Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Katia eu inca prefer in 2 , eu si sotul suntem de ajuns.
Cand eram studenta si stateam in caminele studenteti, una dintre colege dormea cu prietenul ei in camera si ne oferea multe spectacole "auditive" noaptea. Sincer toate acele seri m-au dezgustat enorm, chiar nu aveam nici un chef sa stiu cand are tipa orgasm sau ca tipul nu mai ejaculeaza o data, sau ca ei ii place pe la spate, sau ca lui ii place sa o sprijine de masa etc. si tot ce mai faceau ei in " intimitate".

Ignatica

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Amy bine ai venit la noi in gashca.

Liris..si cum fac oamenii aia...cum se aleg cuplurile...vb cu vecinul.//cu prietenul..cine stabileste toate datele astea...sau exista firme care se ocupa cu aranjamentele ? Se sta cu ora ? Se plateste ceva ?....E cu programare? Cu abonament ? Si dupa o intalnire din asta..daca mai vrei tot cu acelasi cuplu se poate ? Sau tr musai schimbat ..ca dupa aia sa nu intervina amoru intre parteneri...??!!!

As vrea sa merg in cartierul rosu sa vad cum e...nu sa fac ce fac altii...ca nu as putea ..dar din curiozitate...

Si mie imi plac olandezii, dincolo de chestiile astea, de fapt toate tarile nordice sunt pe placul meu + Austria si Germania...

Imi pare rau ca "nu ai voie cu epidurala". E destul de nasol pt. cine isi doreste si nu capata. Dar poate ai norocul de dureri mai usoare si un travaliu mai scurt.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Katia, nu vreau sa comentez preferintele sexuale ale altora, dar eu una nu concep asa ceva.
Ignatica, credeam ca numai eu am avut parte de astfel de "experiente" cu colege de camin, dar se pare ca m-am inselat.

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Amy..vad ca esti noua pe acest forum.
Fii atenta ca mesajele tale nu or sa apara imediat cum le scrii. Mai intai sunt moderate. Noi poate vom trece peste unele postari ale tale. Sa nu te superi daca o sa intrebi ceva si nu o sa-ti raspunda nimeni..sau vei primi raspunsul mai tarziu..asta daca cineva rasfoieste paginile din urma.

Ca sa eviti toate aceste neplaceri scrie mai intai mesaje scurte...de o propozitie..chiar si de un cuvant...ca sa faci numarul de 10.

Dupa 10 mesaje ai scapat de moderare si iti intra automat postarile imediat ce le-ai scris.

Inni 27+

Mergi la inceput

Stiti ce e ciudat ?

Ca barbatii prefera sex in 3 ...adica cu inca o tipa, dar nu prea le convine ideea de sex in 3 cu un tip

Inni 27+

Mergi la inceput

Ignatica...servici usor !!! Cat a mai ramas din el.

Da' zii tu...nu-ti trece intr-un mod mai placut citindu-ne ?

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

inni esti tare mai facut sa rid cu lacrimi thx

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Amy bine ai venit in gasca noastra! Sarcina si nastere usoara si ce-i mai important un bebe sanatos!!!!
fetelor ce subiect aprins a-ti deschis din nou.Si eu ca si Ignatica ma distrez de una singura la birou.
Katia atat eu cat si sotul meu inca suntem de aceiasi parere: nu avem nevoie de alti parteneri in patul nostru. Noi suntem de parere ca cei care apeleaza la asa ceva o fac: fie ca a disparut iubirea din acel cuplu, fie ca au ajuns la o monotonie din care nu pot iesi, fie ca pur simplu asa le e firea si se plictisesc repede, fie..........ar mai fi "n" motive si fiecare, probabil, il stie pe al lui sau ei. Eu nu imi doresc sa ajung in nici unul din punctele de mai sus, il vreau doar pe sotul meu, imi e de ajuns
pupici

23+

POZE
mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Si ca sa nu fiu nesimtita ca am lansat subiectul si nu am spus si eu o parere.....o spun acum...............eu sunt geloasa si cand se uita o tipa la el, va imaginati ca mai bine mor decat s-o vad in patul nostru (de cand vreau sa pun si eu smile-ul asta si nu am avut ocazia pana acum :))
Cat despre el (ca si asta e important pana la urma) mi-a spus ca nu are nevoie de alta ca eu ii ajung.......il cred pana la proba contrarie daca v-a exista

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

AMY, bine ai venit printre noi si iti doresc o sarcina usoara si un bebe frumos, sanatos si care sa-ti aduca numai bucurii.

In ceea ce priveste intrebarea Katiei, eu intotdeauna am zis ca nu trebuie sa fii homosexual ca sa dovedesti ca ai ceva in neregula, si ca viata sexuala iti este data peste cap din cauza asta. deci, pentru mine, asta intra la capitolul anomalii. daca te plictisesti, poti divorta si schimba partenerul, eventual sa nu te mai recasatoresti niciodata, si sa-ti faci viata asa cum vrei, schimband la parteneri pana nu mai poti.

25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput