Autorizatie pentru daramat pereti?

Autorizatie pentru daramat pereti? | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Vreau sa desfiintez debaralele la apartament si am auzit ca pentru asta e nevoie de autorizatie.
Spuneti-mi si mie, de unde se poate lua, care-i procedura, cat dureaza, cam cat costa si eventual care's riscurile daca sparg fara autorizatie.

Merci.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mickyyy, nu stiu exact procedura pentru a face acest lucru, probabil insa ca la primarie tb sa te adresezi. dar vei primi raspunsuri cu siguranta de la cei care au trecut prin asta.

In ceea ce priveste riscurile insa....risti sa platesti amenda pentru asta ( se va gasi probabil un vecin care sa anunte ) - asa au patit niste prieteni. Asa ca mai bine ia autorizatie desi probabil implica ceva batai de cap.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

tocmai ma pregateam sa sterg subiectul...gasisem unul mai vechi unde se discuta exact aceasi problema . Asa se-ntampla cand nu merge cautarea......

Asa ca daca mai e cineva interesat, uite link-ul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67215" target="_blank">aici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hermis spune:

Depinde numai de vecini - la mine in bloc e o feerie de modificari si nimeni nu a patit nimic!
Chiar vrei sa desfiintezi toate debaralele? Eu asa am avut apartamentul de la inceput si crede-ma e tare greu sa nu ai macar un loc unde sa poti sa dosesti ceva.

Mergi la inceput