Autobronzant?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

oooo!!! Alunitze? Io ie mama lor !!! Mai mult le dauneaza soarele decat autobronzantul.. Ah! Si dac-ar fi numai sutienul care se pateaza .. pfff! lux! da' se pateaza tot! din fericire ... iese la spalat . si nu usuca intr-atat incat sa dati bir cu fugitii la solar ... hai sa fim serioase, totusi! daca faceti combinatia cu laptele de corp obisnuit :1.efectul "coloristic" e mai subtil si mai usor de controlat; 2.pielea nu sufera actiunea directa a substantelor din autobronzant, deci nu se usuca atat de tare; 3.e mai credibil rezultatul decat numai cu autobronzant.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Va multumesc. M-ati convins. Ma duc la vanatoare de autobronzant!

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Eu folosesc de aproape 1 luna un autobronzant cu crema de corp de la Johnsson, se gaseste in Sensiblu, e un tub galben; exista in 2 variante: ptr piele deschisa si ptr piele mai inchisa. Efectul apare dupa ce te dai 2-3 zile, apoi poti da o data la 2 zile. Trebuie dat cu atentie pe genunchi/ coate/ glezne, sa nu ramina acolo mai multa crema si culoarea sa fie mai intensa decit in rest. Dar e fr bun ca e si crema, nu usuca pielea, ci din contra.

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Poate te mai inspiri si de-aici:
Bronzant foarte bun

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eu folosesc l.oreal gel si e super.nu usuca pielea,
se intinde usor...imi place mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darry spune:

L`oreal am folosit cand am fost mireasa ca eram alba ca branza si cica "nu da bine cu rochia alba" si mi s-a parut foarte bun. Am auzit ca sunt multe produse autobronzante care indiferent cat de bine si uniform sunt aplicate lasa pete. Darry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ds spune:

A incercat cineva No 7?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

tocmai mi-am luat l'oreal spray pt corp si gel pt fata. Nota 10 de la mine, toata lumea s-a mirat cand a au auzit ca era autobronzat. Culoarea iese naturala. Nu m-am patat nici eu nici hainele si m-am pus in pijamale dupa 10 minute (se absoarbe repede).

eh, inca o parere :)
pupicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Tocmai am fost si mi-am achizitionat Dove-ul!Cu servetelele de la Nivea...m-am lamurit ,nu-s bune de nimic...Sper sa fie Dove mai bun!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Eu acum 2 saptamani am folosit crema de la Avon. Si mi-am blestemat zilele. Unu pentru ca palmele mi-au ramas negreee. Acolo scria ca imediat dupa ce te-ai dat cu crema sa te speli pe maini. Si m-am spalat. Si adoua zi eram numai pete pe partea deasupra palmei. Groaznic.....cand crema a inceput sa se duca. Eram plina de pete. Pe fata nici nu mai zic. A fost groaznic. Nu ma mai dau niciodata. Da......pe picioare corp maini a iesit perfect. Fara pete.Dar la palme a fost groaznic. Si dupa ce incepe sa se ia........ramai cu pete. Cel putin mie asa mi s-a intamplat.Nu usuca pielea, fara crema. Are un miros placut....ca pielea dupa o zi de stat la mare.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput