Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Neata burtici!

Monique cred ca 27 saptamani inca este 6 luni. Cand implinesti 28 intri in luna a-7-a. Asa stiu eu...

Pufy bine ai venit si felicitari pentru "putzoi". Vreu sa te interb daca Muresan are cabinetul tot in Manastur si daca acum are ecograf cu sonda?

Pupici,

Vauva 28+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata burtici!

LA MULTI ANI DAVID!!!! bb de Amarantina! Sa fii sanatos, cumintel, si sa ai o viata si o copilarie fericita!!!!
Amarantina sa va bucurati de puiul vostru!

Vauva ma surprinzi!Il cunosti pe Muresan?Da, tot in Manastur are cabinetul(de fapt sunt mai multe cabinete, e un fel de centru medical), si nu-s sigura, dar cred ca are sonda transvaginala la ecograf(la mine n-a folosit-o, de aia nu stiu sigur)...ma uit data viitoare si-ti zic sigur!

Ionica uite o de la mine sa-ti treaca supararea ca au pierdut costa-ricanii la fotbal!
Completez imediat la pozici si varsta!
La mine nu e bun remediul cu laptele....ca imi provoaca arsuri(culmea e ca e indicat in arsuri, dar la mine e pe invers....)!Multumim oricum de sfat!Sunt convinsa ca va functiona la alte fete!

Monique_new eu zic sa te linistesti, sa nu te mai gandesti atata la placenta ca e joasa, ca oricum nu ai ce sa-i faci s-o ridici!Iar de stiut
nu ai cum sa stii daca s-a mai ridicat sau nu, asta doar la eco se vede.Iar faptul ca ti-e burtica jos pozitionata nu are legatura cu pozitia placentei, tine doar de conformatia ta!

Putzuruca !Lasa ca isi scoate bb capul din cordon si nu va avea probleme....acum se joaca doar!

Noi am fost azi dimineata la analize(ne-a recoltat si mie si lui Alesio)...mi-a fost atat de mila de el saracutul....dar a fost chiar cumintel, dragul de el!A plans, dar nu a facut crize cum am mai vazut ca fac alti copii...

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

pufymicmerci pt incurajari.Eu am zis ca daca e burtk jos e si placenta joasa. Acum nu stiu daca asa este.Dar mai mult imi fac rau ca ma gindesc asa si incerc sa nu prea fac nimic sa stau in pat dar cred ca "anchilozez" si e mai rau. Acum am fost si m-am plimbat un pic pe jos , pentru ca mai tot timpul merg cu masina, si vad ca mi-a fost bine.Dr mi-a spus la ultimul control doar sa nu fac efort atit nimic altceva.Poate exagerez eu.

Pupici.
Monica 27sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Da Pufy eu sunt clujeanca asa prin adoptie ca acolo am terminat facultatea si am locuit inainte de a veni aici( in 2000). Avem inca un apartament acolo, acum locuieste un var de-a lui sotu si am fost si eu de multe ori la Muresan. Sora mea care locuieste tot in Cluj a nascut tot cu el acu vreo 9 ani in urma Cunosc bine clinicile de prin Cluj, sora mea este dr.cardiolog la Institutul Inimii Am intrebat si eu asa ca fapt divers doar

Va doresc un we fain ca pe aici s-a facut cald si eu o sa merg sa ma plimb pe langa mare!

Vauva 28+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Monica si eu am burta destul de joasa, dar placenta e fff bine pozitionata, deci nu au legatura una cu alta!

Vauva si eu sunt cum zici tu tot clujeanca prin adoptie....sau am fost....ca am stat vreo 3 ani in Cluj....
Deci am "pile" la Institutul Inimii?(glumeam!De doctori sa n-ai nevoie niciodata!)
Pe Muresan il cunosti bine?El te stie dc ii zic de tine?

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna ziua, burtici!

In sfarsit am reusit sa recuperez la citit ce ati scris in ultimele 3 saptamani. Vad ca sunteti bine, fara probleme prea mari. Eh...v-ati mai si certat un pic, se mai intampla, important e sa treaca supararea si nervii si sa va intelegeti.

Inca de la inceput vreau sa multumesc mamicilor care mi-au urat drum bun inainte de plecare, nu mi-a venit a crede ca asa de multe fete s-au gandit la mine si mi-au transmis gandurile lor bune. Si de asemenea au fost mamici care au sesizat intoarcerea mea si care m-au primit cu caldura, multumesc mult. E grozava comunitatea asta a nostra si fiecare vorba buna conteaza foarte mult, cel putin pentru mine.

Sa va spun pe unde-am fost: dupa cum poate ca am scris inainte de a pleca, scopul excursiei mele este un congres la care particip an de an, iar anul asta s-a tinut la Vilnius, in Lituania. Deplasarea s-a efectuat cu autocarul, prin urmatoarele tari: Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonia, Rusia, Finlanda, Estonia si retur. Practic la fiecare deplasare de genul asta se realizeaza si un program turistic pe langa cel stiintific, de aceea am vizitat asa multe tari. Nici nu va imaginati ce bine m-am simtit, parca nici n-as fi fost insarcinata, am rezistat super deplasarii cu autocarul si programului destul de incarcat. Mai greu a fost in Rusia, pentru ca de la granita estoniana pana la Sankt Petersburg drumul a fost foarte rau, ca si cum ai fi in masina de spalat in timpul centrifugarii...ne-a cam zguduit.

Vauva, te rog sa trimiti poze cu noptile albe, eu din pacate doar am filmat, asa ca nu le pot arata fetelor minunea de a vedea soarele pe cer dupa 10 seara. Iti multumesc public pentru sfaturile pe care mi le-ai dat prin PM inainte de a pleca, mi-au fost de mare folos.

Eloise, casa de piatra! Sa fiti in fiecare zi asa fericiti ca in fotografii!

Inni, felicitari pentru aniversarea casatoriei! Si multumiri pentru ca ai intrebat de mine.

Amarantina, la multi ani flacaului! Sa creasca repede si voinic!

Mexxa, ai grija de sanatatea ta! Menajeaza-te si gandeste-te ca nici un efort nu e prea mare pentru binele bebelusului. Stai in patut si odihneste-te cat poti.

Gety, ti-am citit ingrijorarea cu privire la deplasarea la mare cu trenul. Cred ca tu stii cel mai bine care-ti sunt limitele de rezistenta. Parerea mea este ca daca sarcina e fara probleme, te poti deplasa cu trenul fara griji. Poate te incurajeaza faptul ca eu am mers cu autocarul zilnic timp de 2 sapt si m-am simtit super, desi pe portiuni drumul era numai gropi. Oricum cred ca mersul cu trenul e mai lin.

Imi cer scuze ca m-am intins asa de mult, mai am cateva lucruri de zis dar o voi face mai tarziu, in mesaje mai scurte.

Felicitari tuturor celor care au venit cu vesti bune de la eco si celor care intre timp au aflat sexul bebelusului.

Va imbratisez pe toate!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani David!
Petrecere frumoasa!

Carmen(24+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor a inceput sa ma doara noada. O fi de la faptul ca creste bebelina si se ma distanteaza oasele bazinului????? Cred ca sint cam panicoasa la orice durerema streseaza placenta aia joasa.

Monica 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Buna fetelor
Am aflat care este DPN - 20-22.10.2006
Nu stiu exact cine se ocupa sa treaca datele in lista. Daca vede mesajul meu o rog sa ma treaca si pe mine cu DPN. Multumesc

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

am reusit si eu sa citesc in sfarsit tot ce ati scris zilele astea!

cri19, iata ca am sosit! doamne ce as fi vrut sa mai stau vreo saptamana!

chiar asa, fetelor, voi pana la ce varsta a sarcinii intentionati sa calatoriti? eu parca as planui sa mai plec o data pe la 30-32 sapt! e oare prea tarziu? as vrea sa mai plec la inceptul lui august inca vreo 3-4 zile tot acolo! nu-s decat 130 km!

am vazut ca mai discutati despre cosmetice/creme pe care intentionati sa le folositi pt bb! eu cred ca o sa merg pe sanosan! mi-am luat pt mine un ulei pt ingrijire pt bb de la ei si sunt f f multumita! am fol in trecut si johnson's baby oil, nu mi-a facut rau, dar parca nici bine...

la multi ani pt david! sa cresca mare si frumos, si multa multa sanatate!

mexxa, ai mare grija de tine, si nu-ti face ganduri negre, ca nu-i cazul!

monique, si pe mine ma doare noada! atunci cand stau pe spate. si cand dau sa ma-ntorc intepenesc! asa de rau ma doare. in rest nu ma deranjaza!

inni, nu mai stiu daca ti-am zis. alte info despre epidurala nu mai stiu. decat ca se cumpara trusa la municipal si costa in jur de 800-900 mii!

am vazut ca ati facut cunostinta cu OAIA, cele care mi-ati vazut pozele! o avem de vreo 2 ani, si merge cu noi peste tot! e tare nebuna...
acuma serios, are o poveste: am luat-o din carrefour. am obs acolo intr-o zi, si m-au impresionat ochii ei! parca se uita cu viatza asa la tine! nu? numai ca era rupta! si i-am zis lui marius ca n-o sa dau bani pe o jucarie rupta! el a luat-o in mana si mi-a zis: "nu vrei sa ma iei doar pt ca sunt rupta, nu? ce-s eu de vina?" si m-a facut varza! dar tot n-am luat-o! si de cate ori mergeam la cumparaturi o vizitam. normal ca n-o lua nimeni ca doar era rupta...si-ntr-o zi m-am hotarat! am fugit repede, repede si cand am vazut ca inca e acolo, am luat-o si de-atunci e nedezlipita de noi...la mare, la munte...peste tot! asta e povestea oii!aaa...si chiar asa o cheama: OAIA!
sper ca v-am amuzat...

raluca 27+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput