Mamici de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 29
mikiion spune:
fetelor scriu cu o singura mana ca cu cealalta tin pompa de alaptat!!!!!!!!!!!!!!!
scuzati greselile.
am nascut duminica prin cezariana, dupa ce mi s-a rupt brusc apa si veam dilatatie 2, cand am ajuns la spital. dar copilul era in pozitie proasta, cu piciorele asa ca mi-au facut imediat operatie. Se pare ca nu s-ar fi intors niciodata in pozitia in care era. Una din cele mai proaste posibile.
Asa ca eu care imi doream sa fiu o mamica de iulie, chiar eram convinsa, eram cat pe ce sa devin mamica de mai.
Concluzie, ca nu stiu cand mai ma apropii de calculator. Am ordin sa-l hranesc la 2 ore, ca sa nu declansez icterul. Ca e deja cam galben.
Marc-Adrian s-a nascut la ora 9.,41 ( ora Montrealului), spitalul Royal Victoria. Cezariana. 2990g. Si scor 9, 9.
Lungime 45.
L-am nascut la 36 sapt si 4 zile. Deci teoretic un pic prematur, dar la limita, asa ca nu au fost probleme.
Mai greu e cu alaptatul acum. Refacutul, eu sunt mai puternica si deja miercuri am putut sa merg, azi mi-au dat drumul, si sincer , in afara de primele 2 zile cand a trebuit ca sotul sa-i schimbe scutecul( l-am avut in camera) ma descurc foarte bine.Parca am repetat operatia de apenticita, dar e de 2 ori mai mare. Ce e pe burta mea........
Pa. Si bafta la toata lumea, ca eu am avut. Era sa-l nasc pe strada. Ca abia ne intorsesem de vreo 3 ore din oras. Asa ca fiti atente, la burtici intarite.
Mihaela si Marc -Adrian si tata
mamaluidavid spune:
Moaaaaaaaaaaama nu imi vine sa cred!
PRIMUL BEBELUS DE IULIE=AUG 2006!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUN VENIT MARC=ADRIAN, sa fii sanatos si mancacios iar tie Mihaela refacere usoara si mult laptic pentru bb!
De emotize m-au luat contractiile!!!!!!
Stefania 32 +
cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi
mamaluidavid spune:
Acum ca mi-au mai trecut putin din emotzii
,sa va mai zic de mine.
Cred ca o sa intru si eu in clubul clocitoarelor,by the way,coincidentza sau nu,ma cheama si Cristina
;de vreo 2 zile am contractii la greu,cam dureroase
si va spun sincer ca mi-e frica sa vad daca sunt regulate sau nu.Mai bine sa nu stiu.
Asa ca de acum o sa stau si eu la clocit,o sa ma limitez doar la gatit pentru David.
Aici nu se verifica colul asa ca nu stiu daca sunt OK sau nu dar am asa o presimtire si prefer sa fiu sigura decat sa imi para rau ![]()
Stefania 32 +
cu Patricia
David (24 dec 2004)
Poze cu noi
sanziana spune:
Felicitari Mihaela!!!! 

Bine ai venit pe lume Marc-Adrian!!! Sa traiesti si sa iti fie viata usoara!
Mama ce emotii m-au apucat....
29+,
Codrin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
Sabana spune:
Mikiion ai spart gheata. Sa va traiasca puiutul. Mama ce emotii. Mi-au dat lacrimile. Primul bebe. V-am spus fetelor ca o sa vina de unde nu ne asteptam.
Draga de tine, cum te simti?

Sabina +
Alexandra + tata Silviu
crissa71 spune:
Felicitari MIKIION!!

OAu!!!MA bucur ca totul e bine si ca sunteti sanatosi!!!.
Super sa-ti traiasca bebelacul sa fie sanatos si mancacios!!!
FEtelor a inceput.....
Neata la burtici....
Sa aveti o zi buna....
Ieri v-am citit dar nu m-am simtit prea bine(am cutite asa prin vagin plus ca sotul exilat in sufragerie e racit si am luat osilococcilum ca am impresia ca ma prinde si pe mine....Inca mai sper ca scap!!), si nici n-am avut chef de scris....Sper ca azi sa am....
VA pupacesc!!Aveti grija de voi!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
motzata spune:

FELICITARI MIHAELA SA TRAIASCA MARC-ADRIAN
.
SA FII SANATOS PUIULE SI MANCACIOS.
Fetelor si pe mine m-au apucat emotiile am crezut prima data ca nu citesc bine si si mi sa pupazat vazul am reluat de citit si este adevarat.Bebe al meu sper sa nu iasa inainte ca imi da niste lovituri de cred ca iese de-adevaratelea.Eu sper ca nu ca mai are de clocit bine dar ...nu se stie niciodata.Fetelor vad sa inceput in ordine Pampkin cred ca tu urmezi nu?sau ma insel?

fata si ii tin pumnii
Chiar inainte sa citesc ii spuneam sotului ca deja avem fete intrate in 9 luni

29+
Jonathan
Ioana81 spune:
Oao nici mie nu imi vine a crede!
Primul bebe! Felicitari Miki!
Bine ai venit pe lume Marc Adrian. Sa fii sanatos si cuminte!

Gata fetelor. De acum incepe totul. De lene ca Iulenca [:d] nu mai scriu. Stam destul de bine si noi. Grasi, umflati, cu tentative de nasteri la 7 luni. Sunt o clocitoare si eu , dar una nesimtita rau ca nici nu mamai ridic din pat. Ieri a fost prima zi fara contractii. A fost f bine, avand in vedere ca am stat numai in pat. Voi clociotarelor macar mai scrieti pe aici si mai faceti haz de necaz. Sunt f adormita. Dorm toata ziua. O fi ceva in neregula? Am stat f cuminte sapt asta ca doctora e pe la congrese si mi-a zis ca daca nu stau in pat il livrez
. Oare cine este urmatoarea? Pumpkin, optimista cea mai tare de pe aici vad ca e urmatoarea. Ce zici? Ah sa nu uit daca poti trimite si la mine parola de mailul comun sa imi bag si eu niste date. Mersic mult!
Acum ma intorc in pat. Sa mai clocesc!![]()
Ioana
32+ si 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
Muuh spune:
MIKIION SA ITI TRAIASCA BAIETELUL SA FIE SANATOS SI PLIN DE NOROC!!! iar tie refacere usoara si laptic mult.
leistra sper sa ma tin tare si sa il las pe bebe la el din prima zi. Oricum am in camera lui o canapea care se face de doua persoane si daca este nevoie ma mut eu acolo. Dar nu as vrea, am eu o idee fixa cu copilul si spatiul lui...deh.
Cristina_ioana uite si pentru tine o berica
. Pup fata, hai stai cumintica mai e un pic si gata ai minunea in brate iar apoi...o sa uiti de toate problemele.
Miruna
32+