Cum pun mai multe filmari pe un DVD????
Ma refer la filme facute de o camera video DVD. Fiecare filmare are cam 1,3 G si ma gandeam ca ar incapea mai multe pe un singur DVD.
Primele filmari le-am pus pe discuri separate, insa cand am incercat sa pun trei sau chiar doua pe un disc se vedea doar primul dintre ele.
Cum sa fac, trebuie un menu, ce program sa folosesc?
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
Raspunsuri
ana70mari2003 spune:
Eu fac captura , conversia si inscriptionarea dvd-ului cu NERO 7 si pot introduce mai multe filmari pe un singur dvd.Incearca si tu!Eu sunt supermultumita!
anamaria
mira_m spune:
Multumesc am sa caut si eu programul sa vad ce reusesc. Pana acum am incercat f multe, dar degeaba.
Olivia26 spune:
Te sfatuiesc sa folosesti Ulead studio 9. Pe un DVD poti inregistra o ora, calitate foarte buna, tras de pe mini DV. E mai usor decat Pinnacle studio 10.
Bafta!
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"
Eu si sotiorul meu iubit
Cristina A spune:
Soptul meu mi-a pus pe desk un programel care se cheama DVD Shrink 3.2 cu care poti sa faci o muuultime de treburi. Am inteles ca este free pe net si din pacate nu ma pricep sa-ti dau detalii tehnice atata doar ca iti permite sa compresezi un DVD de 7gb la marimea unuia normal.
mira_m spune:
Am dat o cautare dar nu l-am putu descarca. Oricum daca e o versiune trial...
Poate mi-l trimiti tu, daca nu indraznesc prea mult. Daca e posibil iti voi da pe privat adresa mea de mail.
Cristina A spune:
quote:
Originally posted by mira_m
Am dat o cautare dar nu l-am putu descarca. Oricum daca e o versiune trial...
Poate mi-l trimiti tu, daca nu indraznesc prea mult. Daca e posibil iti voi da pe privat adresa mea de mail.
scuze... sotu' se ocupa de treburi din acestea mai complicate dar se pare ca te-a ajutat altcineva; daca nu ai reusit trimite-mi PM si rezolvam.