Mamici de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
ionelalit spune:
Salutare burtici! Sunt si eu o graviduta care a mai aparut pe aici, dar neobservata. Am mai scris de cateva ori pe forumul asta, dar nu prea m-a bagat nimeni in seama. Sunt
32+ cu un baietel care la 30 saptamani avea 1.800 gr. Pana acum am avut o sarcina usoara si acum ma simt bine, dar analizele ma pun un pic pe ganduri. Am hemoglobina cam scazuta: 10.2g/dl. Voi ce parere aveti? Mai are cineva probleme cu anemia? Credeti ca e foarte mare problema? Sunt putin ingrijorata, dar sper ca totul se va termina cu bine.
Mai am o problema. In zona X, in afara mancarimilor insuportabile cateodata, mi-au aparut ceva chestii pe care habar-n-am cum sa le numesc. Sa fie oare varice vulvo-vaginale? Stau f. mult pe scaun la servici. Poate se mai confrunta cineva cu probleme de genul asta si poate sa-mi dea un sfat. Eu abia saptamana viitoare ajung la medic.
Va multumesc mult si va pup! Sunteti niste dragute.
IONELA
ionelalit spune:
Salutare burtici! Sunt si eu o graviduta care a mai aparut pe aici, dar neobservata. Am mai scris de cateva ori pe forumul asta, dar nu prea m-a bagat nimeni in seama. Sunt
32+ cu un baietel care la 30 saptamani avea 1.800 gr. Pana acum am avut o sarcina usoara si acum ma simt bine, dar analizele ma pun un pic pe ganduri. Am hemoglobina cam scazuta: 10.2g/dl. Voi ce parere aveti? Mai are cineva probleme cu anemia? Credeti ca e foarte mare problema? Sunt putin ingrijorata, dar sper ca totul se va termina cu bine.
Mai am o problema. In zona X, in afara mancarimilor insuportabile cateodata, mi-au aparut ceva chestii pe care habar-n-am cum sa le numesc. Sa fie oare varice vulvo-vaginale? Stau f. mult pe scaun la servici. Poate se mai confrunta cineva cu probleme de genul asta si poate sa-mi dea un sfat. Eu abia saptamana viitoare ajung la medic.
Va multumesc mult si va pup! Sunteti niste dragute.
IONELA
assa spune:
Ciao Ionela
La ce medic/spital esti?
Mancarimile de care zici nu sunt normale nici in afara sarcinii, dar mai ales in sarcina. Probabil ai facut candida. Medicul tau ce spune de asta? N-ar trebui lasat asa ca de la sine nu trece.
Iar chestiile celalalte...le-ai vazut???????Sau? Sorry dar azi sunt cam adormita, eu nu inteleg 
cornelia_laura spune:
Ce frumos ca v-ati intalnit aseara si ce rau imi pare ca nu am venit!
Dar nu aveam cum. Eduard are acum otita la ambele urechi, temp39,5, ia antibiotic. Si saptamana asta sta acasa oricum. E super marait cred ca de la durerea de urechi, nu prea mananca, noaptea il pazim pe rand ca plange mult.
ionelalit, imi pare rau daca ai ramas cu impresia ca nu esti bagata in seama. Doar ca suntem multe, fiecare cu problemele ei si se poate sa fi sarit mesajele tale. In ceea ce priveste "chestiile" din zona X, le am si eu si da sunt un inceput de varice vulvo-vaginale. Pe mine ma cam dor cand stau mult in picioare. Apar datorita presiunii mari a uterului asupra vaselor de sange din zona. De obicei dupa nastere dispar fara nici o interventie. Eu am fost la doctor si nu mi-a dat nimic pt ele.
PS: eu ma uit cu oglinda ca altfel nu mai vad demult nimic in zona...
Cornelia, mamica lui
Eduard(1 an si 11 luni) si
33+
Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
adina nicole spune:
Buna 
Chiara.2005 si Amiss_zip va multumesc pentru sfaturi. O sa merg astazi la un medic de specialitate sa vad ce zice.
Sper sa fie bine
Adina 29+
adina
pumpkin spune:
Ionellalit,
. Eu am probleme cu anemia (hemoglobina 10), dr. mi-a recomandat sa iau 2 sau chiar 3(daca le suport) pastile de Tardyferon Fol pe zi. Se pare ca imi papa fica-mea tot fierul, o sa iasa o fortzoasa. 
Miky
36 + si bebe 
Albume :
Burtici
18 martie
15 aprilie
6 mai 
ayaana spune:
v-am trimis pe adresa contului comun o poza cu familia jolie-pitt si cu fetitza lor, care e o scumpa
. mi se pare si normal, de altfel![]()
![]()
![]()
anyway...mailul vine de la adriana zdrentu (asta fiind numele meu], asa ca nu va speriati, nu-i vreun virus, e safe ![]()
adriana si diana-maria 30+
bulinuta27 spune:
'neata la burticute...
am intrat sa va salut si trec la treaba ca vreau sa termin repede azi...vreau sa ajung sa-mi cumpar o rochita ca a iulenucai ca mi-a placut rau de tot ![]()
map esti o draguta
...asa as vrea si mi s-a promis ca cel tarziu miercuri sunt acasa...deci in cel mai rau caz mai vin luni si marti...si pe urma sa te tii dormit dupa-amiaza ca eu noaptea...mai mult nu dorm
cristina-ioana...am mancat
...recunosc...si m-am cam simtit rau dupa...si aseara si azi dimineata...asa ca...gata ma cumintesc definitiv ca dimineata am zis ca nu mai ajung la birou ![]()
muuh...esti tare draguta
mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris tu...serios iti spun 
fetele mi-a placut tare mult aseara...sunteti toate dragute
si tare as vrea sa ne mai vedem si sa ne vedem si cu bbei pe urma...
va pup acum pe toate si ma duc al treaba ![]()
bulinuta 31+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
map spune:
'neata fetele,
am aparut si eu de ceva vreme dar am stat sa citesc din urma. Azi este fain, s-a facut soare. Cred ca am sa fac o plimbarica in oras pe la pranz pentru ca prea frumos este afara. Aseara am reusit sa facem si o plimbare in padure, era aer curat, relativ caldut si azi ma simt mult mai bine. La inceputul plimbariim-a durut burta un oic dar apoi pe masura ce m-am plimbat a trecut si chiar am-am miscat bine. Asa ca am tras concluzia ca la mine cauza durerii este prea mult repaus ![]()
La noi de maine va incepe nebunia si nu mai am curaj sa ies in oras. Cred ca va fi buluc de lume, deja am vazut ca-i plin de turisti de prin toate colturile lumii si parca nu mai am curaj sa ies singurica. Si azi sunt turisti multi cred dar de maine toata lumea se va ingramadi la Biergarten ca sa vada deschiderea si primul meci din campionatul mondial. Eu o sa stau frumusel in fata TV-ului si al sa privesc pe ecarn normal acasa nu in oras.
ionelalit si eu am probleme cu fierul, in sensul ca-s la limita de jos asa ca iau ceva pastile pe baza de Fe.
Fetele am trimis ceva dragutel pe e-mail-ul comun.
Monica si
29+
map spune:
bulinuta bine doua zile te mai iertam, dar apoi musai sa stai acasa. Este timpul sa stai linistita si sa te gandesti in liniste la bebe care urmeaza sa va umple casa. Si daca ai ceva energie de prisos maimergi pe colo-colo si ii mai cumperi bebelui cate ceva. Eu ieri imi imaginam cum va fi cand o sa-l aducem acasa pe bebe si m-a pufnit plansul
de bucurie bine-inteles.
Monica si
29+