Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 28
nushulica spune:
stiu cum e ...eu nu o lasam pe sora mea sa dea pe ingrid la nimeni in bratedaramite copilasul meu
dar tu poti sa mergi cu noi ...peste cativa ani
Darria spune:
Razi tu razi.... Harap Alb dar si cand o veni spanul.........
Lasa ca te vad eu peste un anisor cand o sa ai bebitza
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
nushulica spune:
darria imi place la nebunie statusul tau cu mamicutza de ingeras
eliza pe unde umbli fato..?? asa de mult esti prinsa cu pregatirile?? mai da-ne si noua un semn de viata
Darria spune:
Lasa, un pic de rabdarica si in curand o sa ai si tu
ralnied1 spune:
DIANA,
CASA de PIATRA!!! Sa fiti fericiti si sanatosi, sa va iubiti toata viata, sa vi de indeplineasca toate visele si sa aveti bebei frumosi si cuminti!
Mult soare pentru sambata, o nunta ca in povesti, multi bani si distractie maxima!
O luna de miere de care sa profitati la maxim!
Chiar daca nu voi fi in Iasi, ma voi gandi la tine!
PS--Nu baga in seama nimic! Si ai incredere in cei de acolo! Va fi super!!!!!!! Tin pumnii stransi, stransi!!! Pupici multi!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
prettysunshine spune:
Stiti cumva daca e voie sa faci poze la starea civila?Stiu ca acum cativa ani nu aveai voie sa faci poze,daca voiai poze trebuia sa apelezi la fotograful lor.Asa e si acum?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Darria spune:
Rosa: nu mai este asa acum sau cel putin nu mai era anul trecut. Acum poti sa vii cu fotograful tau, valabil si pt. filmare.
nushulica spune:
'neatza fetele! mi-am gasit si rochitza pentru cununia civila fix asa cum am vrutdoar culoarea difera...e aurie...dar e tare frumusica
spor la pregatiri miresicilor in continuare
lgireada spune:
Vrem poze, Nusha!!!!!
Io astept sa-mi termine rochia pt nunta de sambata, e ceva cu verde inchis si cu dantela in partea de sus, mie mi-o placut la proba.
Io la cununia civila nu stiu inca cu ce ma imbrac, desi am o varianta cu o fusta alba cu dantela sau din voal si sandale rosii cu toc cui si o bluzica de matasica rosie frumoasa foc. Mai am o varianta cu o rochita cu bleu si galben si turcoaz ... mai e vreme sa ma hotarasc. Intr-o zi cand voi face parada modei, poate pun si ceva poze, sa facem un voting
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos