Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

fetelor multumesc pentru incurajari. mai este asa de putin pana nasc. nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
in ceea ce priveste circulara de cordon mai este timp. la iulie-august este o mamica care a avut dubla circulara si acum bebe si-a revenit. se pare ca nu mai sunt probleme. e inca prea devreme sa va faceti griji.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mercic Sabana,oricum mi-a zis doctora dar stii cum suntem acum vrem sa ni se spuna de mai multe ori.
Eu si bebe iti uram sa ai o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si cuminte.

Io24+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Sephora o sa fie bine. Eu incerc sa va incurajez sa nu va stresati si sa va faceti griji inutile. Bebelina mea e cu capul in jos de la 16 saptamani si tin minte ca m-am stresat rau pe tema asta. Relaxati-va cat puteti si bucurati-va de sarcina.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei din nou,

Sephora, ce ai patit tu cu bebe azi la eco este o poveste care ni s-a intamplat si noua vinerea trecuta. Bebe statea chircit cu fata spre spatele uterului si nu vroia sa se miste de loc. Nu i se putea vedea inimioara si motivul pt care eram la eco era tocmai faptul ca nu i se vazuse inimioara nici cu doua sapt in urma. Pana la urma i s-a facut mila de noi si am rezolvat problema cu inimioara insa intre picioruse tot nu ne-a aratat ce are. Se pare ca ne tine in suspans pt nici la eco trecuta nu statea corespunzator. De fapt...inteleg ca trebuie sa-si apere comorica dintre picioruse dar...vede el cand s-o naste cum il pupiceste mami toata ziua.

Sabana, mercic frumos de informatie. Chiar as vrea sa am un astfel de aparat de intart in lumea lui bb. Iti doresc o sarcina usoara in continuare si o nastere la fel.

putzuruca 23+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

aaaaaaaaaaaa...am uitat sa mai spun ca si bb al meu are circulara primara de cordon, dar dr mi-a spus ca si Sephorei ca deocamdata nu e nici un pericol. Deci...mergem inainte cu optimism si buna-dispozitie.

putzuruca 23+ cu ?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Carmen sa nu te superi pe mine ca am zis ca nu ai trecut-o pe Amy in lista....ea a zis DPN-ul , ceva cu 20 oct parca....

Sephora nu-ti fa griji pentru circulara de cordon.Inca e prematur sa vorbim de asa ceva fiindca bebicii sunt inca mici, loc au suficient(deci se pot invarti si rasuci cat au chef), si singura lor "jucarie" e cordonul ombilical, asa ca profita si ei!

Katia nu vreau sa te sperii dar cu ceva timp in urma o mamica de pe forum si-a pierdut bebica in urma unui accindent de masina, si din cate am inteles eu(daca mai tin bine minte) nenorocirea s-a intamplat fiindca bb nu statea in scaun de masina.....
Eu de cand il am pe Alesio sunt ffff prudenta si nici nu concep sa circulam in masina si copilul sa zburde in voia lui....iar el a priceput si sta cuminte in scaunul lui, fara scandal si proteste...

Fug la culcare ca Ovi s-a facut sef pe calculator!Noapte buna!

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Fetelor cine vrea sa vada niste foto din Italy le vedeti la mine in album.
Ma duc si eu la nana.
Noapte buna.

Io24+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

HOLA MAMITAS!!

PUFYMIC bine ai revenit,ma bucur ca sunteti bine!!!
bebelina mea in pozici avea 22sapt.cred ca am uitat eu sa scriu.

Fetelor multumesc pentru sfaturi,cei drept nu mi-amcumparat mare lucru in lengerie intima de aici,dar am sa merg sa achizitionez niste bustiere din coton,Multumesc.*

Azi a inceput cupa mondiala FIFA de futbol si i-am sustinut pe costaricani ,din nefericire au pierdut cu 4/2 dar a fost emotionant!!!

Ce pacat ca nu sunt calificati si romanii!!

Va pupic pe toate si va urez vise frumoase,
pentru a dormi fara vise urate beti o cana de lapte cald cu o lingurita de miere inainte de culcare,calmeaza !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna fetelor!
Azi am fost tare bucuroasa ca fi-miu a vrut sa-i dea o jucarie bebeului din burtica. Prima oara cand se poarta si el civilizat si nu-l mai apuca protestele cand ii povestesc ca am in burta un bb care o sa iasa de acolo in curand si o sa stea si el cu noi.
Pufymic, bine ai revenit, o sa fii soacra cu 2 nurori, sa fie sanatosi bebeii.
Bedrosmart, merci pentru info cu colesterolul, intr-adevar doctorita asta la care am fost nu se prea pricepe.
Sephora, restaurantul il stiu, e superbuna mancarea, mai ales dulciurile.
Azi e ziua lui David si o sa facem o minipetrecere cu tort, jucarii, dar fara copii din pacate pentru ca el nu merge la gradi si nu are decat un prieten care nu poate veni, pleaca din oras cu parintii lui.
Cand ma gandesc ce era pe mine acu' 3 ani pe vremea asta...
Va pupic
25+ cu Maria si David (10.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor cit inseamna 27 sapt. Adica in cite luni sint mai exactniciodata nu stiu.( 6 luni ?)

Cit despre vise si eu am inceput sa am legate de nastere.Intr-o noapte nascusem de 2 ori. Numa aberatii visez.

De vreo doua zile a inceput sa ma doare iar noada.

Are cineva placenta joasa? a mea cred ca nu s-a mai ridicat prea mult de la ultimul control. Burtik este cam joasa si ma sperie asta.Parca nu prea pot nici sa ma misc prea mult ca se lasa bb cu greutatea in jos cumva.
Si am programare la dr abia pe 28 iunie, ca nu s-a putut mai devreme.

Pupici.

Monica 27 sapt

Mergi la inceput