Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, merci pewntru raspuns,,. Tot eu eram aia care daca mananca si se intinde nu mai poate respira. De fapt aseara am observat ca nu prea mai conteaza daca am mancat sau nu, tot respir greu. Insa cand ma trezesc, deci cand sunt odihnita, nu mai am aceeasi problema. Sper sa fie ceva normal, si sa rezist pana la sfarsitul lunii cand merg iar la medic, sa vad ce-mi spune.

Ieri si azi se pare ca bebe e fff puturos, atat de puturos ca chiar ma pune pe ganduri. Daca pana mai ieri facea burtica valuri, de ma si speria, acum nimik, sau ma rog, la insistentele mele cu cafea, aproape nimik. Eu, de altfel as avea o propunere. Poate o sa vi se para prea devreme, sau inutila, dar eu tot o sa propun. De cand a inceput sa miste copilasul asta, am senzatia ca are un anume caracter, ca are deja trasaturi de caracter ff bine formate. Voi v-ati facut o parere despre el/ea? cum este? Eu cred ca al meu este extrem de independent, si ca imi va pune la incercare toti neuronii mei pentru a gasi tot felul de metode de a-l "pacali" sa faca cum cred eu ca e mai bine, in schimb este fff sensibil si sentimental. Nu stiu daca e o nebunie, dar asta cred eu despre el pana acum.

Pai bine mey ELOISE, sa pastrezi tu secretul asta pana acum? Casa de piatra si sa va fie viata luminata si blanda. In schimb trebuie sa spun ca m-a distrat alegerea costumatiei voastre: tu in negru si el aproape in alb.
25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Buna burtici
in primul rand vreau sa ii raspund lui try si sa ii spun ca eu sunt adepta epilatului si nu numai atat, dar si sotul se cosmetizeaza la subrat si in zona X. Din ratiuni ce tin de igiena si de aspectul estetic, pur si simplu nu ne plac latele.
Amarantina, felicitari pentru fetitza, esti foarte norocoasa. Noi o sa avem un baietzel pe care il vom boteza David (la fel ca pe piciul tau) si este visul meu sa fac al doilea copil o fetita la interval de 2-3 ani, asa ca pot spune ca intr-un fel te invidiez Pupici
Tasia felicitari pt baietzel!
Eloise CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti si sa aveti un copilas frumos si sanatos!
Inni am citit
Legat de creme, eu folosesc Mustela pt vergeturi si mai folsesc si Dove dupa dus, nu cred ca are nimic....Eu am facut alergie de la uleiul Johnson si de la cel de la Nivea, pt bebelusi , asa ca acum sigur nu le voi lua pt bebe. Probabil voi incerca deva de la Dalin, sa vedem
Legat de camera lui bebe, eu nu ma-m apucat inca de ea, insa as vrea sa o fac in galben cu verde (este deja zugravita galben, asa am facut-o anul trecut cand am renovat casa in ideea de a fi o culoare neutra). Si mie mi-ar placea desene pe perete dar mai vedem. Daca va intereseasa stiu ca exista o firma care face personaje din desene animate sau orice altceva si costa 2,5 mil pe metru patrat.
Inni, merci pt informatia cu Garmastan, si eu sunt f sensibiloasa in zona aia si am o mare teama legata de alaptat....
pupici pe burtici

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Si eu am o parere despre globulina mea, dar nu sunt convinsa ca-si va pastra caracterul.

La cat de mult misca ma astept la o militarie strasnica din partea ei cand va fi mai maricica. I-am simtit miscarile de la 14 saptamani, desi sunt la prima sarcina si nimeni nu ma credea..toti ziceau "nu se poate..mai incolo, mai incolo"...le-am demonstrat.. si n-au mai avut ce zice. Ei bine..se agita si mai tare, si nu beau nici cafea, nu mananc nici ciocolata...nimic excitant pt. creier nu-i dau. Si totusi e nemaipomenit de zglobie.

Insa am obs ceva care ma uluieste. Cand stau in pat, daca nu vreau sa dorm, ea se misca in continuu. In momentul cand ma culc...se potoleste.Si doarme pana ma trezesc si eu.

Mie asta mi se pare ceva fantastic. Cum sa-si dea seama ca vreau sa dorm si ea tr sa nu ma "deranjeze" !!! Nu pot sa-mi explic. Si mereu se repeta chestia asta.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burticutze!!!

Gripo si Sephora pe fiecare ...cred ca stiti voi de ce...

Zina eu am facut triplul test desi am 27 fac 28 de ani...si bine ca l-am facut pt ca asa a aflat ca estriolul liber este la limita inferioara, adica placenta cica nu secreta suficient hormon....si mi-a dat sa refac estriolul. Eu zic sa il faci pt linistea ta, dar intreaba-l desigur si pe dr in prealalbil ce parere are. Multi spun ca e irelevant deoarece in Ro nu ar fi laboratoare fff. specializate.

Si eu mi-am luat crema Garmastan insa o voi folosi din luna 8 cum scrie. Pe mine a inceput sa ma manance burtik rau de tot ma scarpin ca un ursuletz. Desi mi-am dat cu crema si cu ulei de masline...
Pt carcei/crampe musculare si eu ma trezesc noaptea uneori cu durere. Am inteles ca atunci cand ne intindem sa incercam sa tinem talpa dreapta adica sa nu intinzi si varful...iar daca a inceput carcelul ..tragi de varful piciorului ca sa se creeze presiune si te lasa.
Cat despre senzatia de insuficienta respiratorie la fel si eu, si am inteles ca asta o sa fie si mai accentuata mai ales ca fundul uterului va ajunge pe la 36 de saptamani f. aproape de diafragma si ne va jena ceva mai mult la respiratie. Eu incerc sa nu ma gandesc ca altfel ma ia si acum senzatia asta. Cred ca am si un pitic pe creier cu asta ca ma tot gandesc ca poate nu o sa mai pot respira.

va pup si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
25 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Inni, si al meu la fel face, si dimineata cum ma trezesc eu se trezeste si el, si daca cumva trec 5 min de can m-am trezit si nu simt nimic, intru in panica ca nu se misca Si imediat ma loveste, parca imi citeste gandurile. Nu stiu inca ce personalitate are....
Nu mai stiu cine intreba de Acive center, eu chiar azi o sa ma duc la ei sa vb, as vrea sa incep cursurile pt gimnastica acvatica, desi sunt cam scumpe. am primit unda verde de la sot, ca a zis ca nu in fiecare zi sunt gravida si merit

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Flory

Itzy-Bitzy am auzit ca nu e bine sa ne scarpinam pe burtica daca ne mananca. Nu mai stiu de la cine, nu mai stiu de ce dar sigur din cauza vergeturilor. Nici sa ma bati nu-mi mai aduc aminte motivul. Si pe mine ma mananca (pt. ca se intinde pielea)...si ma mai scarpin uneori.
Ma oftic ca nu pot sa argumentez de ce nu e bine ....Ooooooof.
Nu-mi mai amintesc.
Cred ca incep sa ma sclerozez.

Poate pt. ca ii dai "apa la moara" vergeturii sa se formeze mai repede..habar n-am.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Multumesc fetelor pentru urari! Si eu va doresc tuturor tot ce va doriti si voi!
Da Gripo am tinut secretul ca asa suntem noi secretoshi ! Vezi ca nici invitati n-am prea avut. Familia si 2, 3 prietene de-ale mele. De fapt pentru noi n-a contat "evenementul" in sine chiar deloc, oricum nu se schimba nimic, era vorba numai de mult discutata "intrare in legalitate" si de bucuria parintilor. Si, hehe, da, ne-am imbracat eu in negru el in alb dupa cum ne e firea, respectiv eu , el (pun un amorash ca un ingerash n-am gasit pe smile list!)

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by inni

Flory

Itzy-Bitzy am auzit ca nu e bine sa ne scarpinam pe burtica daca ne mananca. Nu mai stiu de la cine, nu mai stiu de ce dar sigur din cauza vergeturilor. Nici sa ma bati nu-mi mai aduc aminte motivul. Si pe mine ma mananca (pt. ca se intinde pielea)...si ma mai scarpin uneori.
Ma oftic ca nu pot sa argumentez de ce nu e bine ....Ooooooof.
Nu-mi mai amintesc.
Cred ca incep sa ma sclerozez.

Poate pt. ca ii dai "apa la moara" vergeturii sa se formeze mai repede..habar n-am.

Inni 27+

Serios? Asta nu o mai stiam, dar nu pot sa stau asa...am sa incerc sa ma abtin. Acum de vreo 2 zile parca burtik a luat si mai mult volum si cred ca de aia ...creste ca o cocutza...

Itzy-Bitzy
25 cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

A, da INNI, sunt de acord cu tine: nu se stie daca va ramane sau nu asa, dar ne dam si noi cu parerea, sa comparam mai tarziu. Foarte interesanta chestia ca te lasa sa dormi. A, si mai aveam o intrebare: care este frica voastra cea mai mare legata de bebe: mie mi-e teama ca nu ma va iubi indeajuns, si ca sa ma intelegeti ce vreau sa zic, cand lumea a aflat ca o sa am un baietzel, toti mi-au spus: dar sa faci si o fata, asa pentru sufletul vostru si al tau, ca baietzii, cand se maresc...

Legat de macarimi si uscaciunea pielii, eu nu m-am dat cu nimik pana acum si seara cand ma dezbracam iesea din haine un praf alb format din piele uscata si naparlita. Ei, si vreau sa va zic ca acum nu mai am nimik, cu timpul probabil ca pielea s-a adaptat la "cerintele pietii". Asta nu inseamna ca la toata lumea e la fel, asa a fost la mine.

Uite ca s-a miscat si putza, asta asa, ca sa ma linisteasca!

ITZY-BITZY

25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Flory..cat costa Mustela pt. vergeturi si ce gramaj are ? (am si eu la farmacie dar mi-e lene sa sun ...de cand am plecat eu..s-au dotat fetele si eu am trecut pe acolo de multe ori dar nu m-am uitat.

Eu folosesc Sanosan...ca m-am gandit ca e direct importata din Germania, unde lucrurile se fac bine...nu sunt ambalate la noi...sau facute special pt. Europa de Est (cazul Nivea, Johnson)

Inni 27+

Mergi la inceput