fetele din belgia (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fete dragi,
Mady, bine ai venit printre noi. Ma bucur tare mult cand apare cineva nou pe forum mai ales ca in timp unele dintre noi dintr-un motiv sau altul au disparut de tot deci e bine daca ne mentinem cam la acelasi numar care e totusi cam mic. Am vazut ca mai sunt destule fete din Belgia pe DC dar nu inteleg de ce nu intra si aici sa ne salute.
Observ ca avem ziua de nastere foarte apropiata. Eu sunt nascuta pe 7 noiembrie dar ziua de 8 este la fel de importanta pt. ca e ziua casatoriei noastre. Si pe desupra esti nascuta in Constanta!!! Abia astept sa te cunosc!

Miri_mik, hai ca m-ai coplesit cu laude. O sa mi se urce la cap. Mersi mult draguta . Sa sti ca piticul cu mot in varful capului nu e nepotelul meu ci copilul unui prieten din Mechelen care e casatorit in Croatia cu o tipa de acolo si locuieste in Split. In turul nostru am trecut si pe la ei unde am stat 2 nopti. Bebe-ul e un scump si are 3 luni. I-am facut mai multe poze dar nu le-am postat in link pt ca de fapt voiam sa arat locurile pe unde am umblat. Totusi sunt bunica de la copii sotului meu cel mai proaspat nepot fiind de 3 luni. Teoretic, avand in vedere varsta baiatului meu, as putea fi si eu bunica dar sincer nu ma prea vad in postura asta. Cand spun "bunica" ma gandesc la o batranica cu ochelari pe nas care sta in balansoar impletind ciorapi. Nu e stilul meu, no way!!!.
Am vazut noile filmulte cu Bubu. E un scump si vad ca e tare perseverent, se lupta sa ridice capul, sta pe burtica, ce mai, creste, crestem, sanatosi si voinici. Ti-e mai mare dragul de el
Hai ca ma duc sa vad ce tot zdrangane sotul meu printre oale in bucatarie.
Va pup si va doresc tot binele din lume.

Bepii
Judecand prea mult oamenii uiti sa iubesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Buna ziua fete noi si cunostintze vechi!!!Bine v-am reintalnit ca vad ca am reusit-o si pe asta sa nu scriu aici cateva saptamani la rand. Am apucat insa sa citesc cam tot ce ati scris intre timp. Pentru ca nu am apucat sa urez atunci spun acum un 'La Multi Ani' din inima lui Vladutz, Maggy si Danyelei!!!Scuzati intarzierea , va rog frumos!
Am fost calatoare dar am revenit de saptamana trecuta insa intre timp am facut training de 'fii barbata Zoe'adica am incercat sa ma pregatesc emotional-afectiv pentru inceperea serviciului unde de alt fel ma si aflu in aceste clipe!Am fost insa acasa,acasa-acasa la mama si tata, in Bucurestiul meu obosit de caldura insa plin de viatza si ziua si noaptea si pe care mi-l doream atat de mult. A durat trei zile pana am ajuns la el,am adunat in pasaport stampile si in suflet amintirile unei seri de iulie petrecuta in Praga si admirand Vlatava si mirosind parfumul estic al unui oras atat de sarmant, mi-am odihnit ochii cu verdele neobosit de arsita al padurilor germane sau cu frumusetea oraselelor aruncate pe dealuri ale Austriei. Am vazut orizontul apropiindu-se de mine si aducand cu el in fuga unei masini silueta Romaniei care mi-a oferit ca dar de 'Bine ai venit acasa!'un unic apus de soare in Arad. Am lasat in urma autostrazi sofisticate dar am vazut sate din zona Sibiului si ale Orastiei sau Valcei, dealuri si munti, copii vanzand zmeura sau oameni pe camp, berze pe stalpi sau corcodusi:)Am reusit sa fac ce mi-am dorit atat de mult , sa fac gratar cu tata, sa o strang in bratze pe mama, sa imi pup fratii,sa imi vad prietenii si sa simt iar ca traiesc cu adevarat ..... parca a durat putin parca a fost un vis si am clipit de cateva ori pana am vazut, tot din goana masinii,dar privind inapoi, tara mea la orizont...

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

oaaaaana! bine ai revenit! nu mai fi asa nostalgica! ma bufneste plansul, te rog.. i-a placut alui tau de data asta la tine acas'? ca dak nu... e naspa sa fii roman in fatza lui. nu? si nu uita, ai ceva la mine...

maggy: haaaaaaaaaaai constantza ! bine-ai venit ! nu ti-e frica sa stai in anderlecht?

mai gagici: se face toamna de intrati asa de des p-aici? glumesc... bineinteles.

in seara asta o sa ma delectez si eu cu voi!! adik ma uit pe poze, filme,, va spui dak mi-au placut...
carmen: tu mai muncesti ma nene? cre' ca esti in al 9-lea cerL: ti-a venit surioara!

hai la vreme frumoasa-n continuare!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ulaaaaaaaaaaaa, ziua marilor reveniri! cineva sa mi-o aduca pe oana noastra inapoi, ca de atata nostalgie cred ca ma ia cu dor de casa:) bine ai venit acasa, in tara de imprumut. las' ca iar ei vacanta, iti mai umpli bateriile o tura. pana una alta, ne-ai lipsit mai fata, sipen'ca tot suntem aici, astept vesti de la carmen daca dati pe la mine maine. praji este la frigi, suc, la fel, cafea facem:) terasa ne asteapta:)
deci, invitatiune, daca aveti chef de o vizita la impricinata... luati legatura cu carmencita de dimineata, ca sa stim o treaba:) desperata, bepii, astept vesti:)
madyG, daca stii sa vii din anderlecht la vilvoorde, esti bine venita. de nu stii, tot binevenita esti, si-ti dam si indicatii cum sa ajungi dar da-mi un pm:)
hai ca incet incet isi revine si belgia:)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah gagici!

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik

Mergi la inceput

quote:

fii antena pt rufe, gasesti de la eau ecarlate "decolor stop", sau la woolite, aceeasi treaba. sunt niste fashiute de material intr-o cutie roshie cu argintiu, pe car ele vari in masina si impiedica transferul de culoare. si io multe camasi am popit ca sa nu spun lenjerii de pat si alte alea:)) daca vrei vanish, este roz, oxy action pt haine colorate, da nus coate pete de sange, asa ca eu una am draci pe el. in rest e perfect. mai este un vanish "cristal blanc" pudra, la cutie alba cu roz; sa stii sa albeste fain, da sa citesti bine ce zice pe cutie:)

stai asa: nu te grabi: tre' sa inteleg ca mi-ai explicat ce fac de-acu incolo... da' ce-am facut pan-acum ? adik am vreo sansa sa recuperez ce-am stricat? k-i o preferata de-a lui barbate;miu.... please!

cat priveste intalnirea de maine: ma , da voi lucrati pe la spate si eu nu stiu? k n-am auzit de nici-o intalnire pana acum.... eu cum ajung cu una bucata copil obraznic in vilvoorde? imi faceam si eu temele , ce naiba??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare fetele,
Miri_mik, subscriu cu drag la intalnirea de maine.
Disperata, draguta, nici eu n-am stiut nimic pana cand m-a sunat adineaori Carmen sa ma intrebe ceva in legaura cu tenisul si totodata m-a intrebat daca vreau sa merg si eu la Bubu. Atunci nu i-am dat un raspuns ferm dar intre timp mi-am facut niste socoteli si a iesit ca pot veni si eu.
Oana, bine ai venit draga mea . Mesajul tau e super si sincer, mi-au dat lacrimile citind randurile tale. Fara glume, mi-au mers la suflet. Tu chiar ai talent si ne duci exactla acel detaliu pe care privindu-l sau traindu-l nu-l realizam decat atunci cand tu ni-l descrii. Acum fara gluma, ar trebui sa incerci sa-ti scrii gandurile pe hartie. Chiar daca n-o sa ai succes, fi sigura ca in mine vei gasi o vesnica fana.
Gata ma duc la culcare. Mai vorbim maine dimineata.
Va pup dulce

Bepii
Live as if you were to die tomorrow,
Learn as if you were to live forever

http://photos.yahoo.com/swatour2006

Mergi la inceput

gata: v-am vazutara bre: suntetzi moase rau
bepii: cea mai mortala mi se pare venus iesind din H2O,, te cre' shi eu ca ti-a placut pe unde-ai fost! sunt super pozele. d-apai pe viu sa le vezi! da' unde-i poza aia cu mottz... ca bineinteles ca io n-o gasesc.. mai te vad o data!

miri: ti-am vazut gogoshelu... ca de obicei: e la inaltzime. e asa de dulcishor de-tzi vine sa te uiti la el si sa treci peste desert... in paranteza fie spus: cre k ar trebui sa-l servesc zilnic pe booboo.. poate mai dau jos cevalica. cea mai ttare poza mi se pare insa picnik la ciupercutza / am crezut ca am cand te-am vazut pe net.

oana: zi-am zis eu -s-o lashi mai moale: se lasa cu plansete p-acilea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Dragi doamne si domnisoare, va potoliserati cu plansul?!?Io am zis sa povestesc si eu pe scurt intamplarea si na, trei dintr-o lovitura lovita fara intentie(scuzati de pleonasm da e cu stiintza facut:))intrara intr-o melancolie aproape la fel de mare ca a mea!Dar ca sa merg pe pricipiul eu v-am bagat eu va scot va anunt ca fata dispune si de una bucata hartie cartonata (denumire generica:bilet)cu destinatia Bucuresti in perioada jumate de august sfarsit de august...stati ca acum tusesc sacadat dar cu gratie si clipesc des din ochi ca Tamara Buciuceanu in filmele cu Liceeni....de bucurie, desigur.
Desperando ca ma intrebai de al meu si romania,lui ii place tzara in sine si acasa la mine f mult are insa problemele lui legate de mentalitatea care dupa parerea lui este in romania. Insa omu meu traieste in lumea lui si eu am renuntat sa il scot de acolo!Referitor la temele alea, vedem noi cum le rezolvam:)
Miri-mik astazi in timpul orelor (regulamentare, specific) de program stateam si ma uitam la pozele cu Bub!Ce ma oftic ca nu pot veni maine, mare mare mare parere de rau!
Tania, in timpul acelorasi ore de munca am vauzt si pozele voastre, tare frumoase si ma gandeam-Mai dar Tania si Swa cunosc toti oamenii din europa??Ca peste tot pe unde ati trecut aparea cate o masa mare, si nu goala ci plina ca pentru oaspeti de seama:)!!!
Acum vazut cat e ceasul abia acum, mam-maaare e tarziu si maine e zi plina
pupici

poze aici

'Limitat in natura sa, infinit in dorintele sale,
omul este un zeu cazut
Ce-si aminteste de ceruri!'

Mergi la inceput

buna noaptea belgience!

vad k nimeni nu doarme! asta-i bine ... ca ziua-i cald rau... oana : mi-ai luat vorba din gura: shi eu m-am intrebat acelasi lucru: ce de prieteni au bepii si sotzul ei! cre' k ii telepatie!

mai , mai : cand eram in romania nu credeam ca o sa-mi fie vreodata dor de ea,,, sau ca altcineva poate duce dorul la cevalica din tzara de tzara... da' uite. ce se mai inshala omul ! shi mie mi-e dor shi de mushtele de romania ... dar acu le-nghit shi p-astea.. k n-am ce face, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Salutare, salutare la tata lumea (cum ar zice Miri_mik)
Iaca dupa oaresce vreme m-am bagat si eu sa semnez condicuta... Fetele dragele mele, va rog nu fiti suparate pe mine de absenta, insa cu caldurile alea am avut o lene pe mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. Slava Domnului ca s-a mai racorit afara ca mi se lipea parul de mine nu alta.

Mady bine ai venit printre noi, dupa cum probabil ca ai remarcat deja sunt toate fetele una si una, mie una-mi sunt tare tare dragi. Ma bucur ca te-ai decis sa ni te alaturi! Felicitari cu ocazia cununiei tale! Si eu sunt cununata civil de un an si ceva, iar cununia religioasa o vom avea pe 26 august in Romania unde ati facut-o voi? Aici sau in Ro?
Disperata nu, nu mai lucrez de ceva vreme, de fapt puse cap la cap am lucrat numai 6 zile ei bune si alea.
Sa stii ca nu te-am lucrat pe la spate doar ca azi din vorba in vorba am decis ca maine sa ii fac o vizita Mikului si m-am gandit de-i pe-asa sa mearga si Oana (ca eu de obicei imi petrec fiecare marti cu ea) si sa o luam din drum si pe Tania(ca tare mi-i dor si de ea). Deci a fost ceva destul de spontan as zice m-as bucura tare de-ai putea veni si mataluta. Din pacate Oana nu poate veni, am vb cu ea la telefon.
Daca sunt fericita ca mi-a venit surioara? Desigur ca sunt foarte fericita, desi din pacate nu am avut ocazia sa o vad de cand s-a intors
Miri_mikule te sun maine cand ma trezesc (in jur de 12) sa iti zic la ce ora venim, da?
Oana bre mamica cu cata melancolie ai descris tu calatoria spre si in Romanica. Ei da lasa ca mai e un pic si ne luam zborul spre cuibusor impreuna
Tania am vazut pozele, sunt absolut superbe. Ma bucur tare ca ai avut parte de o vacanta frumoasa! Cat despre bronzeala, sa stii ca m-a prins ceva soarele, insa nu chiar atat de tare incat sa nu ma mai recunosti. Da` cand ne ducem in Romania eu cu Oana vrem sa ne ducem vreo 3 zile la mare, atunci chiar ca ma fac negruta
Denis ce mai face? Cand incepe munca in Bucuresti?
Scumpi tu ce mai faci? Numai dai nici un semn de viata?
Dar tu Andreea23? Sa stii ca vreau sa ne intalnim cat mai curand, mai scrie-ne si noua din cand aici daca e totul in regula cu tine!
Danuta tu cand ziceai ca pleci in Romania? Ca nu-mi mai aduc aminte!

Va pup pe toate cu drag

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput