Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare fetelor!

Eloise, "legat de pasul cel mare" eu povesteam ca inca astept cererea :) care probabil o sa fie dar mai tarziu....nu stiu....va anunt eu

Floricika, cursul despre nastere la care am fost la Mothercare acu 2 saptamani a fost tinut de moasa care a pus pe picioare respectivul centru. Ea ne-a spus atunci ca orele de inot sunt convertibile. Adica daca nu ti-ai facut toate sedintele si ai nascut poti sa-ti transformi perioada ramasa in sedinte de terapie in apa sau masaj pentru bebelusi sau gimnastica/aerobic pentru tine dupa nastere si ca se face un echivalent al costurilor....intr-un cuvant banii nu se pierd; tie nu ti-au zis?

Ionica, pentru sani eu mi-am luat bustiere de la popeya (parca asa se cheama firma, sper sa nu gresesc) care e adevarat ca sunt cam scumpute dar sunt super super fine si moi.

Pufy, zi-ne si noua ce mai faci!

Ralu, ma bucur ca ti-a priit concediul. Eu vreau sa plec la sfarsitul lunii acasa in Moldova dar nu stiu daca o sa pot ca se cam lungeste cu permisul meu de munca si de sedere. Plus ca daca nu imi scot urgent permisul de munca am toate sansele sa pierd dreptul la acea indemnizatie de 8 mil...Scuze pentru abatere de la subiect

Pupici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

cri19, Vauva multumesc
mephala30 merci, esti draguta, da sa stii ca m-am ingrasat 10 kg de la inceputul sarcinii
floricika e bine ca ai fost tu la Active Center, e ok pretul, dar daca se tin doar sambata o data pe saptamana cred ca o sa renunt si eu din pacate. Dupa examene plecam la munte la apartamentul nostru din Predeal, ca sta saracul gol, si trebuie sa terminam si casa de acolo. Ma gandeam ca pot sa ma duc la piscina in zilele in care vreau si pot eu.
Fetelor eu nici nu va mai povestesc ce vise ciudate am eu. O sa spuneti ca e ceva anormal in subconstientul meu, de visez asa ceva noaptea Si in mare parte visele sunt legate de bebe.
bb ralukutza bine ai revenit cum ti-a priit concediul?

23 +

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Gripo, Roxanae multumesc din suflet pt. gandurile bune. Asemenea si voua...multa iubire din partea sotului si intelegere.

Roxanae..bebica mea la 21 sapt + 3 zile a avut la eco 455 grame...si eu nu m-am impacientat. Uite ca a mea e si mai slabuta decat a ta. Manca-o-ar mama de aschimodiuta mica.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

In sfarsit am ajuns si noi acasa!
Sunt tare bucuroasa ca e totul bine cu bb mic....avem si un CD cu el!....numai ca am uitat() sa-l intreb cam cate grame are.......deh, memorie de gravida!
I-a studiat cu atentie fiecare bucatica din corp, inclusiv stomacul, inimioara(pe care am si auzit-o la doppler) si structurile cerebrale.
Sper ca si in continuare sa fie totul bine si sa fie un bb sanatos.
Eu ....am venit socata de la Cluj ca m-am si cantarit....si am 11 kg in plus de la inceput....si culmea e ca nu simt sa ma fi ingrasat...
Asa ca a zis ca inca nu e cazul de prenatale, ci sa continui doar cu MagneB6.
L-am intrebat pe dr. dc e vreo problema ca beau multa apa(cam 4 litri /24 de ore), si a zis ca nu e nici o problema atata timp cat o si elimin.
Ah, si i-am vazut putzoiul, e tot baietel si s-a vazut ffff bine de data asta(a stat ca la fotograf ingerul lui mami)!

Na cam atat despre noi....ma duc sa recuperez cu cititul ca vad ca ati scris nu gluma...

Pupici!

Ioana(25+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Pufy bine ai revenit si inca cu vesti bune si despre bebe..Bravo !!!

Inni 27
+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

pufymic sa-ti traiasca baietelul si bine ai revenit, ti-am simtit lipsa
Fetelor vorbeati de scaunel de masina pt bebe, unde gasesc si eu unul foarte bun? Si inca ceva, conteaza ce masina ai? eu vreau sa-mi schimb masina vara asta, oare vine scaunelul in orice masina?

23 +

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Salutare la toata lumea!

In legatura cu diverse analize sanguine in timpul sarcinii, inclusiv COLESTEROL, am gasit informatii aici:
http://labtestsonline.org/understanding/
Aveti sus un buton TESTS, cu ajutorul caruia puteti cauta informatii despre analiza care va intereseaza.
La colesterol, de exemplu, scrie clar ca nu se face decat la cel putin 6 saptamani DUPA NASTERE, cand valorile revin la normal.
O sa observati ca sunt multe analize modificate profund in timpul sarcinii, asa ca nu comparati buletinele de analiza cu valorile normale trecute acolo, ca nu corespund.
Daca medicul va zice ca aveti colesterol crescut in sarcina si sa mancati mai putine grasimi = , medicul habar n-are ca in sarcina apar modificari importante = Atentie si la alte sfaturi pe care vi le poate da, poate nici alea nu sunt bine documentate! Scuze, asta e parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni.

Inni, Herghelegiu se refera la o afectiune numita reflux vezico-ureteral, adica urina in loc sa iasa din vezica, se intoarce la rinichi, in sus, din cauza unor valve prea largi. Boala, care este destul de frecventa la nou-nascuti, de obicei se remite singura, fara tratament si, mai ales, fara simptome. Din pacate, daca se mentine dupa o anumita varsta (cred ca 2 ani), necesita tratament chirurgical. Descoperirea ei ecografica inainte de nastere nu are mare relevanta, din moment ce de obicei lucrurile se regleaza de la sine. Cat priveste oportunitatea unei ecografii suoper-specializate la 38 saptamani, nasa mea a facut-o tot la Herghelegiu (dupa ce o facuse si pe aia la 22 de saptamani), iar el a intrebat-o (citez): "Da de ce-ati mai venit,doamna, a doua oara la mine?" Va spun asta ca sa nu va faceti prea mari probleme daca nu repetati o echo foarte scumpa, respectiv sau nu va speriati daca vi se spune ca fatul sufera de asa ceva. Repet, in marea majoritate a cazurilor lucrurile se rezolva de la sine.
Va rog mult sa nu am intelegeti gresit: bineinteles, in masura posibilitatilor, fiecare face cum considera mai bine pentru bebele ei.

Danidani74, iti tin si eu pumnii in infruntarea cu sefii tai. Din pacate, oricate legi ar fi de partea ta, cand esti imigrant nu ai prea multe sanse de reusita intr-un conflict de genul asta, mai ales daca dai de vreun sefulet xenofob, care se gandeste ca nu-i convine sa mai vina pe lume un cetatean britanic de origine straina (adica bebele tau). Eu sper totusi ca in cazul tau e vorba de oameni de omenie si ca lucrurile se vor rezolva in favoarea ta (ca inteleg ca nu ti-ai propus cumva sa te intorci de acolo).

In rest, in afara unor dureri de spate tare suparatoare, noi suntem bine, asa cum va doresc si voua sa fiti, din tot sufletul!

Weekend placut si sa auzim numai de bine!

Bedrosmart 24+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Pufymic, acuma am vazut ca te-ai intors din aventuri: felicitari pentru (ca acum inteleg ca nu mai e nici un dubiu) si imi pare bine ca sunteti amandoi frumosi si sanatosi!

Bedrosmart 24+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

IOANA bine ai revenit cu vesti bune, sa a-ti traiasca baiatul

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Vauva, Gripo si Inni multumesc pt. informatii. Intre timp mai m-am linistit ca am mai citit pe internet si am vazut ca este bine.
Pufymic bine ai revenit, ma bucur ca bebe este bine.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput