Mamici de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 22
eli26 spune:
TASIA din cate stiu eu nu conteaza ce fel de marca e masina merge instalat la orice fel de marca de masina ,eu mi-am cumparat de la firma Combi,dar am dat foarte scump pe el,intradevar il pot folosi pina la 0-4 ani,dar sint de la alte firme,dai mai putin si nu prea difera calitatea, vezi ca la pg 10 daca te uiti a dat microbu un link cu un scaunel dragut si practic ,mai asculta si alte pareri ,te pupic
Tina24+ POZE
floricika spune:
Ioana bine ai revenit, sper ca a fost mai bun drumul de data asta
, ca vestile sigur sunt cele mai bune!
Katia, ba da, mi-au spus si mie, numai ca mie nu imi convine ca ma simt legata de cursurile astea si nu pot pleca din Bucuresti cand am eu chef.
Roxana, juniorul meu avea 570 gr la 22sapt si 5 zile, deci chiar nu e motiv de ingrijorare.
Tasia, nu cred ca conteaza modelul masinii, in schimb si eu sunt curioasa ce zic fetele despre scaun (cu conditia sa nu mai iasa discutii
) pentru ca si eu sunt in ceata rau ce model trebuie sa iau, am vazut ca unele au suport nu stiu de care, unele nu...si m-am zapacit de tot
fetelor, va doresc un weekend placut, linistit si plin de odihna!
Floricika
26+ cu 
Poze
try spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Un alt exemplu e cu temperatura apei la baie. Mie imi place apa foarte calda, aproape fierbinte. Si cand ii pregateam baita testam apa cu cotul, mi se parea buna si bagam bb-ul la spalat. Barbati-miu cand venea sa ma ajute la clatit bebeul, mereu zicea ca-l oparesc, ca apa e prea calda, dar bb nu zicea nimic, ii placea asa. Intr-o zi eu eram plecata si s-a apucat sotu sa-i faca baie singur. Normal ca a potrivit apa cum a crezut el ca e mai bine. Dar cand l-a bagat pe David in apa, a inceput sa planga. Pac, l-a scos repede din apa si m-a sunat sa ma intrebe ce sa faca. I-am zis sa mai puna apa calda si a fost ok, bb n-a mai plans.
Pupici
.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!!
Roxanae stai linistita ca este f. bine. Si mie mi-a spus la 23 de saptamani ca are 500 gr. Si cand m-am uitat in graficul acela era exact cum tb, iar dr mi-a spus la fel. Si eu ma tot miram cand auzeam de bb la aceeasi varsta ca erau de 800-1000 de gr. Dar sa stii ca si greutatea asta e relativa deoarece ei o estimeaza in urma masuratorilor femurului si a altor parti. Plus ca fiecare bb are ritmul lui de crestere. Unii cresc proportional, altii mai mult la inceput si apoi putin cate putin...altii sunt mai micuti la inceput si pun shunculitze pe ei din luna a 7-a ...asa ca sa nu ne facem pb din cauza asta.
Pufymic bine ai revenit cu vesti bune.
Ralucutza ma bucur ca ti-a priit iesirea. Tine la indemana nr de tel al proprietarilor ca poate ti-l cer si eu.
Ramomar, Roxana01 voi ce mai faceti?
Va pup si va doresc un WE excelent
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE
try spune:
quote:
Originally posted by ionica
Fetelor ma dor sanii de mor,stiti vreun remediu? simt niste intepaturi profunde ,simt ca mor.
E de la schimbarile care se petrec, de la faptul ca ei cresc pe perioada asta. Nu stii cand eram la pubertate si ni se spunea ca de-aia ne inteapa si ne mananca sanii: pt. ca cresc. Cu asta m-am confruntat si eu la prima sarcina, acum au crescut "muteste", adica nu am mai avut toata gama de simptome, intepaturi, mancarimi ca la priam sarcina. In schimb am avut intr-adevar dureri in primele luni. daca n-as fi fost gravida, m-as fi gandit ca-i ceva necurat la mijloc. Acum au trecut durerile.
N-ai ce sa faci, astepti sa treaca. Incearca sa ti-i tii cat mai lejer: cauta sutiene lejere, care sa nu stranga (nu uitati ca in sarcina creste nu numai volumul sanilor cat si circumferinta toracelui - eu, spre exemplu, simt ca nu ma mai cuprinde in spate astfel incat sa ma simt confortabil - folosesc prelungitoare pt. incheieturile din spate), acasa renunta la sutien. Poti eventual sa faci usoare masaje in baie cand te sapunesti (aluneca mana mai usor si masajul e mai gentle).
.......in 22+ sapt.
pufymic spune:
Fetelor va
dulce pe toate si va multumesc de reprimire!Mi-ati lipsit tare mult!
Acum citesc ce ati scris in lipsa mea si vad ca ati avut discutii aprinse....ca sa nu le zic conflicte...Sper ca v-ati calmat acum...
Nicol tu intrebai de metode de contraceptie dupa bb....noi inca nu stim ce facem...ligaturare nu am vrea ca poate ne hotaram mai tarziu la bb3....asa ca prezervativ cred....anticonceptionale nu vreau eu sa iau!
Eloise felicitari si casa de piatra va doresc!Sa fiti fericiti si sa va iubiti mult toata viata!
Vad ca taci si faci...
!
Amy-@my bine ai venit pe
si in trupa noastra! Sa iti traiasca baietelul!Mai povesteste-ne de voi!( Carmen pai nu treci fata in listuta???)
Ileana ma bucur ca te simti mai bine si ca e bun trat. pentru HTA!
Georox eu iau MagneB6 pt crampele musculare si nu mai am probleme cu ele!
Ma bucur ca e bine pitica!
Mexxa si eu sunt alaturi de tine si de bb Sebastia cu gandul si
!Nu te mai gandi la prostii: sigur vei ajunge alaturi de noi la clubul scutecelor cu un bb sanatos!Asteptam vesti bune!
Danidani iti tin pumnii sa fie ok cu serviciul!
Roxanae felicitari pentru fetita!!!!
Ai grija de tine si stai cuminte in pat!
Inni 
felicitari pentru aniversarea de azi si casa de piatra in continuare!!!!
Ralucutza ma bucur ca ti-a priit excursia!
Floricika
....drumul a fost ca de obicei, adica mi-a fost rau si la dus si la intors, dar macar n-am mai umplut pungile pe care le aveam pregatite....acum incerc sa-mi revin ca sunt inca ametita....
Pupici!
Ioana
(25+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
itzy-bitzy spune:
Inni
scuze am uitat sa te felicit si sa iti urez casa de piatra in continuare si sa va bucurati de bb. Abia astept si eu ziua de 20 iunie
Itzy-Bitzy
25+ cu
Ana-Maria
POZE
nicolstoy spune:
Tasia ,nu conteaza marca masinii,scaunelul se prinde cu centura de siguranta.Noi am primit un scaunel de la Cam ,cadou de la colegii sotului, numai ca lui vladut nu i-a placut de nici o culoare sa stea in el.Sunt bune scaunele alea de la 0 la "X" luni ca sunt pe kg mi se pare, si-l poti folosi mai mult timp.Acum pt Vladut am cumparat recent un inaltator,il asezam pe el si il prindem cu centura si...minune mare ii place.E baiat mare cica si sta ca mami si ca tati.
Eu aveam cu sotul o adevarata disputa pe seama scaunelului de masina,pt ca mie mi se parea ca nu e tocmai ok sa-l pui in scaunelul de masina pana nu sta el singur in fundulet.Se pare ca nu e nici o problema,avea dreptate, caci m-am consultat cu un medic pediatru si mi-a confirmat ca nu e nici o problema pt coloana copilului (ca asta era problema mea).Sotul meu imi tot spunea acelasi lucru,dar nu-l credeam,se documentase pe net la nu stiu ce asociatie a medicilor pediatri americani,dar eu o tineam pe a mea,acum mi-am mai revenit...![]()
Nicol
26+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
_Ralu_ spune:
am pus pozici de la munte, in albumul webshots!
n-am petentia ca va uitati la toate, ca-s multe rau. si nu-s nici jumate din cate am facut!
si am pus si o poza cu burtoiul la 27 sapt in alb comun de pe yahoo desi nu-i prea concludenta!
itzy-bitzy, cand te hotarasti....cu placere!
n-am terminat de citit. mai am de la pg 8 la 13.
raluca
26+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
try spune:
quote:
Originally posted by Susa
Fetelor dureri in osul pelvian aveti? Nu pot sa-i zic durerere totusi e ca o jena, apasare? Poate si ca stau mai toata ziua in picioare(casa in renovare) sa fie motivul?
La mine au aparut mai tarziu aceste dureri ca urmare a greutatii sarcinii si apasarii produse. In mod normal aceste dureri apar la sfarsit (cu cateva saptamani inainte de nastere) cand sunt insotite si de dureri ale oaselor bazinului: bazinul se dilata si bebe se angajeaza cu capul in jos definitiv (capul lui coboara intre oasele pelvice acum latite - pana atunci nu o poate face).
Insa fiecare suntem diferite, posibil sa te lase dupa un timp aceste dureri. Sau sa te lase, sa revina si iar sa te lase etc.
.......in 22+ sapt.