Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Try, vad ca tu esti foarte bine informata, poate poti sa ma ajuti si pe mine. La analizele de sange glicemia mi-a iesit buna, dar colesterolul mi-a iesit ceva de groaza. Optim e sub 200, usor crescut e intre 200-240, crescut 240-260 si mie mi-a iesit 269mg/dl. Cand am intrebat doctorul a zis simplu ca sa nu ma agit, ca e colesterol de sarcina. Azi am fost la alt medic care mi-a zis ca ar fi din cauza alimentatiei, dar cand i-am spus ca eu mananc numai fructe, legume, carne slaba la gratar, branza de soia si iaurturi degresate, n-a mai stiut ce sa zica. Cica sa-mi urmaresc colesterolul si dupa ce nasc ca e ceva in neregula. Nu mi-am mai facut pana acum analiza asta si nu pot compara cu o valoare din trecut.
Stie cineva ceva mai multe despre asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

quote:
Originally posted by try

Mi-e greu sa particip zilnic la discutii banale cu ce-am facut azi, cati cm am la piciorul stang si cum am intrat eu in casa si in timp ce descuiam (fara sa jignesc pe nimeni aici, voi continuati cu incredere aceste discutii daca voua va fac placere, fiecare citeste ce-l intereseaza si raspunde, intrebat sau nu, acolo unde crede ca are ceva de agaugat).

Osni, legat de scaunel: pai fi-miu are 1,5 ani si deja 15 kg, cum sa-l poti folosi pana la 4 ani? De fapt il poti folosi pana cand una din cerinte e depasita: nr. de kg sau varsta. E adevarat ca fi-miu e inalt (deci si mai greu) pt. varsta lui, dar doar 18 kg au in medie copiii la 4 ani? Imi pare putin. Sau poate ca se judeca dupa standardele japoneze si atunci poate parea firesc.

.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Pai try daca ce scriem noi tu consideri ca sint banalitati atunci nu mai citi s-au tu te crezi mai superioara ca noi.... nu mai cauta subiecte de cearta (dupa ce te documentezi o saptamina intreaga de pe discovery ca sa postezi subiectul) as mai avea multe de comentat dar nu a-mi permit ca nu ami sta in caracter.
Iar despre scaunul de masina(ca despre asta era vb cu Osna) sa te informez totusi "am felicitato pe Osna ca a cumparat scaunul ieftin,si ia mi-a raspuns de ce la gasit ieftin si eu de ce lam cump mai scump"dar hai sa nu mai lungesc vb ca nu are nici un rost,(cred ca pe tine te-a deranjat faptul ca a-mi insel si eu sotzul cu epilatul iar despre standardele japoneze habar nu ai nimic ca sa poti da tu cu parerea (mai documenteazate putin) si nu mai cauta cearta ca nu are rost, fii matura

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

TASIAsa a-ti traiasca baietzelul

amarantina felicitari pentru fetitza(acum o sa fii implinita,si baiat si fetitza

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

IOANA te asteptam cu noutati

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetelor lasati cearta nu da bine la niste fete asa dragute ca voi. Eu nu mai am somn astazi merg la doctor si de emotie ma tot framant si stresez, cred ca pana la urma degeaba.Abia astept sa se faca ora 7 si sa plec de acasa.
Bun venit noilor fete,sarcina usoara si -si sanatosi.
Pufymic mi-ai facut pofta cu dulceata de capsuni, cred ca o sa fac si eu.Te rog trimite-mi si mie parola de la emailul comun.Merci.
+ Diana (8.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Sunteti un drog pur si simplu! In loc sa invat...stau pe DC ...rusinica...mie...

Adameasca si eu ma opresc la bebe 2,asa ca nu sunt cu inima indoita,stiu sigur ca nu voi mai face al treilea bebeu.Asa cum ziceai si tu pastilute n-as vrea, strilet nici atat si prezervative la fel....deci....

Try multam frumos de informatii,chiar nu stiam nimic concret,doar din auzite una alta.Am sa vorbesc si eu cu doctorita mea sa vedem ce si cum.Eu l-am nascut normal pe Vladutu', acum inca nu stiu ce va fi,dar as face si "operatiunea" ca sa zic asa.Daca zici ca se poate laparoscopic cred ca nu e musai s-a fac cand ma internez pt nastere (numai daca nu facem cezariana) si as putea s-o mai aman putin pt ca banuiesc ca nu trebuie sa stai internata .

A si acum s-ar putea sa optez pt cezariana, dar nu de teama sau altceva ,ci din cauza faptului ca nu prea stiu ce consecinte va avea a doua epizotomie (care sigur va exista in cazul nasterii normale).Si legat de subiectul asta tb sa ma informez.

Sa-mi tineti pumnii azi ca am examen iar Mi-a trebuit scoala iar,la batranete.....

Nicol 26+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxanae, ti-am trimis pe pm parola de la mail-ul comun.

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dragele mele,
N-am mai apucat sa intru de cateva zile pe net din nou din cauza conexiunii dezatroase de pe dial up care ne duce la faliment…In plus, s-au strans si vreo 3 intretineri neplatite si trebuie sa mai facem economii in alte parti...dupa barabata-miu, la internet, evident. In fine, iei am fost la doctor, dar nu la doctorul meu ginecolog ci la policlinica de care apartin (nr 10 de pe str. Washington). Teoretic trebuia sa am programare la ginecologul meu azi, dar m-a sunat asistenta si m-a amanat pentru MARTI, 13! Asta e! Misto e ca eu credeam ca programarea o aveam marti si m-am infiintat acolo….cand sa sun la usa, telepatie probabil, ma suna asistenta sa imi contramandeze programarea de joi! Am murit de ciuda, imi facusem sperante ca o voi vedea pe micuta atunci… Am vrut sa raman totusi atunci la consultatie, dar mai erau 8 doamne la coada si era deja ora 7 seara…. Asta e. In fine, asadar am fost ieri la ginecologul de la policlinica (la care sunt nevoita sa merg pentru ca el imi da retetele si concediul de sarcina si lauzie) si care e un om deosebit, foarte calm si deloc cidos pe faptul ca nu voi naste cu el ci cu altul (am avut altadata niste experiente traumatizante cu niste doamne, daca le pot spune asa, doctor de la acea policlinica care erau cu tigara in mana in timpul consultatiilor ginecologice si care nu vroiau sa iti raspunda la nici o intrebare fiindca nu ma urmarisera ele pe timpul sarcinii….Nu stiu ce cauta asemenea specimene printre doctori! Poate ar trebui sa le dau si numele in cadrul subiectului cu doctori ce trebuie evitati!
Asadar, revenind (sper sa apuc sa scriu pana vine barbata-miu de la gradi – s-a dus sa o duca pe aia mica, in curand, aia mare), mi-am luat analizele care sunt in regula, dar am facut si un examen de secretie fiindca de ceva vreme ma supara rau acea zona! Rezultatele vin intr-o saptamana, dar doctorul mi-a spus ca e clar o infectie micotica din ce a vazut el inauntru. Si sarcina trebuta am tot dus-o din candida in candida, asa ca nu imi fac probleme. Mi-a dat un tratament (cu Lomexin) si sper ca in cateva zile sa ma simt mai bine.
Altfel, azi ma duc la Scoala Parintilor de la Maternitatea Filantropia, e primul curs dintr-o serie de 4, care se tine in fiecare joi de la ora 17 in Biblioteca spitalului. Eu am fost si la prima sarcina la cursurile astea si mi s-au parut interesante, poti pune ce intrebari vrei si iti mai clarifici unele lucruri. Daca moasele respective (cele care tin cursul) nu stiu sa iti raspunda exact, isi noteaza si intreaba medicii, iar data urmatoare iti dau raspunsul asteptat. Pentru cele care vor naste la Filantropia e bine si ca te familiarizezi cu peisajul si cu personajele (moasele, asistenta sefa) de care cu siguranta te vei lovi la nastere. Pe mine m-a ajutat si moral foarte mult data trecuta si in plus e un cadru in care se vorbeste despre ceea ce ne framanata pe noi mai tare in perioada asta, in felul asta nemaitrabuind sa ii innebunesti pe prieteni, rude, cunoscuti….
Asadar, daca aveti timp si vi se pare interesant….poate ne intalnim acolo azi la 17! Filantropia e chiar la inceputul bld-ului 1Mai, cum treci de Piata Victoriei. Chiar prin fata spitalului trece autobuzul 300 si tramvaiele 20, 24 si 42 (parca).
Acum inchei ca mai am multe multe de facut pana atunci – mancare, spalat, luat copilul de la gradi, dus in parc etc, ca doar sunt in concediu de odihna (si voi tot fi pana la mijlocul lui iulie, cand vreau sa intru in prenatal)!
Numai bine,
Marina 25+ si Ana (3 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Doar o zi am lipsit de pe forum (n-am mai citit adica) si ati scris vreo 10 pagini...
Greu mi-a fost sa recuperez dimineata asta...noroc ca am avut insomnie, m-am trezit pe la 6 dupa doar 6 ore de somn. Cam asa patesc in ultimul timp. Cele 9 ore ideale de odihna sunt un deziderat intangibil!
Am fost ocupata ieri, si daca vreti sa vedeti cu ce, priviti pozele mele, albumul 7 iunie 2006. Katia si Cris19, cu dedicatie speciala pentru voi....
Pupici tuturor!
P.S. Tineti pumnii! S-ar putea sa merg si eu astazi la echo!

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Revin cu o intrebare, sper sa nu va supar.
Voi ati facut toate triplul test? Trebuie neaparat facut? Am inteles ca se face pana in saptamana 21 de sarcina, eu fiind aproape de saptamana 19. Nu stiu ce sa fac, mi-e frica.
Va pup si astept parerile voastre

Mergi la inceput