Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

stiu cum e ...eu nu o lasam pe sora mea sa dea pe ingrid la nimeni in bratedaramite copilasul meu
dar tu poti sa mergi cu noi ...peste cativa ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Razi tu razi.... Harap Alb dar si cand o veni spanul.........
Lasa ca te vad eu peste un anisor cand o sa ai bebitza

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

darria imi place la nebunie statusul tau cu mamicutza de ingeras

eliza pe unde umbli fato..?? asa de mult esti prinsa cu pregatirile?? mai da-ne si noua un semn de viata

Mergi la inceput

Lasa, un pic de rabdarica si in curand o sa ai si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

DIANA,
CASA de PIATRA!!! Sa fiti fericiti si sanatosi, sa va iubiti toata viata, sa vi de indeplineasca toate visele si sa aveti bebei frumosi si cuminti!
Mult soare pentru sambata, o nunta ca in povesti, multi bani si distractie maxima!
O luna de miere de care sa profitati la maxim!
Chiar daca nu voi fi in Iasi, ma voi gandi la tine!

PS--Nu baga in seama nimic! Si ai incredere in cei de acolo! Va fi super!!!!!!! Tin pumnii stransi, stransi!!! Pupici multi!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Stiti cumva daca e voie sa faci poze la starea civila?Stiu ca acum cativa ani nu aveai voie sa faci poze,daca voiai poze trebuia sa apelezi la fotograful lor.Asa e si acum?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Rosa: nu mai este asa acum sau cel putin nu mai era anul trecut. Acum poti sa vii cu fotograful tau, valabil si pt. filmare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Rosa, cu siguranta acum poti sa-ti aduci fototgraful si cameramanul tau!

Mergi la inceput

'neatza fetele! mi-am gasit si rochitza pentru cununia civila fix asa cum am vrutdoar culoarea difera...e aurie...dar e tare frumusica
spor la pregatiri miresicilor in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Vrem poze, Nusha!!!!!
Io astept sa-mi termine rochia pt nunta de sambata, e ceva cu verde inchis si cu dantela in partea de sus, mie mi-o placut la proba.
Io la cununia civila nu stiu inca cu ce ma imbrac, desi am o varianta cu o fusta alba cu dantela sau din voal si sandale rosii cu toc cui si o bluzica de matasica rosie frumoasa foc. Mai am o varianta cu o rochita cu bleu si galben si turcoaz ... mai e vreme sa ma hotarasc. Intr-o zi cand voi face parada modei, poate pun si ceva poze, sa facem un voting

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput