fetele din belgia (8)
Raspunsuri - Pagina 7
ardeiash spune:
a fost cineva la paradisio ? spuneti-mi si mie merita investitia? ca a, auzit ca e cam scump.. pls
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
aku am pierdut-o si pe miri_mik" se pare ca vorbesc singura...singurik...
insa nu-mi pierd speranta ca veti mai intra si in vacanta pe aici. vaz ca in "timpul muncii" intrati super des... insa in vacanta n-aveti timp deloc.
inca o intrebare care sper sa nu ramana fara raspuns: spunea cineva la ultima intalnire de un vanish.. parca .. de scos petele... nu mai stiu sigur. i-am colorat o camasa bej lui barbate-miu cu rosu ... uit cateodata o soseta de-a lui fiu-meu.. si fac varza totul. uite-asa-mi ies rufele cand bleo . cand roz... can lila. mai mi-au iesit si cu o tenta oranje... sunt buna. barbate-miu da din cap si face tz.... nu intelege cum reusesc..
distractie maxima!
Bepii spune:
Bine v-am regasit dragelor mele,
Hai ca am reusit cat de cat sa ma pun la punct cu ce s-a mai intamplat pe forum in lipsa mea pt ca in vacanta n-am avut timp sa caut vreun internet. Trebuie sa va spun ca abia asteptam sa vin acasa si sa iau legatura cu voi. Mi-ati lipsit dragutelor!!!
Cat despre vacanta mea, a fost exact cum ne-am dorit adica frumoasa si fara probleme neplacute. Am vazut foarte multe locuri frumoase de care auzisem si voiam sa le vad cu ochii mei, am facut aproape 5000 km cu motocicleta, a fost cam obositor dar s-a meritat. Am facut o gramada de poze, dar trebuie sa lucrez putin la ele, sa le dau titlul explicativ, sa le descarc pe yahoo photos apoi o sa vi le dau sa le vedeti. Am fost cam 15 zile pe drumuri timp in care am vizitat Germania, Austria, de acolo am trecut muntii catre Italia, de acolo am trecut prin Slovenia catre Croatia. Vreau sa va spun ca nu mi-am inchipuit ca acesta tara e atat de frumoasa.....in special Dubrovnik. Am stat cam o zi acolo dar n-am avut timp sa vedem tot ceea ce ne-am fi dorit si ne-am propus ca intr-o buna zi sa revenim. Se meritia, sa stiti. Din Dubrovnik am traversat marea o noapte intreaga cu ferry-boatul carte Bari in sudul Italiei. De acolo ne-au trebuit 5 zile ca sa traversam tara catre nord dar evident ca am facut multe opriri ca sa vedem Napoli, Roma, Firenze, Pompei-ul si multe alte puncte de mare interes. Din Italia am trecut in Elvetia unde am ramas peste noapte pt ca este tara de care sunt indragostita de mult timp, apoi in Germania si ....acasa. A fost un tur de forta, pe motocicleta viata e dura, dar face parte din calirea sufletului, a fost o mare provocare pt mine si ma bucur ca i-am facut fata cu succes. Singurul lucru neplacut a fost caldura coplesitoare. Dar m-am calit pt urmatoarea calatorie ce va avea loc curand pe 11 august tot cu motocicleta in sudul Spaniei unde e f cald. De data asta vor fi alti 3 prieteni cu noi.
Dama, te intrebai daca nu e cineva pe aici pe forum care sta aproape de Liege; Dupa cate stiu eu, printre noi nu se afla nimeni (sper ca nu ma insel) dar stiu sigur ca pe site-ul www.rombel.com se afla cateva persoane din Liege si zona apropiata.
Maggy si Danyelana, desi e cam tarziu, totusi vreau sa va urez si eu din toata inima LA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, fericite si toate visele sa va devina realitate.
Maggy, bun venit fiicei tale in Belgia Acum cred ca esti o fericita cu copilul alaturi de voi. Tu cum te mai simti, te-ai refacut in urma accidentului?
Esme, sa sti ca unul din anunturile pe care l-ai postat ma intereseaza si o sa trimit un cv la adresa mentionata acolo. Acum ca sunt acasa poti sa-mi mai trimiti pe adresa mea de mail.
Miri_mik, am vazut filmuletul cu Bubu, si vad ca baiatul asta creste nu gluma! Si se face din ce in ce mai frumos! Sa-ti traiasca!!!
Disperata, mersi de urare . Incerc sa mi te imaginez in bazinul fiului tau si nu pot....
Oana, sa inteleg ca ai fost in tara? Sa ne povestesti neaparat cum a fost ca tare mi-a mai fost dor sa te citesc.
Carmita, Scumpi, am auzit ca sunteti bronzate rau. Sper sa va recunosc la prima intalnire
Andreea, ciudata si haioasa intamplarea cu verii tai! N-as fi vrut sa fiu in pielea voastra. Ce mai face Elenca ta?
Nora, pe unde mai umblati? ce-ti fac nazdravanii?
Daca am sarit pe cineva sa ma scuze dar am citit doar ultimele 3 pagini si sigur nu era pe ele.
Acum va pup si va doresc tot ce-mi doresc si mie adica numai bine.
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
ardeiash spune:
bepii: ce ma bucur c-ai vazut lucruri minunate. dar in 15 zile ati vazut ceva!!! cati km faceati pe zi > dak stau sa impart 5000 / 15 zile... inseamna multa oboseala, nu gluma. da bine c-a meritat, cel ptin,,,
carmen: hai ma.... mai intra si tu p-acilea....
celelalte cre' ca sunteti in romania, nu?
oana: n-ai venit ma? cum de stai asa de mult p-acas'?
intrebarile mele au km ramas fara raspuns... de.. asa e cand vorbesti singur!
miri_mik spune:
bepii, bine ai revenit printre muritori dupa 15 zile aproape de zei! ce traseu superb ati facut, si pe motocicleta! pt mine e cel putin exotico-mirifico-traznitoriu de fantastic! si in august spania... va invidiez:)
mah desperato, cum adica m-ai perdut? da ce-s asa de mik s ama scapi din buzunar? dau p-acilea si io, da cand vaz ca nus e scrie, ma ia ashea cu lancezeala:)
fii antena pt rufe, gasesti de la eau ecarlate "decolor stop", sau la woolite, aceeasi treaba. sunt niste fashiute de material intr-o cutie roshie cu argintiu, pe car ele vari in masina si impiedica transferul de culoare. si io multe camasi am popit ca sa nu spun lenjerii de pat si alte alea:)) daca vrei vanish, este roz, oxy action pt haine colorate, da nus coate pete de sange, asa ca eu una am draci pe el. in rest e perfect. mai este un vanish "cristal blanc" pudra, la cutie alba cu roz; sa stii sa albeste fain, da sa citesti bine ce zice pe cutie:)
bun, acu ca am lamurit... ia sa aruncati voi un ochi la ultimele filmulete cu topilu lui mama - multumim de laude bepii - sa vedeti ce bine ne place noua in piscinutsa cu apa de mare:))) hihihihi
muuuuuuuuuuuuuuuuuah! si mai scrieti si voi ca deprim acilea:))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
Bepii spune:
Hello fetele,
Presupun ca ati avut un weekend super avand in vedere ca si vremea a fost pe masura adica caldura s-a mai atenuat, am avut si ceva ploaie, tocmai bine, nu?
Azi am reusit de-am descarcat pozele din vacanta pe yahoophotos. O sa le pun aici pt cine este curios.
In rest, va astept la povesti ca tare mi-a mai fost dor sa mai schimb o vorba asa c aintre fete.
Va doresc o saptamana excelenta si va pup.
http://photos.yahoo.com/swatour2006
Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.
MadyG spune:
Fetelor,dragelor, va salut si va pup pe toate!
Sunt atat de bucuroasa ca v-am descoperit!Mi s-a inseninat ziua citindu-va postarile,ma gandeam,de ce nu v-oi fi gasit mai repede?
Eu sunt in Belgia de un an si ceva, sotie fericita,cununata civil de un an si religios de o luna. Maine e exact o luna de la nunta noastra,care a avut loc la Timisoara .Daca as sti sa pun poze,sa vedeti,ar fi fain,dar nu stiu cum sa fac.Pana una alta insa,as vrea sa va rog ceva:ma adoptati si pe mine?
Va doresc o zi minunata,pe curand!Pupici!
miri_mik spune:
iupiiiiiiiiiiii, avem un nou recrut! bine ai venit madyG. dupa cum vezi e liniste rau la noi in "urbea virtuala", ca fetele motate sunt prin concedii, pe la soare - azi nu ca ploo, sau brambura prin magazine - ultima zi de solduri... asa ca fac eu oficiile de primire:) felicitari pt proaspata cununie:) mai avem pe cineva pe aici cine urmeaza sa se casatoresca religios, cred ca ati avea multe de povestit:) a fost greu pana ne-ai descoperit, da sa vezi cum nu mai scapi de noi:)) mai zi-ne de tine,sa scriem la agenda:)
bepii... m-ai facut ko. daca tu esti bunica lui piticul cu mot in varful capului, jos clopul...esti beton!!! super faina, super in forma si-ti sade de minun ein echipament de motociclista:) te-am invidiat cat m-am uitat la poze. ma gandeam ca eu n-as avea veci curajul sa ma dau asa pe o moto:) da p-orma am zis ca ar merita sa dau spaimele la o parte cand am vazut peisajele:) fericitilor!
restul goangelor... faceti bine si masgaliti, ca va dam disparute:))
muuuuuuuuuuuuah
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
MadyG spune:
Multumesc din suflet pentru primire si pentru felicitari,miri mik, esti o scumpa!
Tare draga imi esti !Si eu am fost profa de engleza in tara, ca si tine.Si sper sa-mi dea si mie Dumnezeu asa un bebe ca al tau,ai o frumusete de copil,sa-ti traiasca si sa fie sanatos!Acuma,sa-ti marturisesc sincer,nu prea stiu in ce directie s-o apuc,profesional vorbind.De cand m-am intors din tara,dupa nunta,incerc sa pun cap la cap toate documentele pe care le am,sa bat la diverse usi oficiale, sa vad ce sanse am sa lucrez si eu vreodata aici.
Altceva despre mine:sunt nascuta pe 8 noiembrie '78, la Constanta,am crescut si am studiat la Timisoara,sunt pe jumatate machidoanca,m-am maritat cu un osean de la Satu Mare si acuma stau in Anderlecht.
Ar fi fain sa ne intalnim odata ,sa stam la povesti.
Te pup ,va pup pe toate cu mult drag!