Aparat de facut paine

Aparat de facut paine | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Aveti idee daca e bun? Va rog spuneti-mi ce caracteristici trebuie sa aiba un aparat de facut paine. Am vazut la Metro Alaska. Oare e bun?

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului meu: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu am amsina de paine alaska. dupa parerea mea e ff bun. important e sa gasesti reteta potrivita pt fiecare .... cand iti achizitionezi o astfel de masina trebuie sa te uiti la capacitatea ei... adik dak painea pe care o poti face ajunge macar pt o zi familiei tale... a mea face paine de 1250 g, si ma i mica , evident.... te mai uiti la nr de programe...sa fie cat ma imulte, a mea face 10 programe, nu le-am folosit pe toate , inca... si la consumul de tensiune... de, curentul e important. a mea consuma 850 w... cam mult, nu?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nella spune:

Daca nu ai procurat inca o masina de facut paine sfatul meu este sa cumperi una care este de firma altfel o vei utiliza doar cat este in garantie,adica 1 an, apoi va trebui sa-ti cumperi alta deoarece nu mai au piese de schimb.Masina mea se numeste MELISA si nu as sfatui pe nimeni sa achizitioneze aceasta masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

lulu: masina mea s-a stricat,,, am cumparat alta la fel,, si ce crezi> vad ca si asta se strica... mai , ce naiba!!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am avut doua aparate de facut paine, dar mai mult de 1 an nu au tinut si m-am reprofilat la stilul clasic de a face paine .Stiu ca e mai practic cu aparatul dar nu imi convine caci sunt mici ca si cantitate pentru cati suntem noi in familie...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didona spune:

Si eu mi-am luat Alaska anul trecut si la 2 zile munceste pt painica. Noua ne-au dat niste prieteni o reteta f buna de paine cu tarate.
-2 pahare cu faina alba
-al 3-lea pahar 3/4 cu tarate si 1/4 faina
-1/2 pachetel drojdie Pakmaja (sau cum s-o scrie)
-1 lingurita rasa sare
-1 pahar apa calduta
-1 lingura ulei
-1 lingurita de miere sau faina
Se pune pe programul1 cu rumenire "Inchis la culoare". Dureaza 3h si 25 min. Se scoate pe un fund de lemn si se acopera cu un prosop curat, pana se raceste. Eu o feliez si o tin intr-o punga, in saculetul de panza se intareste prea rau.
Uneori nu creste, dar se poate de la drojdie. Folosesc faina Kaufland, e f ieftina si buna. Punga e alb cu portocaliu.
Mi se pare mai sanatoasa fara afanatorii si colorantii bagati in brutarii.
Merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Si eu mi-am luat Alaska... aveti vreo reteta pentru paine alba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

Mama tot Alaska are si e f.multumita,gabibarta iti scriu reteta de paine alba pe care o face mama:
400 apa
790 faina
10gr.sare
8gr.zahar
1plic drojdie(granule)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by Ileana2000

Mama tot Alaska are si e f.multumita,gabibarta iti scriu reteta de paine alba pe care o face mama:
400 apa
790 faina
10gr.sare
8gr.zahar
1plic drojdie(granule)

Multumesc Ileana! Am sa incerc! Am mai incercat ieri o alta reteta, si dupa 3 ore si jumatate am obtinut o caramida cu care sa ne batem Abia astept sa ajung acasa, ma apuc de paine:)!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Aveti vreo reteta de cozonac pt aparatul de facut paine?

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput