Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Dragi mamici, sunt o mamica de iulie-august 2006. Am tras si eu cu ochiul pe la voi. Imi permit sa va lamuresc cu cate ceva. Durerile pelvine sunt de multe ori ligamentele care incep sa se intinda, eu am avut niste dureri cam nasoale, poate fi si colul, bebe incepe sa impinga in el. In ceea ce priveste concediul, are 126 de zile din care trebuie sa pastrati 42 dupa nastere, pentru a putea intra in cel de crestere a copilului. Nu ma intrebati ce se intampla, daca nu le ai ca nu stiu. Pentru cele care aveti carte de munca si cu salariul real veti lua mai mult de cei 85% ptr ca nu se mai platesc niste impozite. Eu am ajuns sa iau salar aproape dublu. Pentru cumparaturi va recomand cu caldura babycomfort.ro sau erachicco.ro. Daca mai aveti intrebari cu draga inima pe PM. Va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi. Pupici.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

aparatul acela poate fi achizitionat si de la noi. intrati pe linisteamamei.ro. L-am descoperit si eu intamplator aseara.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Sabana multumim si iti doresc in continuare o sarcina usoara si bb sanatoasa si voioasa.

Itzy-Bitzy
25+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Sabana saiturile care le-ai postat mai sus sin foarte bune,sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

am reusit si eu sa citesc aproximativ tot, mari dispute au fost, dar bine ca s-au cam terminat
eloise FELICITARI si CASA DE PIATRA !!!ce bebe smecher ai tu: a asistatt la cununia parintilor
Ralu si inni LA MULTI MULTI MULTI......ANI ALATURI DE SOTII VOSTRI VA DORESC, plini de dragoste, fericire si numai impliniri!
mexxamulta multa snatate. Binenteles ca o sa-l rugam pe Doamne Domane sa fie totul bine atat cu tine si bebe tau, cat si cu noi cu toate.
putzuruca multumesc . Las ca-i bine ca stai cu mama; a mea nu e cu mine si acum incerc sa-mi conving bunica (care m-a crescut pentru ca mama a trebuit sa se intoarca la serviciu pe cand aveam eu 3 luni si acum tot din cauza serviciului nu o sa poata ea sa vina sa ma ajute)sa vina la noi dupa ce o sa nasc, sa ma ajute in primele 3-4 luni. Sper sa reusesc
am vazut ca a-ti dicutat si despre cremele folosite. Eu una ma dau cu Elancyl vergetures de la Galenic. E buna, dar nu stralucitoare avand in vedere ca are doar 150ml, a costat 750.000 si cu toate astea primele vergeturi au inceput sa apara pe sanul drept Eu mai folosesc si Jhonsons baby oil, mie chiar imi place.
sabanamultumim de info . te mai asteptam, nastere usoara si un bebe sanatos !
pupici!

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pupic pe toate
Hai sa va povestesc ce am patit eu cu bebe la eco azi.Deci ne-am dus trebuia sa-i vada inimioara si ce sa vezi nik,normal...De ce ptr ca bebele era pus pe orizontala cu fundul deci se vedea dor coloana vertebrala.Doctorita Chitescu o scumpa si super draguta,m-a intoarce pe stanga,pe dreapta,in picioare,m-a trimite la pipi zice ca poate nu are loc dansu,si dansu nik.Am mai asteptat vreo jumatate de ora pe sala,l-am chiniut pur si simplu ca stateam ingramadita.La un moment dat a inceput sa se miste,nervos normal,tot el.Am intrat iar,zice doctora "dezbraca-te repede sa nu se intinda iar".Insfarsit era bine asezat a putut si femeia sa-i vada inima.Care este ok.Baiatul este un grasan are 732 gr plus,minus 107.a recuperat cele 4 zile care era in urma la 20 sapt,plus zice ca in loc de 24 sapt si 1 zi are 24 sapt si 5 zile,iar s-a schimbat DPN-ul acum cica pe 24 sept.Cine stie de cate ori s-o mai schimba (important e sa fie dupa 22 sept).Vestea mai asa insa este ca are circulara de cordon,insa ea mi-a zis ca nu e nici o problema ptr el,zic ok atunci n-o sa pot naste natural? si mi-a spus ca el se va rotii de nu stiu cate ori si nu e nici un fel de problema,ca nu va ramane asa.Voi ce stiti de treaba asata?
Am facut si DVD dar normal ca nu functioneaza,de data asta la rechemare cum au chemat-o mi-au luat numai 1.400.000.
Colul este lung,inchis,lichidul in cantitate normala,placenta posterioara la distanta de OI.
Acum sa raspund fetelor:
Amarantina Despre Utrogestan ce sa-ti spun asa mi-a zis,asa fac,plus ca am mai citit si eu la fete pe aici si am vazut ca sialtele au continuat chiar pana la sfarsit.Restaurantul se cheama Angel's si este pe str Paris.
Adameasca o sa plec doara in Italia la soacra si sora,Ste vroia sa plecam si pana in Ibizza la prietenul lui,dar stam doar o saptamana si e prea scurt timpul.
Eloise Igorasul lui mama este un Golden Retriver Alb.este iubirea noastra si nu ca e al meu dar toata lumea il admira cand iesim afara,iar el stie si sa-l vezi cum merge,ce fata de inganfat are.Nu l-as da ptr nimic in lume,si nu-mi fac nici un fel de probleme ptr bebe.Copii crescuti in compania animalelor sunt foarte sociabili,prind imunitate,deci nu am de ce.Plus ca rasa asta este de asa natura sa tina companie copiilor.Cred ca o sa fie cei mai buni prieteni.
Vauva incearca multe fructe,si eu de la Materna aceeasi problema,chiar m-a plangeam de un hemoroid,dar de cand cu fructele nici o problema.
Inni La multi ani!Multi ani fericiti impreuna si tot binele din lume.
Katia i eu folosesc numai lenjeria intima de la Pompeya, "non strappa,Non stringe"sloganul lor si asa e,dar sutiene eu nu prea folosesc dor la chestii transparente.Nu le suport nici pe cele de la ei.
Pufymic bine te-ai intors si felicitari ptr vestile bune.
Ralu m-a bucur ca ti-a placut si ca te-ai simtit bine.Abea astept sa plec si eu.

Ste e mai bine,dar cred ca iar are infectie urinara,iar la barbati e groaznica.
Fetelor iar am scris grozanic de mult.Scuzati-ma

Io24+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Katia eu nu cred ca as putea conduce cu copilul in brate
bibi ai mare dreptate ! Eu imi iau sigur scaunel de masina dar vroiam sa stiu de la mamici care e cel mai bun.
leliutza merci de site-uri, frumoase picturi

23 +

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

Itzi-bitzy – ma bucur ca va plac camerele, va invidiez ca stati in bucuresti, am citit ca o pictura de 2 mp costa aprox. 4 mil lei cu tot cu materialele lor. Mi se pare ok, ca vopselele cica sunt rezistente la spalare.

Danidani – multumesc pentru ca mi-ai raspuns asa de prompt, gata m-am convins si vreau si eu. Multumesc frumos, abia astept sa il aud si eu pe bebe. Sper sa mearga ca acum am 21 de sapt, da pina il comand si pina vine ….

Sabana – multumim pentru site-uri, o sa incerc sa comand si eu de la linisteamamei. Si eu citesc la subiectul mamici de iulie-august, stiu ca o sa nasti la spitalul acela privat,te invidiez un pic si iti tin pumnii sa ai bebe sanatos si mincacios .

Intreba cineva de Utrogestan, eu cred ca sunt campion olimpic la inghitit pastile, din 28 ian iau cite 6 utrogestane pe zi, acum la eco de 22 de saptamini a zis doctorul ca poate mi le mai reduce treptat pina la 3 pe zi. Poate ca numai la gravidutele cu sarcina obtinta prin fertilizare (sau cum zicea o buna amica de-a mea, sarcina nenaturala) se dau atit de multe medicamente.Nu stiu, dar le iau in continuare, asa ca se poate si mai rau.

Va pup

Leliutza
21 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Bibi am vazut reclama cu copilul prin parbriz :( si m-am gandit si eu la aspectele descrise de tine si de Try, nu sunt o mama inconstienta...decat.... asa putin fara experienta Poate aveti dreptate...eu in imaginatia mea de viitoare mama am deja tendinta sa afirm ca la mine in brate copilul este in cea mai mare siguranta (iar dupa spusele tale argumentate de altfel nu e deloc asa :))........Promit sa ma mai gandesc Saru'mana!
Eu inca nu am permis....dar oricum nu asta e problema.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
eu in imaginatia mea de viitoare mama am deja tendinta sa afirm ca la mine in brate copilul este in cea mai mare siguranta (iar dupa spusele tale argumentate de altfel nu e deloc asa :))
Din ciclu inca una si ma duc, adica ultima chestie pe subiectul asta, mi-amintesc ca a fost si un film (american cel mai probabil)in care o mama isi repprosa ca intr-un accident de masina nu si-a rinut bine copilul in brate, acesta a zburat prin parbriz si a murit. Si da-i depresii si autoreprosuri ca nu a fost o mama suficient de buna din moment ca nu si-a tinut copilul cum trebuie, pana cand un prieten a luat-o si a facut cu ea un experiment...a pus-o sa tina in brate o greutate egala cu cea a copilului,a pregatit-o de impact si cu toate astea si greutatea s-a dus pe campii.....ca tot nu a putut sa o tina.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput