Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Danidani deci nu uita ca legea e de partea ta si indiferent de situatie, concedierile, reducerile de salariu, discriminarile in general la servici, in timpul sarcinii, sunt un teren minat pentru angajator. Eu zic sa-ti aperi drepturile fara ezitare.
Iti tin pumnii!

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

in sfarsit am ajuns si eu acasica aseara pe la 10.
vreau sa va zic ca a fost superb! nici nu ma asteptam sa-mi faca asa de bine iesirea asta!
giuliella, cred ca am sa-ti multumesc tot restul vietii pt locul in care m-ai trimis! am ramas muta de uimire! n-am stat niciodata in asa conditii super la atat de putini bani! tot asteptam sa se intample ceva nasol, ca prea era totul perfect! nici ca ma mai duc de acum in alta parte decat acolo!
o sa pun si poze cand le-oi mai sorta un pic, ca-s vreo 500!

eu recunosc ca n-am reusit sa termin de citit decat capitolul anterior! acush, dupa ce scriu ma apuc sa-l citesc si pe asta!

inni, intrebai de trusa de epidurala. nu stiu daca ti-a raspuns cineva. si eu trb sa mi-o cumpar avand in vedere ca am sa nasc tot la municipal! e in jur de 800-900 mii, la sensiblu de ex!

flory, katia, intru si eu in clubul fanilor terasei respective. bavaria blu din mamaia! de trei ani mergem acolo, si stam toata ziua numai pe terasa, ca e pe plaja si are scaunele alea comode si balansoarele in care poti face linistit plaja! daca va uitati in albumul meu webshots, o sa vedeti poze de la terasa respectiva de anul trecut!

mama, ce de discutii aprinse a starnit subiectul respectiv!
hai sa-mi mai zic si eu odata parerea desi e cam rasuflat subiectul ca am aj si eu la spartul targului!

first: eu n-am zis ca ar fi nespalate doamnele respective! ca nici n-aveam cum sa-mi dau seama in situatia in care se aflau! ca doar nu stateau cu dushul pe dansa in timp ce nasteau! eu am zis ca-s neingrijite, si am spus inca de atunci ca termenul nu e, poate tocmai potrivit, si uite ca pana in ziua de azi nu am gasit altul mai potrivit! si asta pt ca reprezinta ideea mea de "ingrijit". e ca si cand as zice ca X e frumoasa sau urata! e absolut relativ! e parerea mea! cine stie ce poate insemna "ingrijit" pt fiecare? din punctul meu de vedere acele femei erau neingrijite si pace! fie ca-s americance, romance sau orice altceva!

second: faza cu rasul, e tot opiune personala! cum ziceau multe fete, pe mine ma face sa ma simt bine, sa am o parere mai buna despre mine! nu ca as face-o pt sot! ca sincera sa fiu sotul nici n-o stie altfel! eu o port asa pe "domnisoara" (pe acea vreme, acum "doamna" cu acte in regula) de cand aveam vreo 16 ani, chiar daca n-o vedea nimeni si, sincer nici eu nu stateam sa mi-o admir in oglinda! ma simteam bine si gata!

hai ca fug sa mai citesc si revin!

va pup!

raluca 26+
cu alexia-maria sau david-christian
album yahoo
album webshots
bobocelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Eloise, toate bune si frumoase dar angajatorul meu e ...`otz.Se stipuleaza in contract ca daca insarcinata fiind simti ca nu faci fata stress-ului ai dreptul sa demisionezi. ei nu-ti ofera o alta alternativa. cand am semnat contractul nici nu visam ca voi fi si eu .
Dana19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici,

Vauva si eu ma chinui cu constipatia provocata de vitamine cu fier. O combat cum pot, cu fructe, cu germeni de grau, beau multa apa si tot asa.
Danidani sper sa fie totul bine cu sefii, eu stiu ca nu au voie sa te concedieze pe perioada sarcinii. Si daca lucrurile se inrautatiesc, incearca sa rezisti pana la concediul prenatal.
Ionica eu mi-am cumparat bustiere si ele imi sustin sanii destul de bine, mi se par in acesta perioada chiar mai comode decat sutienele.
Inni eu de cand am aflat de la oftalmolog ultimul verdict ca am unda verde la nascut pe cale naturala visez numai nasteri si scene de groaza, traiesc cu teama ca voi muri la nastere sau ca nu voi suporta travaliul etc. Pe de alta parte cand simt bebelinul miscand in colo si incoace prin burtica, incep sa ma linistesc. Sunt sigura ca el imi va da putere sa trec peste temerile mele.
Susa si eu ma simt ciudat in zona pelviana, cred ca apasa bebele prin zona.

Ignatica

28+

Mergi la inceput

Da, daca nu faci fatza stresului si iti dai tu demisia, ai dreptul probabil sa demisionezi fara two weeks notice sau cat o dura pre-avertizarea catre employer. Cuvantul tau impotriva unei englezoaice?! Mare lucru, ce, tu nu esti om? Tu stii mai bine decat oricine cat esti de stresata, sa nu-ti zica ei! Oricat de hotz e employeru si cred ca in orice termeni ar fi formulat contractul pe care l-ai semnat, cu siguranta exista o lege "tutelara" care primeaza in fatza contractelor individuale ce difera de la firma la firma. Si tu de legea aceea esti protejata

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Dani, ai dreptul sa demisionezi, dar ei NU AU DREPTUL sa te dea afara, cum a spus si Eloise, legea protejeaza gravidele

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Ralucutza bine ai venit! Ma bucur ca a fost frumos la munte!

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Mda, inclin sa va dau dreptate. O sa incerc sa pastrez asta ca pe asul din maneca.Ideea e ca eu am vazut multe "lucraturi" in firma asta.Unele destul de urate.in fine. nu va mai plictisesc cu necazul meu. Sper doar ca totul va fi bine . Va pup pe toate si Doamne ajuta pe toata lumea.
Dana19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Dragele mele,
Am fost ieri la scoala parintilor la Filantropia si a fost foarte interesant. Chiar daca eu eram singura care astepta al doilea copil, mi s-a parut instructiv. Poti pune orice intrebare vrei, moasele iti raspund cu caldura si chiar pleci mai linistita. A durat 3 ore, dar puteai sa pleci si mai devreme daca aveai alte treburi. Poate va faceti timp sa veniti joia viitoare tot la ora 17!!! Au fost multe gravidute si, culmea, majoritatea nu urmau sa nasca la Filantropia. Asadar...haideti ca nu o sa va para rau!
Printre altele am aflat ca somnul te ingrasa la fel de tare ca si dulciurile... Cu alte cuvinte, degeaba faci rabat de la mancaruri daca dormi toata ziua si nu consumi...
Va pup,
Marina26 si de Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Raluca, bine ai venit! Ma bucur ca ti-a priit concediul!
O asteptam si pe Ioana cu vesti bune de la dr!

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput