Costum ursulet
Buna, fetelor!
Fata mea are saptamana viitoare ,Serbarea Abecedarului,iar doamna invatatoare ne-a anuntat abia ieri ca trebuie sa facem costum de ursulet .
Stiti unde as putea inchiria asa ceva? nu as vrea totusi sa dau un un milion pe un costum pe care dupa aceea nu-l mai folosim.
Multumesc !
Raspunsuri
teo1970 spune:
Albinutza,
nu stiu daca mai sunt valabile (si eu le-am luat tot de pe DC cu ceva timp in urma):
pt inchirieri costume:
- Teatrul National: tel. 315.15.02
- Opera Romana: tel. 313.96.90/interior 120
- Opereta
- firma "Fabrica de petreceri": telefon: 320.93.87.Str. Popa Nan, nr. 171 (costum de inchiriat 24 ore 250.000; pe comanda si apoi de lasat la firma pentru a fi inchiriat ulterior 500.000 lei)
- firma Kidstyle: www.kidstyle.as.ro
- firma Radar group
(ultimele doua sunt de pe google, chiar ieri cautasem pt cineva un costumas de furnicutza - nu stiu ce-o fi facut)
succes!
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
iileana spune:
In cazul in care nu gasesti un costum de inchiriat/cumparat, un ursulet se poate face extrem de usor din:
- pantaloni si tricou maro (sau gri, alb, bej, depinde ce culoare de urs vrei)
- un oval alb (galben, bej) din material pufos prins cu 4 capse pe tricou (asta-i burtica)
- un "pompon" maro prins de tricou (codita)
- urechi din doua semicercuri din material maro (gri, alb, bej), eventual cu putin alb (galben, bej) pe partea din fata (interiorul urechii), prinse de o cordeluta.
Ii mai pui, daca vrei, si-un borcan de miere in brate...si gata-i ursul.
Pe vremuri am bricolat in felul asta un iepuras gri, mi-a luat citeva ore si a iesit dragut. Pentru ca nu ma pricep la operatiuni "cu acul si cu ata", eu am folosit cu incredere pentru burtica si urechi varianta lipitului materialului textil cu prenandez pe plastic subtire (citeva coperti de mapa).
P.S. Daca aveti un urs mare de jucarie in casa, poti "imprumuta" coada si urechile lui, si i le dai dupa serbare inapoi
Succes.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
cge spune:
Buna,
Si baietelul meu a fost ursulet la carnavalul de 1 iunie.
Costumul i l-am luat din Carrefour, este in jur de 3-400000, dar nici nu e foarte complicat.
Distractie placuta la serbare.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
albinutza spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. o sa incerc intai la carefour iar daca nu gasesc ma apuc totusi de confectionat. stiu ca nu ar trebui sa fie prea complicat de facut dar cu timpul e mai dificil.
Multumesc inca o data.
petruta spune:
Ma intereseaza si pe mine costumul de ursulet.
La care din magazinele Carrefour se gaseste ?
Au si numere mai mici ?
Multumesc .
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
albinutza spune:
Petruta, sper sa ajung astazi la carrefour orhideea si daca gasesc ceva o sa ma uit si de numere mai mici.
pupici !
petruta spune:
quote:
Originally posted by albinutza
Petruta, sper sa ajung astazi la carrefour orhideea si daca gasesc ceva o sa ma uit si de numere mai mici.
pupici !
albinutza
multumesc mult. noua ne trebuie marti. daca nu ma gindesc si la varianta improvizarii unui costum.
Petruta & bb Mihai
albinutza spune:
Petruta, imi pare rau dar la carrefour oehideea nu am gasit nimic.
Cred ca ramane ultima varianta, sa improvizam ceva.Noi am fi fost multumiti si cu o masca dar nu am gasit.
I-am zis sotului meu sa mearga la magazinul 'carnaval" de pe Mosilor, poate gaseste acolo ceva.
V-om vedea.
Succes la cautari.
petruta spune:
Multumesc de informatii. Ma asteptam sa nu gasesc . Am scos rapid (nu eu, bunica ) un tipar dupa o bluzita cu gluga si un pantalonas, si am croit dintr-un material(in) bluza, pantalonul si gluga pe care le-am unit si gata salopeta. Azi ii aplic urechile si codita si o funda maro la git. Toata afacerea (materialul + fermoar si 1 m de funda ) ne-a costat 200 mii. Costumul e mai maricel, asa ca la anu' daca mai primim un rol de soricel, il vopsim si punem alta codita mai lunga.
Miine avem serbarea.
Succes !
Petruta & bb Mihai