Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 24
prettysunshine spune:
Iulissa,multumesc pentru raspuns,cam tarziu raspund ca mi-a dat bataie de cap depusul actelor,am fost la 8,30 acolo si am avut noroc ca am nimerit in ziua in care programul era de la 8,30,fiindca in fiecare zi e altfel,spre surpriza mea,ori dimineata,ori dupa-amiaza.In schimb,n-au fost bune certificatele prenuptiale,ca n-aveau stampila pusa pe timbrul fiscal, ci altundeva si a trebuit sa aman o zi,din pacate si asa am ajuns duminica,cand costa cel mai mult.Mie mi-ar fi fost indiferenta ora,pentru ca nu e o nunta propriu-zisa,nu avem nici o petrecere.Sa fiti atente cand mergeti la starea civila sa depuneti actele sa cereti formulare de completat de la nenea cu paza,ca doar daca ajungeti exact cand deschide va spune el ce si cum,altfel nu va spune nimic si stati la coada si aflati abia cand ajungeti ca aveati ceva de completat si o luati de la capat.Asa a patit o pereche din fata noastra.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
iulissa spune:
Rosa,
felicitari pentru depunerea actelor sa ai o casnicie frumoasa, implinita si muuulta muuulta draagoste si fericire!
Chiar daca nu e petrecere dupa, noi te sarbatorim si iti dorim din suflet casa de Piatra!!!
Ti-am vizionat pozicile,ai o familie foarte frumoasa, felicitari pentru baietel si multe bucurii de la el!
Pupicei fetelor si un week minunat!
PS: eu merg la lacuri la pescuit cu sotziorul si gasca mea "razna".
Floricica lu' Taticu'
nushulica spune:
iulissa si sotul meu merge la peste in weekend poate va intalniti...eu nu merg abia astept sa am si eu o zi libera sa-mi fac curatennie in casa sa-mi pozez rochitza de nasa...am multa treaba
ai grija sa stai sub umbrela
iulissa spune:
quote:
Originally posted by nushulica
iulissa si sotul meu merge la peste in weekend poate va intalniti...eu nu merg abia astept sa am si eu o zi libera sa-mi fac curatennie in casa sa-mi pozez rochitza de nasa...am multa treaba
ai grija sa stai sub umbrela
Super Draga Mea,
Numai ca noi mergem la lacurile familiei - crescatorie de peste - deci nu e cu acces decat pentru membrii familiei noastre.
Si da, imi iau umbrelutza, paturica, lotiune de plaja..ca vreau sa ma bronzez oleaca, baietii pescuiec si fac gratarel, si noi fetele ne relaxam la umbra.
Ce fain ca ti-ai terminat rochitza, abia astept sa vad pozele.O sa fii cea mai frumusica nasica, numai ai grija sa nu fie miresica geloasa
Te pup dulce, spor la traba si distractie acolo nevestico
Floricica lu' Taticu'
nushulica spune:
fain...noi n-avem lacuri rochitza am cumparat-o nu am mai facut-o ca nu gasesti croitoreasa sa-ti faca si bine si la timp
nu o sa fiu mai frumoasa ca miresica ca nu se cuvine..d.ar macar asa pe langa ea
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by iulissa
Rosa,
felicitari pentru depunerea actelor sa ai o casnicie frumoasa, implinita si muuulta muuulta draagoste si fericire!
Chiar daca nu e petrecere dupa, noi te sarbatorim si iti dorim din suflet casa de Piatra!!!
Ti-am vizionat pozicile,ai o familie foarte frumoasa, felicitari pentru baietel si multe bucurii de la el!
Pupicei fetelor si un week minunat!
PS: eu merg la lacuri la pescuit cu sotziorul si gasca mea "razna".
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
Multumesc,iulissa,chiar daca n-am petrecere,eu tot de-abia astept,daca ar fi dupa mine,m-as imbraca iar mireasaSotul e cel din poze,acum ne "luam" a doua oara,sper de data asta sa fie cu noroc!
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
nushulica spune:
am intrat sa felicit miresica noastra din acets weekend
MONIKAR CASA DE PIATRA SA FII FERICITA SI SA AVETI O NUNTA ASA CUM V-O DORITI!!!
Darria spune:
Monica: o nunta asa cum iti doresti, sa fiti fericiti si norocosi
Casa de piatra
Un sfarsit de saptamana placut fetelor.