Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

LCarmen, problema e destul de serioasa din moment ce dureaza de cateva saptamani. Fara jena, deschis, vorbeste cu psihologul.
Daca te ajuta, impartaseste-i si sotului cosmarurile tale. Cu siguranta veti gasi o solutie.
Succes si numai bine!

Aliniutza, bun venit!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

neata fetelor!!!Azi pt ca sint foarteeee matinala pun la dispozitie tot ce vrea sufletelul vostru:cafea,ness,capucino....
Sa aveti o zi minunata!!!
Noi am fost la medic luni ,fetita era foarte jucausa,statea picior peste picior(si Alex sta la fel mai ales cind doarme!!!),are 1.768 kg "ca la carte"(adica ca pe net),m-a asigurat dr ca e tot fata..ca aveam emotii.
Faza draguta ca Alex a crezut ca vin cu bebitza,asa ca atunci cind m-a vazut, m-a intrebat:"pai,bebita unde e??Nu ai scos-o?Pai,cladirea aia alba nu era spitalul???".
Oooops,s-a trezit si ma cheama!!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, hehehe, a mea statea numa` cu miinile la oki la echo ca si acum de altfel, se rusineaza la fiecare 5 minute si face acelasi gest. pe cind un campari?
carmen,

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Gabi multumim de cafea...
Va doresc si eu o zi frumoasa, desi iar sunt nori...Maine am serbari si abia astept sa vad Tapul TZ si capcaunul...astea sunt rolurile lui Octavian. Matei va fi un domn cu vesta si papion si vor oferi floricele la fete.
Abia astept. Sunt suparata ca ni s-a stricat camera de filmat, dar asta e...se mai intampla.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna dimineata!Urata vreme!Sper ca nu va fi asa si maine,cand avem serbare.
Gabriela,asteptam costumul,Cosmin m-a innebunit de tot intrebandu-ma de cate cel putin zece ori pe zi cand ii vine costumul de mugure.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Neata!

Am revenit dupa o pauza mica,din cauze de net,mama lui de net! Voi ce firma de net aveti mai fetelor? La mine la fiecare ploaie cade netul si daca mai da si un fulger,clar tre sa schimb placile de retea.Si nu am decat 3! Asta daca nu inchid calculatorul si sa scot cablul de retea.Pai ce treaba e asta? Asa ca ma gandesc serios sa schimb reteaua.

Va pup si va urez o zi minunata!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna fetele!

da, urata vreme...asa o fi toata vara? ca noi vrem si la mare...
Miha, noi avem contract cu cei de la link explore, nu am avut probleme deosebite, rar de tot...

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Neata!

Am revenit dupa o pauza mica,din cauze de net,mama lui de net! Voi ce firma de net aveti mai fetelor? La mine la fiecare ploaie cade netul si daca mai da si un fulger,clar tre sa schimb placile de retea.Si nu am decat 3! Asta daca nu inchid calculatorul si sa scot cablul de retea.Pai ce treaba e asta? Asa ca ma gandesc serios sa schimb reteaua.

Va pup si va urez o zi minunata!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Noi avem net de la RDS si nu prea avem probleme,doar o singura data ne-am chinuit vreo saptamana pana au schimbat nu-s ce chestie din panoul lor care tot sarea de la locul ei,dar de atunci merge snur.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Noi avem Pacific Net.Sant OK.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu am ASTRAL acasa si RDS la firma. Nici un repros, cand a cazut cablul TV a picat si netul, dar foarte rar s-a intamplat.
Pupici cu lipici la toata lumea, fug acasa sa fac o litera TZ.
Pa, pa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput