Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 23
CryssUK spune:
Liliana (irigeada) daca intri pe aici te rog sa imi mai trimiti odata nr lui Nenea Lulu cu porumbeii ca nu resusesc sa dau de el.
Daca cineva mai stie vreun nene care inchiriaza porumbei albi, is interesata de nr tel!
De asemenea,as vrea sa intreb daca stie cineva vreo angajata de la Maviov ca sa vb sa vina acasa in ziua nuntii, duminica 27 aug
Imi trebuie coafeza si make up stilist, fie prin firma si platesc 30% sau direct si le dau banii lor.
Inca nu stiu ce produse folosesc pt machiaj si incerc sa aflu
Darria, imi poti spune si mie cam cat costa hainele de bebei in tara? Ca tb sa si botez anul asta si vreau sa stiu de unde sa le iau(uk sau Rom).
Din cate imi amintesc eu, cu ani in urma se cumpara cate un sac de haine la botez , dar 3,4 costumase si dar+biserica ar trebui sa fie ok in zilele nostre. NU?!
Multumesc!
Cristina
nushulica spune:
cristina zi-mi daca ai rezolvat cu starea civila
hainutzele de bb nu-s asa de scumpe aici de ex un costumas grosut costa 3-500.000 ...or mai fi si mai scumpe
noi finutzei i-am luat haine pt botez mai mult din mexic ca tot eram acolo inainte de botez dar i-am luat si de pe aici de vreo 2-3mil nu mai stiu
oricum materialele sunt mai bune in uk am o prietena ii trimite cumnata de acolo pt baietel si se vede diferenta
Darria spune:
Cristina, la botez cumperi si dai cat vrei si cat iti permiti, nu in asta consta botezul. Da, sunt suficiente 3-4 costumase + ce mai faci, ca asa daca vrei poti cumpara cu sacul. Nu are rost, copilasul creste si-i raman mici, poti sa-i cumperi pe parcurs altele.
Gasesti costumase din bumbac la 200.000 - 500.000 in f-tie de calitate si magazin.
Preturile sunt mai mici dar acolo gasesti hainute mai frumoase si de calitate.
iulissa spune:
Salutare Fetelor,
Ma bag si eu putin off-topic: haine pentru copii, frumoase, de calitate si la preturi accesibile se gasesc in Pacurari la Dino. Din intersectia Moara de Foc catre Munca Invalizilor, e si un magazin cu articole bambus in zona. Si cel mai frumos este ca se gasesc si haine pentru viitoare mamici foarte elegante si cochete..si haine pentru fete fara burtici.
Va pup si apor la pregatiri miresicilor, cu mult curaj si initiativa!
Fara stress ca nu are rost, sincer!
Floricica lu' Taticu'
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA
elenaaida spune:
buna miresici,
revin cu o tema arzatoare.
S-au scumpit intradevar bauturile cu 25%???
Ce bere buna ma sfatuiti sa cumpar?
merci, elenaaida
nushulica spune:
elena eu stiam de 15% acu nu stiu o fi asa cu 25...nu stiu exact cert este ca s-au scumpit
bere buna goesser carlsberg heineken(sper ca nu-i reclama)
lorex spune:
Criss, porumbei am vrut si eu la nunta dar nea lulu nu a vrut deloc sa-si deschida telefonul, asa ca am lasat-o balta!
Presupun ca e din cauza isteriei cu gripa aviara, conform legii e interzis comertul cu pasari pana una alta!
enderbaby spune:
Nushulica, invitatia arata ca cea din linkul pe care l-am dat si in pagina 12 http://www.nuntasibotez.com/cgi-bin/inv/searchid.pl?model=DB25
Textul incepe cu "De buna voie si nesiliti de nimeni...", daca ati cautat invitatii sigur ati dat si peste textul asta.
In rest, n-am sunt inca nici un fotograf....da eu zic ca mai am timp ...
Spor la pregatiri (cele care aveti) si pupicei la toate .
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/my_photos
lgireada spune:
Salutare,
Se vede ca se apropie nunta ta, Lizuca, ca te vad tare activa in zona.
Pt treaba cu porumbeii, si cand era februarie era interzisa treaba cu porumbeii, l-o fi prins pe nea' Lulu ca facea un ban . Sincer nu am idee ce se intampla cu el, dar in piata la 2 baieti, gasiti destui doritori sa va dea detalii, duminica dimineata. Macar va lamuriti care e treaba. Si daca nu e nea' Lulu, sigur mai e vreo sosie de-a lui pe acolo.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
iulissa spune:
Fetelor,
daca vreti neaparat porumbei, incercati la firma cu decoratiunile preference..imi amintesc parca era ceva trecut pe lista lor.
Si daca nu era trecut, explicatile ca vreti neaparat porumbei si ei se descurca, rezolva si asta.
Alta soluti ear mai fi sa cumparati 2-3 porumbei din piatza de animale, sau de ce nu...direct de la tzarani de la sat( cred ca ii vreti alti totusi).Ii puneti in colivii, si rugati pe cineva de incredere in ziua nuntii sa-i elibereze cand vreti voi.
Eu nu am avut porumbei la nunta, sincer m-a tentat ideea, dar acum cand imi amintesc cate am facut in ziua nuntii, cred ca am procedat bine ca nu m-am complicat si cu porumbeii.
Eliberati-va de griji fetelor, si impartiti responsabilitati...sunt multi dornici sa va ajute, si sa faca si treaba buna.
Floricica lu' Taticu'