresica, scurta pana sub fundutz cu piciorusele goale? Ca tot se incadreaza la sub. nunta
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Ma, tot vb. de rochite: daaaaaaa io pot vb. de rochitica sexi de mini miresica, scurta pana sub fundutz cu piciorusele goale? Ca tot se incadreaza la sub. nunta
yeap se pune si pentru bebitza rochitzica daca se incadreaza la subiectul nunta
si iti dai seama ca ne da ceata la toate cu toate toaletele noastre
cristina imi pare rau ca nu-ti pot oferi informatii despre sei bella...chiar nu am fost niciodata la ei nu stiu nik...
cu cazarea depinde si in ce zona vrei sa-i cazezi ca asa sunt hotelurile scumpe in centru unirea astoria(aici e 1.8 camera am cazat noi pe cineva luna trecuta)...si mai sunt hoteluri ieftine mai pe la periferie (ex hotel conest...dar nu stiu preturi)...mai ai varianta casa de oaspeti din bucium dar nici acolo nu stiu preturi
stiu totusi ca avea cineva o lista cu hoteluri in iasi si preturi chiar se discuta aici la acest subiect...parca lorex..dar nu stiu sigur
lgireada spune:
Nusha ce bijuuri iti iei pt seara? La rochia ta mie mi-ar placea niste cercei din strasuri, pieptul l-as lasa gol ca arata innebunitor
Cristina gandeste-te si la o varianta sa inchiriezi camere in camin. Stiu ca acum sunt camine care arata super si au regim de hotel de 3 *, n-am idee cum functioneaza, dar cred ca in RO totul merge daca stii pe cineva, ia arunca un oki si vezi daca te poti invarti.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Darria spune:
Cristina: camin cu conditii - Gaudeamus in Copou. AM auzit nu am intrat in el sa vad ce si cum.
danangie spune:
Buna fetelor,
DARRIA, LULLABAY va multumesc pentru mesaj. Am reusit pana la urma sa platesc cele 3 taxe. Exagerat de mult. Mai ales aia de un milion si ceva. Am crezut ca ma ia la misto cand mi-a cerut suma asta. Ma rog...Deci civilul il am la 11,00. Am reusit deci sa ma programez exact cand am vrut. Maine ma duc sa-mi iau rochia. PAna la urma am gasit si o rochie pentru starea civila. Mai am de luat berea, sucul, apa minerala, tortul, prajiturile, costumul ptr Alin pentru starea civila...........buchetul plus lumanarile..........hmmm nu-mi mai amintesc.
Salutari
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
nushulica spune:
fetelor plec la mare acuma...ne-am hotarat acum o ora sa plecam ne-am luat costumele de baie si niste tricouri si plecam...nu stiu cand venim probabil luni
va pe toate
lorex spune:
nu eu! oana8188 avea o lista cu hoteluri!
despre sei bella...cred ca e in categoria mediu, eu nu am fost multumita si nici cunostintele mele...nu au inca profesionisti, abia se formeaza
felicitari miresicilor pentru pregatiri!
Darria spune:
Pt. ca avem o miresica sambata aceasta:
Diana: sa fiti fericiti si norocosi iar Dumnezeu sa va binecuvanteze cu bebei sanatosi
Casa de piatra si distractie placuta
Dana: sa fie intr-un ceas bun depunerea actelor, sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi
Da, pt. duminica e nejustificat de scump, o data si ceva taxa de sambata dar asta e........
De unde ai rochitica de miresica?
Tortul si praji sunt bune la Select, daca nu ai alta preferinta iar restul din Metro.
Faci marturii?
Spor la restul pregatirilor.
Nusha: distractie placuta si sa aveti vreme buna. Drum bun dar cred ca sunteti deja pe traseu.
Noi rochitica o avem, de mica miresica, asteptam sa vina si nunta acusica, vara aceasta Asa ca suntem pregatite de dans, nu degeaba exersam noaptea