Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mai da ce viteza la tastat..."neata burtici...noi acum ne-am trezit...ma duc sa pap si dupa aia incep sa citesc paginile voastre de roman.

Am vz mesajul Zinei si am sa-i raspund..ca tot imi e afisat sub nas...

Zina...nu-ti mai fie asa frica de una si de alta.Sarcina, daca nu ai probleme sau chiar daca ai, e frumoasa indiferent prin ce tr sa treci sau cel putin asa tr sa te autoeduci. Cu analize multe sau putine...iarasi e frumoasa.
Despre TT, parerile (medicilor) sunt impartite. In primul rand cati ani ai ? Pt. ca mai obtii prescriere pt. efectuarea lui si in functie de varsta. Eu am facut testul pt. ca aveam 30 ani si 4 luni si cam de la anii astia (destul de inaintati..30 ) ti-l da sa faci. Insa alti medici dau de pe la 27-28. In unele tari tr sa-l faci indiferent de varsta.Deci..difera.Intrebai daca tr NEAPARAT sa-l faci. Nu tr NEAPARAT, mai bine spus nu e obligatoriu, decat daca ai avut in familia ta sau a sotului tau cazuri..situatii...care impun un anumit risc.
Eu nu am avut nimic asemanator in familie, dar asa m-a sfatuit medicul meu si l-am facut (desi am fost convinsa ca arunc banii pe fereastra)...insa pana la urma mi-a parut bine, pt. ca mi-am luat un stres, inutil, de altfel, de pe inima.

Deci se face intr-un scop preventiv pana la urma, pt.ca incidenta de sindrom Down, Edwuards si inca unu'...nu-mi mai amintesc acum (care sunt depistate prin aceasta anliza) este foarte mica.
Daca ti-l da de facut, fa-l.

Tu nu ai vb cu medicul tau ?
Ce ti-a zis?
Sau nici nu a pomenit ?

Daca mai ai intrebari, nu ezita sa ni le pui...ca, noi, chiar daca polemizam asa aprins intre noi...poti oricand sa ne intrerupi si sa ne ceri sfatul. Nici una de aici nu se va supara cu absolut nimic si vei capata intotdeauna un raspuns.

Te pupic.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

ELOISE FELICITARI sa fii sanatoasa si CASA DE PIATRA

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Eloise FELICITARI!!!!!!!!!!!!!! Casa de piatra si sa fiti fericiti!!!! Sa aveti bb sanatos si sa va umple viata de bucurii!!!!
Ce sa spun....foarte frumos...bravo!!!!

Zina, eu nu am facut triplu test. Nu mi l-a dat doctorul si nu m-am apucat de capul meu sa fac!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Multumesc Inni pentru raspuns, dr.nu mi-a spus nimic, anul asta fac 34 de ani. Dar am sa-i pomenesc eu de acest test sa vad ce-mi spune. Am fost la eco 3D (asa cred ca era, ca prea se vedea totul clar si aparatele lor sunt mult mai bune) deja la Cluj, unde mi s-a spus ca totul e Ok.
Dar am vazut ca se tot discuta despre acest subiect, si de aceea am inceput sa-mi pun intrebari.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Zina, nici eu n-am facut triplul test. Nici la prima sarcina, nici la asta. Medicul meu a considerat ca nu e cazul.

Mi-am luat si eu rezultatele la analize ieri, sunt ok, chiar prea normala a zis dr meu de familie. Si, surpriza, ieri am avuit tensiunea 12 cu 7, ideala as zice eu. Nu-mi venea a crede, probabil ca noul tratament indicat de cardiolog imi prieste. Doamne ajuta sa fie ok pana la sfarsit.

Nicole, din cauza HTA o sa nasc prin cezariana de data asta, asa ca pot opta si pentru legarea trompelor. 2 dintr-o lovitura. N-am apucat sa discut ce ginecologul despre asta, dar mai am ceva timp pana nasc. Hotararea am luat-o, asa ca nu-mi ramane decat sa astept.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Nicol, tin pumnii pentru examenul tau de azi!!!! Te admir! Eu am zis mereu ca o sa fac doua facultati dar deocamdata nici pe prima nu am terminat-o Dar mi-am promis ca o termin la anul!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticoaselor!

Felicitari tuturor baietzeilor si fetitzelor care au aratat si nu au tzinut secret ce au! Sa fie sanatosi, cuminti si sa-si iubeasca parintii care sunt deja innebuniti dupa ei!

Eu am, totusi o nelamurire. Dupa LIRIS inseamna ca nu mai pot sa-mi dau cu parerea sau sa gandesc ceva despre ceva decat daca am citit vreun sondaj, o statistica ceva? Pai atunci sa ma apuc de treaba, ca inseamna ca trebuie sa gandeasca altii pentru mine si am scapat de treaba asta, dar tot tre sa invat pe de rost ce au gandit altii, ca sa pot trece si eu prin viata. Pai LIRIS, parerea unui occidental, unul care a trait o viata in tara aia, unul dintre ei, conteaza? Mama mea vitrega se numara printre ei, tata e recasatorit de 10 ani, are si cetatenie dubla, iar tipa este si profesor universitar in sociologie, iar doctoratul sustinut in latina, in aceeasi specialitate i-o da cumva dreptul sa vorbeasca in cunostinta de cauza? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca lucreaza de ani de zile si la o enciclopedie in cadrul universitatii din Ierusalim, publica si prin reviste de specialitate din America, etc. Imi permiti sa spun macar parerile ei? sunt destul de "documentate?"

25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

Aseara am fost la eco ! Sofia e bine, zglobie cat cuprinde, 714 grame, 30 cm si e cu trei zile mai dezvoltata fata de varsta sarcinii. Asa ca sunt linistita ! Saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa faca analizele de sange si streptococ si nu imi place ideea, insa trebuie sa ma obisnuiesc cu situatia. Ce nu fac eu pentru bebe !

Am si eu o intrebare : stiti vreun remediu pentru crampele musculare ? Ca eu nu stiu ce sa mai fac! Azi noapte m-au trezit de patru ori si nu e tocmai placut !

tuturor si sarcina usoara in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Salutare dragelor,

Eloise FELICITARI si Casa de Piatra ! Sunt super pozele (mai ales mutrele de parinti responsabili si Rufus care papa floricelele). Bafta la eco, eu merg miercuri in 14 iunie si deja tremur de frica si emotie.

Georox felicitari pt fetita, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Legat de crampele musculare eu aveam probleme inainte de a ramine gravida, acum am scapat de ele luand de trei ori pe zi Magne B6, mi s-a prescris inca de cind am inceput tratamentul de vitro si vad ca pina acum am ascapat. Ralukutza a postat mai in urma (si Ionica cred) o metoda folosita de fotbalisti, te tii de virful degetelor de la picioare si tragi de ele in sus. Nu stiu sa explic dar poate fetele care au aplicat remediul pot sa te lamureasca mai bine.

Fetelor voi cum ati pregatit camera lui bebe? Ionica, tu ziceai ca esti la faza de zugravit camera, nu? Ce culoare faci? Eu visez sa ii fac o camera care sa aiba picturi pe pereti, am vazut aici pe forum la zona artelor cred o camera superba pictata de o mamica cu personajele din “Finding Nemo”, arata suuper. Mie mi-ar place sa am Pisicile Aristocrate, ma innebunesc dupa ele, darn u stiu sa desenez, asa ca … Sotu zice ca nu tre sa stii, ca se poate cu sabloane, stiti ceva de asta?

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Liris merci de raspunsuri despre swinging...mi-ai satisfacut curiozitatea . E ciudat oricum obiceiul si cu atat mai ciudat cu cat are loc intr-o tara civilizata (asta nu inseamna ca o face sa coboare in lumea a 3-a...sa nu se inteleaga acest lucru). Zici ca Amsterdamul nu are turism de calitate ?...iarasi mi se pare ciudat..dar oricum..te cred pe tine ca esti acolo in miezul tarii si stii despre ce e vb. Inca nu am cum sa ajung prin Olanda (desi tare mi-as dori sa locuiesc pe acolo ), cel putin in urmatorii 2 ani ....cand o voi face..daca va mai fi forumul asta si noi pe aici...am sa te intreb cate ceva.

Despre cremele de corp, altele decat cele de gravidute...eu folosesc. Am mai multe creme prin casa cu care ma dau pe maini, picioare.Nu cred ca fac rau...n-au de ce.Pt. burtica si sani...ma rasfat cu din-alea speciale.

Eli26 daca avea bebe probleme din cauza ca nu ai luat tu acid folic se vedea la ecografia de la 12 sapt (daca ai facut-o).Asa ca poti sa stai linistita.

Sephora

Gripo ...scuza-ma...am vrut sa-ti raspund la intrebare legata de sensibilitatea sanilor dar am uitat complet. Exista o crema in farmacii se numeste Garmastan, care este recomandata atat pe timpul alaptarii cat si pt. pregatirea sanilor inainte de alaptare, adica din luna 8-a poti incepe sa te dai cu ea.E foarte buna.

Georox impotriva crampelor musculare singurul eficient si a carui lipsa din organism sau scadere de concentratie produce "carceii" este Magneziul. Poti sa iei orice forma. Pastile, pliculete, comprimate eff. Il gasesti in orice farmacie.Dar cumpara Mg simplu eventual cu vitamina C sau B6. Atat. NU lua daca este in alte combinatii (cu Ca de ex.)
Iar daca te apuca noaptea...tushti in picioare imediat. O sa treaca mai repede.Mie asa mi se intampla.SI stai cu talpa lipita de podea, nu te ridica pe varfuri.E buna si metoda fotbalistilor.

Mi s-a facut somn la loc.

Nu stiu cine zicea ca dupa ce mananca, daca se intinde la orizontala nu mai poate respira.
Am patit-o si eu ieri.

Inni 27+

Mergi la inceput