Mamici de iulie - august 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
25miky spune:
fetelor m-am lenevit si vin cam rar pe site ,m-am masurat si eu - am 110 cm latime (burta ce credeati ?!), si 41 cm lungime ,ce ziceti e bine pentru 36 de saptamani ? fac multa miscare- shopping ,ca nu merg nici legata la sala ,si inca nici-o problema. Ma mananca burtica sub buric si mi-a spus o doamna ca daca ma scarpin fac vergeturi -asa ca pun crema ca o nebuna ,sincer cred ca e de la caldura ,sunt numai 37-38 grade afara
,inca putin ,daca stau sa ma gandesc o sa auzim de bebei la sfarsitul lunii ,nui asa? inclusiv eu
,bafta !
+36 
miky
Mia. spune:
Salutari la toata lumea si SANATAE MULTA! Eu am fost iar la doctor ieri,...ce sa zic..plictiseala ca de obicei! Nimic deosebit, adica toate bune si frumoase cica! In ultima luna n-am luat deloc in greutate, in schimb copilul misca aproape non-stop, sper sa nu fie asa agitat si dupa ce se naste! In schimb azi-noapte m-am trezit de 5 ori la toaleta, vai de capul meu cu dormitul noaptea!
31
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
miti2004 spune:
mai burtici, abia v-am ajuns din urma cu cititul !
iata cu ce ma laud eu : de vreo cateva zile am o secretie mai vascoasa, era galbena-albicioasa. azi insa a avut si maro in ea
...asa ca am sunat la doctor si mi-a zis secretara sa incerc sa ma duc, dar cand am ajuns tocmai pleca val-vartej la spital ca ii nasteau 2 paciente si mi-a zis sa ma duc maine la ora 5. Azi si bebe a fost f agitat, ma tot loveste intre picioare de ma sperie rau de tot. Sper sa nu iasa ca mai are de crescut.
Sunt un pic cam stresata, mai ales ca s-ar putea sa ma controleze si pe dinauntru si sa nu imi faca mai mult rau...plus ca la eco sunt programata abia joia viitoare.
Va pup,
miti 31s+5z
Muuh spune:
Cristina_ioana ase e am uitat sa iti zic de bebe. Are 2084 gr - a luat 500 gr in 3 saptamani. Sunt decisa sa incerc natural, daca nu sare de 3600 gr. Vreau epidurala in principiu si tot sper la o nastere asa "pe banda rulanta". Dar nu mi-e frica nici de cezariana, daca va fi nevoie, cu placere. Tocmai m-am vazut cu o prietena care a nascut acum fix un an un baietel prin cezariana si spunea ca la ea a fost perfect, a doua zi bantuia prin spital ca si cum nu avea nimic. Iar luni o alta prietena a "livrat" tot un baiat de 2800 gr, la Elias si imi spunea un prieten comun ca cel mai mult i-a placut ca doctorii si asistentele au fost oameni. Cezariana a facut si ea pentru ca avea bazinul prea ingust. Deci ce sa zic ce o fi o fi.
Consi eu sunt nascuta prin cezariana, din cauza de suferinta fetala si am fost un copil mai mult decat activ. Vorba lu mama daca stiam cat stiu astazi despre copii hiperactivi sau cu deficit atentional acolo te incadram. Asadar eu contrazic afirmatia ca copii nascuti prin cezariana sunt mai bleguti.
Miruna
32+
crissa71 spune:
Neata fetelor de peste ocean!!!
25 miky:Felicitari pt. masuratori...
MIA.:si la noi e la felcu dormitul noaptea....naspa
Miti2004:F.bine ca te-ai dus azi daca am inteles afli mai multe dar cred ca o sa fie bine!Iti tinem pumnii!!
GAGICI cum a fostla intalneala??Ce ati halit?Ati facut iarasi poze?Vrem sa vedem!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
assa spune:
Neatza si de la mine
Crissa ce-ti veni scumpa cu 'peste ocean" (vad ca scrii la ora 8)ca iote-ne si pe noi pe acilea, dincoace de ocean
--glumesc
Bantui prin casa de ceva timp si nu reusesc sa ma trezesc. E o vreme super nasoala aici
Consi mie asa mi-a spus ieri medicul. Mi-a dat reteta, dar de anestezist n-a spus nimic. Oricum daca afli mai multe despre Bega si tarife spune-mi si mie te rog, ca tot acolo nasc si eu.
Martta sunt unii parametri pe care ei ii iau in considerare, dar cred ca si aici e o mare presupunere, exact ca si greutatea, presupusele probleme, hai sa fim serioase ca nimeni nu poate sa stie ce si cum pana in momentul nasterii.Capul sus!
M-am tot perpelit toata noaptea si ama ajuns la concluzia ca bebele meu nu e chiar asa de mic. Asa ca azi am moralul mai sus ( nu stiu cat m-o tine). Daca o sa fie micut bagam laptic la greu dupa , nu?
Cum a fost la inghetata?????
Se impune o cafea...revin
SARILLA spune:
Buna,mamici cu burtici!
Eu nu am mai intrat de mult pe net, deci nici pe forum, dar am citit cate ceva acum, si m-am gandit sa upgradez un pic informatiile despre mine si bebe. Bebe Razvan, a propos!![]()
Acum sarcina este de 34 saptamani, iar la 32 de saptamani, cand am fost la eco, bebe avea 2400 grame...grasut,nu?![]()
Eu as vrea sa nasc normal, asta daca totul o sa fie in regula si nu o sa fie nici un impediment. Asta se va intampla sigur la Spitalul Judetean Constanta, insa nu stiu cu cine, ca doamna doctor va fi plecata din tara la sfarsitul lunii iulie, cand trebuie sa se intample evenimentul.
Cam atat deocamdata, cred ca astea sunt informatiile cele mai importante, va pup pe toate si va doresc in continuare sarcina usoara!
Muuh spune:
La intalnire a fost foarte simpatic si dragut. Am combinat inghetata cu o plimbarica intrucat terasa era mai in mijlocul parcului dar a fost foarte bine. Ne-am simtit bine, am papat bunatati si am mai vorbit una alta. Mie una mi-a crescut optimismul si mai mult dupa ce am cunoscut-o pe bulinutza. Este o persoana atat de tonica si care vorbeste cu atata detasare despre problemele prin care trece incat sincer nu pot decat sa
. Pe celelalte fete le stiam, niste dragute toate. Eu am plecat putin mai devreme asa ca poate intra ele sa va mai spuna ce s-a intamplat dupa aia. Poze nu am facut, cel putin cat am stat eu. Dar nu e timpul pierdut....poate ne mai vedem si facem atunci.
Miruna
32+
lili spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine, crestem, mergem in fiecare marti la control si monitorizare la Elias.Pana acum si mie mi s-au parut Ok asistentele de pe acolo...si conditiile bune.. fata de alte spitale..
La ultima masuratoare la dr.T bebita avea 1,8kg.Deci e foarte bine pentru 30 saptamani.
Datorita problemelor de coagulare si eu voi avea cezariana , probabil la inceput de luna a 9 a.
Va pupam.
Lili(30 saptamani)
ayaana spune:
buna dimineata la burtici 
noaptea mea a fost linistita, bebe m-a lasat sa dorm, fara prea multe tumbe...
acum stau si ma intreb daca e ok ca nu prea s-a miscat...vad ca nici acu' de dimineata nu prea e activa..![]()
o sa ma duc la loc in pat, sa ma asez pe partea stanga (ca am vazut ca asa ii place) si s-astept sa-mi zica buna dimineata...
uff..daca se misca prea mult nu-i bine, daca se misca prea putin iar nu-i bine....greu! greu!

adriana si diana-maria 30+