Mamici de iulie - august 2006 (62)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Larissa ma gandeam la aparatori, deoarece acelea se leaga de zabrelele patutului de lemn. Si stiu ca tu ai din acela sport. Asta era ideea.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana, m-am gandit si eu la aspectul asta... si vad ca am si eu niste spatii la imbinari...care sunt numai bune sa leg aparatorile alea. Oricum vreau neaparat si aparatori...
Acum 30 min am venit si eu din careffour. Am mai taiat si eu din lista cu ce e de cumparat pentru bebe. Ce mi s-a parut dragut.si f ieftin erau un set: tricou+salopetica super scumpele ( o sa fac maine poza si pun pe yahoo) si erau la promotie numai 70.000. Aveau toate culorile..eu am luat rozzz...nu ma pot abtine..toate hainele le-am luat roz...

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Am fost si eu astazi la eco. a spus ca bebe e OK dar e tot cu 2 sapt mai mic decit virsta gestationala. Deci ar avea 28,5 si nu 30,5 saptamini. Medicul a spus ca nu sunt semne de suferinta fetala si totul e bine. Incerc sa ma linistesc si sa nu-mi fac griji. Sper ca totul va fi bine cu fetita mea.
Pumpkin, te rog sa ne treci si pe noi in listuta cu 1,152 kg.

Ma apuc de citit ce ati mai scris azi.

Pupicei,

Nati si minunea din burtic 30+

Mergi la inceput

Dupa cite am observat bebelina mea e cea mai micuta de aici.

Adelapop, da, de imunoglobulin pentru RH- era vorba. Daca esti la prima sarcina nu pot sa-ti apara anticorpi. Dar neaparat trebuie sa-ti faci injectia de imunoglobulin la nastere daca bebe va avea RH+. Daca va avea RH- ca si tine poti sta linistita pentru sarcina viitoare. Bebe sanatos. Vad ca si bebelina ta e ca o finuta, ma refer la greutate, nu cred ca e de la Rh-ul nostru negativ, nu? Aaaa, si mai avem ceva in comun, si mie in sarcina trecuta imi spuneau toate babele ca voi avea baiat ca am burta nu stiu cum mai ascutita. Da tot fetita era. Deci tu vorbeai de asta, ca eu credeam ca e Amabella.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Mamanati: important e sa fie sanatoasa!
Imi dau seama ca esti putin stresata. Asa eram si eu zilele trecute. Eu am luat pana acum 6 kg in sarcina si toata lumea imi spune ca am burtica f.mica. Ieri, dupa ce mi-a zis greutatea, am intrebat daca nu e prea mica si raspunsul dr. a fost incurajator, ca e putin peste medie...Dar sa stii ca ma pregatisem psihic si pt un raspuns afirmativ. E posibil ca unii dintre bebelusi sa ia mai putin in greutate in primele doua trimestre si in ultimul sa recupereze, dupa cum e posibil ca unii dintre ei sa aiba o greutate mai mica la nastere, dar sa fie perfect sanatosi. Sunt considerati normoponderali daca au la nastere peste 2500g. Incearca sa-ti faci mai putine probleme legate de acest aspect.

Pupici voinici!

mami de Vladut(13.06.2003) si 28s

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060829/dt/7/k/8cb9/preg.png

Mergi la inceput

Fetelor, stau si meditez si eu pe aici la miezul noptii: cred ca nasc ultima dintre toate, asta in cazul cel mai bun, ca ma gindesc sa nu fiu nevoita sa ma transfer la mamic de septembrie.

Map, referitor la bubite pe abdomen, nu vreau sa te sperii dar in sarcina de anul trecut am avut o alergie foarte nasoala pe burtica cu bubite care ma mincau de-mi venea sa-mi rup pielea pe mine. E vorba de prurit in sarcina. Consulata neaparat medicul tau sau un dermatolog. Stiu ca trece complet doar dupa nastere, dar trebuie tinuta sub control in timpul sarcinii. Sper din tot sufletul sa nu fie asta, ca stiu ce groaznic e.

Mergi la inceput

martta, multi pupici si merci pentru incurajari. Chiar aveam nevoie de asta. SI eu pina la 28 saptamini am luat 6 kg in sarcina (daca nu luam in consideratie cele 7-8 in plus ramase din sarcina trecuta) si ma si plingeam pe aici ca si burtica imi pare micuta. Bebele asta e marea noastra speranta dupa o tragedie prin care am trecut anul trecut, si m-am bucurat mult ca e tot fetita. Acum ma rog la Doamne Doamne sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

BUNA iONELA ,BINE AI VENIT !!!! Cepot sa spun despre anemie ,mai ameteam si eu ,dar decand cu bebe beau -mai mult ma fortez sa beau lapte ,si merge ,nu am niciun fel de probleme ,de valorile analizelor nu te pot ajuta ,aici in State nu ni se spuna mai nimic ,sunt un pic geloasa pe voi cele din Romania ,stiti tot ,habar nu am cat cantareste bebe sau alte nebunii ,Dumnezeu cu mila ,multa bafta ,totul o sa fie bine!!!+36

quote:
Originally posted by ionelalit

Salutare burtici! Sunt si eu o graviduta care a mai aparut pe aici, dar neobservata. Am mai scris de cateva ori pe forumul asta, dar nu prea m-a bagat nimeni in seama. Sunt 32+ cu un baietel care la 30 saptamani avea 1.800 gr. Pana acum am avut o sarcina usoara si acum ma simt bine, dar analizele ma pun un pic pe ganduri. Am hemoglobina cam scazuta: 10.2g/dl. Voi ce parere aveti? Mai are cineva probleme cu anemia? Credeti ca e foarte mare problema? Sunt putin ingrijorata, dar sper ca totul se va termina cu bine.
Mai am o problema. In zona X, in afara mancarimilor insuportabile cateodata, mi-au aparut ceva chestii pe care habar-n-am cum sa le numesc. Sa fie oare varice vulvo-vaginale? Stau f. mult pe scaun la servici. Poate se mai confrunta cineva cu probleme de genul asta si poate sa-mi dea un sfat. Eu abia saptamana viitoare ajung la medic.
Va multumesc mult si va pup! Sunteti niste dragute.
IONELA

miky

Mergi la inceput

iar scriu sa va plictisesc !!!Buna fetele ,am cumparat azi...FLEET-ENEMA(SALINE LAXATIVE) ,mi s-a spus ca mai toate gravidele la nastere au accidente ,aaa stiti voi faci KK involuntar,eh ca sa scap de rusine ,am luat produsul asta ,il folosesc cu o seara inainte si sper sa n-am parte de accidente.Inca ceva ,cine are perduta pentru bebe ,stiti voi ,in scaunelul de masina se foloseste sa nu ii cada capul bebelui dintr-o parte in alta ,arata cam asahttp://www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10052&langId=-1&productId=60517.Cristina_Ioana ,cartea mea imi spune ca luna a 9 incepe la 36 de saptamani.Arghirmonica-imi pare rau ca ai trecut prin dureri.Larissa79- tampoane iti trebuie!Fetelor aveti laptic deja? eu am vazut un strop azi.Buna Motzata- dupa pozele tale ,o sa ai bebe mare ,asa ca nu iti face probleme ,apropo -maine fac varza asa cum mi-ai spus ,tinemi pumnii!!!Ahh ,voi v-ati gandit ce masura de contraceptie folositi dupa? 6 saptamani nu avem voie ,dar apoi...m-am gandit la pilule nonhormonale,mi se par cele mai bune ,mai ales daca alaptez ,toate celelalte sunt complicate,si Mada_mxm cu Sabana -si eu tot 75 kg,hai sa facem pact ,cine da jos prima (KG),OK nu scriu eu dar si cand scriu... sa va tineti !Va pup pe toate !!!+

miky

Mergi la inceput

fac greseli !!! PERNUTA ,NU PERDUTA ,SCUZE !!!!!!!!!

miky

Mergi la inceput