Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta78 spune:

Kemsy, poti merge la Moldova la magazinul GECONI, la etajul 4 si poti sa-ti alegi ce model vrei tu si il fac ce culoare vrei. Iti arata ei niste mostre de piele in diverse culori. Dureaza cam o saptamana pana ti-i face( asa mi-au zis mie, eu am fost ieri si mi-am dat comanda de pantofi pt ca nu imi gasesc altfel, imi trebuie fara toc, stil balerini si nu am vazut nimic sa-mi placa, asa ca am aflat ca aici fac si pe comanda si sunt foarte fericita. Sper doar sa iasa asa cum i-am comandat, arata exact ca pantofii de la papusi numai ca au niste strasuri). Daca modelul nu difera de cel din magazin si schimbi doar culoarea atunci pretul este acelasi, daca schimbi modelul si vrei mai multe accesorii atunci difera cu cateva sute de mii. Eu cand am fost sa ma interesez prima data am vazut niste pantofi pe care ii facusera pe comanda pt mirese si erau superbi. Una din perechi avea chiar niste danteluta sau voal, nu stiu exact, o chestie ft fina, pe care o adusese mireasa, era la fel cu cea folosita la rochie.Poti sa incerci, sa vezi daca iti place ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor am o rugaminte la voi
imi puteti spune exact ce trebuie sa contina dosarul care trebuie depus la starea civila pentru casatorie??cele care ati depus acum recent sigur tineti minte exact eu de anu trecut am uitat
multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nusha: sa porti sanatoasa rochitica si distractie placuta
Daaaaaaaa stiii ca tb. sa dai de baut asa se face cu orice lucru cumparat daca vrei sa reziste

Cam liniste miresici pe aici..........

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nusa, da ce frumoasa esti mai mama mai!!Super rochita si superba purtatoarea!
Pupici tuturor

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Nusha vezi ca pe pagina anterioara am dat eu un link (pt.dana) catre primaria iasi-evidenta populatiei si iti spune acolo exact ce trebuie sa contina si cat tb sa platesti.

31+

Mergi la inceput

multumesc frumos lulla intre timp am gasit

cristina vezi sa scuipi sa nu ma deochi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

Nusha: sa porti sanatoasa rochitica si distractie placuta
Daaaaaaaa stiii ca tb. sa dai de baut asa se face cu orice lucru cumparat daca vrei sa reziste

Cam liniste miresici pe aici..........

darria daca bei eu dau sincer chiar dau....poate iesim intr-o zi fetelor la o bere un suc ce vreti voi...fac eu cinste vine si darria

Mergi la inceput

Mda, Nusha mai ales eu beauuuuuuuu de o sa-i las fara stoc Daca ar fi dupa mine ar da faliment producatorii de alcool
De unde esti asa de sigura ca vin? Se pune si una bucata bebe cu un pahar de bere in fata?

Mergi la inceput

pai tocmai de asta zic ca vii si tu ca imi inchipui ca iesi cu bb la plimbare si putem sa mergem la o terasa cat mai aproape de tine...cu bb dupa tine...iti dai seama ce o sa te distrezi??...acuma serios vorbind daca fetitza e linistita banuiesc ca poti iesi la un suc cu ea dupa tine

Mergi la inceput

Nusha: stii ca sunt un pic sucita, da?
Nu o duc pe la terase ci doar in parc la aer curat. Nu vreau sa respire aer imbacsit de tutun, alcool sau altele. Daca noi nu fumam de ce sa-mi afume altul copilul? Vreau sa o cresc intr-un mediu pe cat se poate de sanatos.
Si apoi cat e mica tb. sa evit aglomeratia, transmiterea microbilor. Asa ca locurile frecventate sunt cele mai putin populate.
De ex: nu las pe nimeni in afara noastra(exceptie cateva persoane: 4 la numar) sa o tina in brate deocamdata.
O sa vezi ca si tu o sa fii la fel, o sa protejezi pe cat poti copilasul.

Mergi la inceput