Mamici de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
eloise spune:
Inni Mustela pentru vergeturi are doar 100 sau 150 ml (dar e intr-o cutie supervoluminoasa de zici ca are o tona) si costa 900 de mii (90 RON). Mi s-a parut un pic cam mult. Un pic cam foarte-foarte mult! Cel putin asa e in Iasi. Eu mi-am luat crema pt vergeturi de la Chicco, mi-a zis farmacista ca e cea mai buna "afacere" ca raport cantitate-pretz, si nici rea nu e dpdv caliativ. 300 ml, 55 RON.
Scuze ca m-am bagat sa raspund eu in locul floricikai.
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe
inni spune:
Gripo..aceeasi teama o am si eu. Intr-adevar baietii dupa ce se insoara devin ceva mai reci cu parintii..fetele se mentin mai aproape. Dar eu zic ca depinde de cum il educi tu pe mai departe si de ce relatii stabilesti cu el. Nu e o regula. Totul depinde de parinti si de "aluatul" din care e facut bebe, daca se poate modela sau nu. Insa orice ai spune..baietii vor iubi intotdeauna mamele mai mult ca pe tati. Indiferent de situatii. Doar daca devii soacra, soacra..poama acra...atunci sigur se va indeparta de mama lui si de toti cei care i se vor impotrivi.
Asta este cazul cand eu am observat raceala fiului de parinti.
Eu imi doresc sa fiu o mama cu orizonturi deschise pe care sa le pot expune fiicei mele si fara idei preconcepute. Eu din pricina asta am suferit putin.Dau un exemplu : mama mea a considerat sexul ...drept "prostii" multa vreme..intrasem eu la facultate si ea tot asa era.
. Nu am putut sa vb nimic cu ea pt. ca am avut intotdeauna senzatia ca ii e rusine...sau daca deschideam subiectul ajungea sa imi impuna ideea ei ceea ce ma exaspera.
Sotul meu a avut mult de muncit pana sa ma convinga ![]()
![]()
![]()
El a fost primul barbat din viata mea si pana sa ..facem si noi prostii...cum ar zice mama....mi-au trebuit 6 luni ca sa accept ideea. Atat eram de inchistata.
In rest e o mamica tare buna si grijulie. O iubesc mult. Ne mai ciondanim cateodata, dar ne impacam repede.
Dar atat am sa-i "reprosez"...ca nu a reusit sa ma faca sa-mi deschid sufletul in fatza ei. Tare mi-as fi dorit. Sa poti vorbi orice cu mama si mai putin cu prietenele.Mi se pare minunat. Am crescut intr-o perioada cand nu exista internet...si chiar cand a aparut..era un lux. Incerc sa-i aduc si circumstante atenuante si anume ca a trait o mare parte din viata sub obladuirea lui Ceausescu. Si stim multe care era viata atunci.Si gandirea.
In schimb soacra mea e extraordinara. Cu ea se poate vorbi orice. Asa a fost de cand am cunoscut-o adica din '94. O groaza de ani.
In concluzie,parerea mea este ca depinde de educatia data si de cum stii sa te apropii de copilul tau.E nevoie si aici de o tehnica.Nu oricine reuseste, fie el parinte, fie copil.
Eu sunt un pic speriata pt. ca sotul meu stie sa se apropie de copii imediat..nu stiu ce naiba le face, cum se uita la ei...dar ii atrage ca pe un magnet. Eu nu sunt asa..ma simt mai rece si de multe ori nu reusesc sa trec peste asta.
Inni
27+
floricika spune:
inni, eu o iau cu 720.000 si cred ca are 150 ml, nu stiu exact, pot sa iti spun ca un tub ma tine 3 saptamani, ma dau pe burtik si pe coapse(fese). Eloise, nu cred ca vorbim despre acelasi lucru, cutia nu e voluminoasa deloc, este fix un tub, atat. Probabil te referi la cutie, care acum este la o promotie, si in acea cutie ai crema asta antivergeturi si doua mostre de creme, una pt sani, una pt picioare, si de aia pare un pachet mare.
eu vroiam sa va intreb, cum apar vergeturile? Ca niste dungulite rosii? Ca eu am vazut pe coapse niste dungulite albe, si nu imi pot da seama daca sunt vergeturi mai vechi care abi acum se vad mai bine pt ca s-a intins pielea sau nu cumva sunt vergeturi care au aparut acum
Floricika
26+ cu 
Poze
inni spune:
Wow...chiar ca e mult eloise (merci de raspuns)
Sanosanul meu are tot 100 grame, parca si costa 140-170.000 depinde de unde-l iei...deci cam tot cat aia de la Chicco te duce la pret.
Mama da' ce scumpa e Mustela..
Sa speram ca si merita banii pe care ii dau mamicile pe ea.
Inni
27+
floricika spune:
inni, merci de raspuns
, m-am mai linistit. Oricum fetelor, eu stiu ca daca e sa faci vergeturi, tot faci indiferent de ce creme folosesti
, dar am zis sa incerc ce e mai bun, mai exact sotul e f inversunat, pt ca nu suporta vergeturile....si am zis ca macar sa stiu ca am facut ce statea in puterea mea.... acum...natura decide....
Floricika
26+ cu 
Poze
eloise spune:
Da Flory, la cutia aceea mare si promotionala de Mustela ma refeream si eu. Contine crema de 100ml, mostrele, si pare-mi-se o broshurica despre sarcina, sau despre ingrijirea pielii in sarcina. Dar e 90 RON in Iasi la Sensiblu.
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe
gripo spune:
INNI, sunt perfect de acord ca de educatie tine cel mai mult. As vrea sa mai traiasca mama!! Ea a facut ce a vrut din mine si am fost un copil si mai ales adolescent super dificil. Acum, cand privesc in urma, sunt momente cand ma umfla rasul de ce a putut sa-mi faca, ce metode avea. si ce rabdare... si mai ales cata iubire. De fapt la mine socul cel mai mare a fost cand am aflat ca o sa am un baietzel, pentru fetitza, imi adusesem din timp aminte si ma pregatisem cu metodele mamei. Nu vreau sa aduc o nota trista, dar mama chiar a fost un om extraordinar, cu o intuitie fanatstica, cu o inteligenta din aceea innascuta, si cu un suflet atat de mare... ma rog la bunul Dumnezeu sa o fi mostenit-o si eu putin macar, sau macar, de acolo de sus, sa-mi trimita gandurile alea bune, care sa ma ajute. As vrea ca si copilul sau copiii mei, la varsta mea, sa gandeasca si sa simta ce simt eu acum pentru ea.
25+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
floricika spune:
Eloise , eu incerc sa nu fac cumparaturile din farmaciile mari, cu renume, cum e sensiblu, pt ca toate sunt mai scumpe. De exemplu, Materna costa la o farmacie oarecare 320.000 iar la sensiblu, 410.000
Floricika
26+ cu 
Poze
eloise spune:
Hmmmmmmmmmm. Da Floricika, ai dreptate. Nici eu nu iau de la farmaciile de renume, din aceleasi motive. Dar mai intru din cand in cand ca sa ma revolt din cauza pretzurilor si sa bombanesc apoi ![]()
Pup toate, fug la servici!
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe