Mamici de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
gripo spune:
Salutare burticoase!
RALUCA, bine ai revenit, rasfatata si odihnita!
DANIDANI, sa ne tii la curent, si cred ca te panichezi aiurea, din moment ce zici ca te-au promovat anul trecut, dar joaca tare, daca tot nu ai nimik de pierdut.
ELOISE, mamaaaaa ce-mi place motanache al tau!!!!! vreau sa-l smotocesc si eu pe strengar. Hmmmm ce pofta de chinuiala de motan mi s-a facut!!!!!!
INNI, nu te mai lua dupa vise, ca in timpul sarcinii, de la hormoni, e normal sa visezi numai bazaconii, ca sa nu mai vorbesc de subconstient!
Eu acum de-abia astept sa vina sfarsitul lunii sa-l vad la echo pe bebe, sa stiu eu ca s-a dezvoltat uniform, ca nu are retard, si alte chestii ce mai pot aparea acum, la varsta asta de sarcina.
26+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
inni spune:
Eloise multumesc pt. urari 
Ralucutza bine ai revenit. Ce m-as fi dus si eu. Ma bucur ca te-ai simtit bine si ti-a priit. Dar unde ziceai ca ai fost , ieftin si bine ?
IN leg cu trusa...eu nu stiu daca contine anestezicul sau ala tr cumparat separat..tu ce stii ?
Inni
27+
inni spune:
Mi-am bagat nasul iarasi la mamici de iulie-august si una dintre ele a fost acum la o eco (are 36 sapt) la Herghelegiu si i-a descoperit ca bebele ei acumuleaza prea multa urina in rinichi si nu o elimina si ca se poate sa se rezolve o data cu nasterea..sau...prin tratament ulterior.
Va sfatuiesc sa va faceti si voi programari pt. eco ..atunci..aproape de sarcina...ca uitati ca se mai intampla sa apara "bube" si mai tarziu.
Eu mi-am facut acum tot la Herghelegiu.
Inni
27+
roxanae spune:

Mephala si Inni multumesc pt. felicitari.Eu chiar sunt bucuroasa ca vom mai avea o fetita este ceea ce mi-am dorit, in ascuns, deoarece toata lumea imi spunea ca o sa fac baiat dupa forma burtii.Sper sa nu am nici o surpriza la nastere si sa ramana asa.
In legatura cu lungimea colului eu am 22.7 mm iar de la Gynipral si eu am pulsul marit si niste tremurici pe care nu pot sa-i stapanesc deloc, parca as fi conectata la o sursa de curent.Dar nu ma tin mult doar o ora dupa ce am luat pastila. .Felicitari pt. aniversare, sa va iubiti in continuare la fel ca la inceput.
Raluca -bine ai revenit si eu visez la un concediu la munte dar imi este frica sa plec.
Pufymic asteptam vesti, eu am inceput sa ma ingrijorez ca nu mai apari.
Am si eu o intrebare- cate grame avea bebele vostru la 22 de saptamani? A mea are 555g si mi se pare cam putin.
Doctorul mi-a spus ca este bine dar fata de ai vostrii care au la 24 saptamani 1kg nu este putin?! Cred ca iar am stare de paranoia.
Va doresc o zi buna.
Roxana
+Diana (8.05.2002)+
Vauva spune:
Roxanae eu nu cred ca este putin, ci chiar bine pentru 22 saptamani. Avem chiar la inceput link-uri utile:greutate si cm fat. Iti poti face o parere si de acolo. Si felicitari pentru printesica
!
Vauva
28+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
gripo spune:
ROXANAE, este perfecta fetita ta la greutate, ceilalti sunt prea mari, in general greutatea asta neafectandu-i pe bebei, ci s-ar putea ca mama sa fie predispusa la diabet, asa ca stai linistita.
INNI, sa va iubiti mai mult decat pana acum, daca se poate, sa fiti fericiti si sanatosi!
26+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
_Ralu_ spune:
fetelor, multumesc mult de primire.
e ca nuca-n perete postarea mea despre "the subject", dar eu am postat dupa capitolul anterior si eram in febra de acolo!
la munte am fost la busteni, mai aproape de poiana tapului, la o vilutza desprinsa din povesti! vilutza avea 4 apartamente, era din lemn, si apartamentele au 2 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living maaaare si cu loc de luat masa, e mobilat super, si toate astea la 1.500.000/noapte. tot apartamentul! adica daca sunt 4 pers 375.000/pers/noapte! si mie mi-a fost tare frica ca plec gravi pe drumuri, dar de la gara am luat taxi-ul ca erau de mers pe jos vreo3-4 km, si la intoarcre la fel. plimbarile le-am facut prin imprejurimi! eu planuiesc sa mai merg o data la inceputul lui aug daca totul e in regula si dr imi da unda vrede! ca nasc tocmai pe 10 sept. teoretic!
raluca
26+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'
eloise spune:
OFF TOPIC, SCUZE!
Gripo merci, si da, am un motanache simpatic si numa' bun de smotocit! Daca ai chef vezi ultimele 2 poze, (facute azi dimi) din albumul Rufiliano B. Eu ma cam ingrijorez insa in legatura cu prezenta lui in casa dupa ce va aparea BB, dat fiind ca avem doar 2 camere si BB nu va sta izolat numai si numai in dormitor si parul lui Rufiliano e peste tot, oricata curatzenie am face. Nici nu vreau sa-l dau, ca mi-i drag si l-am cules din fatza blocului la 3 saptamini (totzi fratziorii lui mancati de caini, brrrr)
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe
_Ralu_ spune:
sa nu uit:
eloise, felicitari si casa de piatra pt marele eveniment!
(acolo am ajuns cu cititul, cine stie ce alte surprize ma mai asteapta?)
inni, altceva nu stiu deocamdata despre trusa respectiva. ma mai interesez!
raluca
26+
cu
alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'