Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

quote:
Originally posted by inni

Stiti ce e ciudat ?

Ca barbatii prefera sex in 3 ...adica cu inca o tipa, dar nu prea le convine ideea de sex in 3 cu un tip

Inni 27+

Si eu am observat acest lucru...nu stiu daca se poate generaliza dar am intalnit mai multi barbati decat femei care sa isi doreasca sex in 3 - cu inca o tipa.....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna burtici!

Ramomar felicitaaaari pt fetitza !

Amy, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Sandra 22+

poze burtica
poze bebe
multe poze frumoase
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici!!!
Desi va urmaresc de la inceput nu am intrat pt.ca mi-ati raspuns la multe intrebari...la multe chiar inainte sa ma gandesc la ele!!!
As vrea sa intreb gravidutele din Iasi daca sunt interesate de cursuri Lamaze,se formeaza un nou grup acum..ar fi ideal daca ar fi dupa 26 saptamani de sarcina chiar mai mult..pt.informatii suplimentare(sa nu se considere reclama)dati-mi PM
Sarcina usoara in continuare tuturor!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu sunt tare dezamagita...ia uitati, fetelor, ce mi-a scris o mamica de iulie-august:

quote:
Anangel alarma falsa iei 85% din sal brut din care scad datoriile fata de stat si ramai cu 85%din net pana la urma.

Si eu care ma bucuram ca intru mai repede in nenorocitul asta de concediu. Ooooofffff...

25+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
Varsta comoricii noastre
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna la Burticutze!

Am avut 20 pagini de recuperat la citit, asa ca mi-a luat ceva vreme. Si opiniile mele probabil vor lau ceva spatiu sa mi le exprim.

In primul rand despre mine: am tras o spaima mare ieri, cand toata ziua bebitza mea nu a vrut sa miste (sau cel putin nu am simtit-o eu). Asa ca seara eram deja in culmea disperarii. Cand m-am asezat in pat parca am simtit-o putin, dar oricum nu am dormit toata noaptea de grija. Sotul mi-e plecat in delegatie, asa ca m-am perpelit de una singura. Azi m-am infiintat la medic la cabinet, si, ce credeti, in secunda in care m-am urcat pe pat sa-mi faca o ecografie, a inceput sa dea din picioare!!!! Asa da D-soara mi-a dat emotii dar se pare ca doar a vrut sa ma incerce, sa vada cat de mult imi pasa de ea...Asa ca acum m-am linistit, doar si-a schimbat ea putin rutina zilnica si eu am fost foarte ocupata la birou si nu am sesizat miscarile ei...

Pufymic, ti-am ramas datoare cu dimensiunile: 102 cm talie (ma rog, burta, nu talie) la 1.66 m ai mei. 90 cm aveam pe la 22 sapt. Tasia, Floricika, Amarantina, Mimi me, sunteti norocoase cu dimensiunile voastre de viespe...
Te rog mult, da-mi si mie parola de la adresa comuna, am vazut ca puneti o gramada de chestii interesante acolo si m-ar interesa in special cartea de bucate si lista de preturi pentru camera bebe-ului...

Sau ma mai poate ajuta cineva sa-mi dea parola la adresa comuna?

Ramomar, Inni, Floricika, Katia, Fusca, va multumesc tare mult pentru ideile voastre in legatura cu masa pe care vreau s-o organizez. Doamne, cat de lipsita de imaginatie pot fi in bucatarie! Mi-ati luat o piatra de pe inima, efectiv aveti niste idei super si care nu sunt consumatoare de timp! In sfarsit ma pot bucura la ideea ca voi avea invitati!

Cri 19, nu te nelinisti! Vom duce toate bb-ii la termen si-i vom avea in brate sanatosi si voiosi! inca sper sa imi fac ceva timp sa trec pe la tine pe la terasa. Daca tu te simti mai bine sa faci nunta cand te vei simti in forma, cred ca ati luat decizia corecta. Nici eu nu ma simt prea frumoasa acum si cred ca nici eu nu mi-as propune sa fiu mireasa. cat despre tine Katia, la cat ti-a crescut tie burtitza, vei fi o miresica sexy.

try, ai starnit o adevarata polemica cu observatiile tale. Vreau sa-ti spun ca ai dreptate sa gandesti asa, cel putin la partea cu nasterea asistata de tati. Insa imi rezerv dreptul de a-i spune tatalui sa nu fie langa mine la nastere, chiar din motivele enuntate de tine. Chiar nu vreau sa ma simt vreodata nesigura cand fac dragoste cu el, chiar mi se pare nasterea o chestie pe care doar eu si medicul trebuie s-o impartasim. il cunosc pe sotul meu de 3 ani si ne-am casatorit anul trecut in iunie, asa ca probabil nu am aceeasi lejeritate in a privi aceasta problema ca si tine, care inteleg ca-ti cunosti sotul de ceva mai mult timp. Asta nu inseamna ca nu ma iubeste sau ca nu am incredere in el. Nu am mai degraba incredere in mine, pun destul de mult accent pe aspectul meu fizic, nu sunt nici pe departe o frumusete, mai degraba doar imi place sa fiu ingrijita... Of, cred ca m-am lungit cu subiectul asta mult prea mult...
Ramomar, felicitari pentru fetita! Bun venit in clubul mamicilor de fete!

Amy, bine ai venit printre noi! Sarcina usoara in continuare!

Inca ceva: mie imi este din ce in ce mai greu sa stau 9 ore la birou. Exista in lege vreo prevedere ca pot veni doar 6 ore la birou? Nu ma avantajeaza concediul medical, asa ca as vrea sa-mi scurtez orele de stat la birou.

Va pup,

Roxana +28 sapt cu bebe Daria Elena

http://photos.yahoo.com/ph/roxana0177/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei !!!

Liris sa-ti fie foarte clar, desi ai spus la general asa...eu imi dau cu parerea despre absolut ce vreau, inclusiv despre o natie! Este parerea mea si mi-o sustin! PUNCT. Si daca ai fi citit cu atentie si nu te-ai fi repezit, eu chiar am inceput mesajul spunand asa: Vreau sa va spun ca atat cat am umblat si am vazut...fiecare tara are obiceiurile ei si intr-adevar nu tb etichetata lumea doar dupa 2-3 pesoane intalnite.
Dar ma rog...nu mai conteaza...

Ramomar ce surpriza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea. Acum trebuie sa va ganditi la nume de fetitza.

Amy bun venit printre noi si felicitari pt baietel.

Va pup pe toate si numai bine

Itzy-Bitzy
24+ cu Ana-Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua,

Dupa o perioada de pauza, revin in forta.

Noi suntem bine: burtica creste pe zi ce trece, iar bebe este foarte activ (de multe ori, se vad cu ochiul liber "valurile" din burtica). Tati a inceput sa il simta si el pe bebe si este foarte fericit; pupa mereu burtica.

Mai nasol este ca traversez(din nou!) o perioada aglomerata: chiar azi am dat un examen, la serviciu nu stiu de ce sa ma apuc mai intai! Parca de abia astept cele 6 luni de "pauza" dupa ce nasc. Pana atunci ramanem pe baricade.

Cu toate acestea, as vrea sa imi fac timp pentru ceva cursuri / gimnastica prenatale. Stiu ca s-au mai discutat aceste lucruri, dar nu stiu exact cat de in urma sa caut. Va rog, cele care deja participati la astfel de cursuri, sa imi dati cateva detalii: care sunt primele impresii, costuri. In plus, m-ar interesa daca stiti cumva in Bucuresti vreo piscina care sa nu lase de gandit din punct de vedere al conditiilor de curatenie.

Pufymic, in dreptul meu este trecut DPN-ul(7oct). Daca mai ai nevoie de alte date pentru listuta, anunta-ma.

Adriana 22+
Vine barza
Varsta bebe

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Inni sigur ca trece timpul mult mai usor asa, mai ales ca ne-am mai si inveselit putin. Tineti minte ca era o perioada cand eram aproape toate triste si speriate, plus ca au fost si fete care au plecat de la mamici de sept-oct...Eu ma bucur cand citesc lucruri care ne destind, pentru ca stiu ca intr-un fel sau altul fiecare dintre noi are un " mic stres" in sarcina.
Oricum mai am 3 saptamani de munca, dupa care voi deveni si eu mai vorbareata pentru ca o sa va citesc si o sa va scriu de-acasa.

Roxana01 si mie mi s-a intamplat ca bebe sa nu fie activ prea mult in timpul zilei, dar a 2-a zi si-a luat revansa. Eu ma linistesc intotdeauna in astfel de momente gandindu-ma ca poate se misca noaptea si eu nu am simtit.
Despre programul redus cred ca ar trebui sa vorbesti cu o persoana de la contabilitate, intr-adevar exista posibilitatea sa iti reduca programul dar nu stiu in ce conditii.

Ignatica

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Roxana01 iti multumesc pentru aprecierea cu talia de viespe, dar aia a fost candva . Azi m-am uitat in oglinda de la spate si am vazut cum incepe sa mi se vada burta in lateral.

Azi m-am imbracat intr-o pereche de pantaloni de gravida nemaipomenit de confortabili si usor de asortat care mi i-a adus sotul meu luna trecuta. La jumatate de ora dupa ce am ajuns la serviciu a trebuit sa ma intorc inapoi acasa sa ma schimb pentru ca stand in picioare ma simteam excelent, in schimb cand m-am asezat pe scaun lucrurile s-au schimbat drastic!

Cat despre pletoasa sau cheliuta eu o prefer mai cheliuta si zau daca se poate altfel la 50 de grade.

Cat despre swinging eu cred ca e o anomalie. Unele persoane o fac din teribilism, din curiozitate si prea putine pentru ca intr-adevar le place sau le-ar starni cine stie ce senzatii care altfel nu le mai au sau nu le-au avut deloc inainte de a incerca si optiunea asta.

Felicitari pentru fetite si baietei si bun venit si - revenit celorlalte fete.

Adriana_mica noi avem acelasi DPN- 7 octombrie.

Nu stiu daca pe cineva urmareste o cifra dar pe mine si pe sotul meu sigur ne urmareste cifra 7: azi e aniversarea casatoriei noastre (implinim 3 ani de casatorie), dar si ziua de nastere a sotului meu. Eu sunt nascuta pe 7 august, iar fetita noastra ar trebui sa vina pe 7 octombrie.

Fug sa il iau de la aeroport, iar maine si poimaine (e week-end la noi) vom sarbatori aniversarea si ziua lui de nastere in doi la un hotel superb in afara Muscatului (o sa pun poze noi saptamana viitoare).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

M ascuzati ca "intru" si eu aici, sunt o graviduta care are aproape 19 saptamani, si am o intrebare. Voi cat timp ati luat acid folic? Eu am luat de la inceputul sarcinii si pana pe la vreo 12-13 saptamani cate o pastila pe zi de 5 mg, de vreo luna jumatate iau in fiecare zi elevit si maltofier, si nu am mai luat acid folic. Spuneti-mi cum este mai bine. Pana cand se ia acidul folic? Si voi in afar de el ce ati mai luta (si de la ce saptaman). Multumesc

Mergi la inceput