Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acum am citit si eu care e treaba cu cap. de 20 pag. bine ca m-am lamurit.

Selin, Roxana-Elena si Andrew Kyle!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Ursulinoooooooooooo?!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Anda, Bee, Ursoaica Veniti in Tineretului?

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Am citit si eu cap. asta si cap. trecut(64), dar mai am de recuperat.
Poze cu Emma si Vladimir vad imediat.
Moni ma bucur ca se simte bine Diana.
Anda imi pare tare rau dupa pisicul tau. of, saracul!!!
In sf. il vad si eu pe Mark in poze. super gagiu.seamana cu mami lui.Felicitari pt. camera. acum asteptam softul.
Silvi l-am vazut pe smecherosul de Alain in patut. mama ce a facut cu aparatorile de pat.
Ana_m am vazut-po si pe Clara, care e leita tati. doamne ce frumoasa e in rochita aceea aalbastra.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Salut gagicic
Fetelor dar aveti viteza la scris, nu gluma...si eu am ramas in urma cu cititul. Eu in timpul liber nu stiu ce treaba sa mai fac...
In rest...toate bune. Am ajuns la performanta de 180gr piure la pranz si 230ml lapte seara. Sper sa o tina tot asa.
Mai nou vad ca gogosica incearca sa se intoarca pe burtica si inapoi pe spate nu mai poate, drept pt care se enerveaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

mamici,

Eu fierb pieptul de pui impreuna cu legumele cam o ora.Catalina de ce tii borcanasele in frigider daca nu sant deschise? In magazine nu se tin la rece,eu le am in dulap.
Giova nu era prea tare muzica pt. Marco? Ieri te dadusem disparuta
Anda imi pare rau de mitzi eu am plans dupa un hamster 2 zile la rand, ma duceam la sv. si plangeam de se cruceau colegii ca fac asa dupa un soareceNici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul tau Pupicei lui Marksi tie ca sa iti revii cat de cat
Cat doarme Angelo ma duc sa imi fac un dush....de vopsit inca nu am apucat, nu pot sa ies din casa cu parul asta Azi noapte de la ora 4 nu am mai putut dormi, cred ca de la epidurala am ramas cu urmari, ma doare coloana de nu mai pot, nu stiu cum sa mai stau in patEu problemele astea nu le-am avut inainte!

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Pentru cele interesate: Intalnire azi la ora 14:00 la intrarea in Tineretului din Sincai.

poze Tiberiu
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Maraki am citit acum o parte din ce ati scris.sa pui filmulet cu socrosenia.
Liliana si eu i-am dat la Marco Milch brei nacht, s-au cum ii zice, i l-a topit. l-am gustat si eu, e super bun. Cum fu la Ploiesti? I-ai pus la punct?
Astery ma bucxur ca ati avut o nunta frumoasa. La cat mai multi ani impreuna!!! Cat despre partea de la inceput....eu nu sunt asa, dar atunci nu stiu ce am avut . Vrem poze!!!
Si eu mananc cateodata la comp.

Am uitat sa ne cantarim si masuram puiul aseara.

Am pus si noi 3 filmulete, acum termin si cu pozele.
caci Marco mi-a adormit in brate.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Giova ce este Milch brei nacht?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO si MARAKI, merci mult, fetele. Suntem super suparati si eu si sotul. George a zis ca el nu se poate obisnui cu absenta lui Lucky si ca sa adoptam alt matz, asa ca am ajuns sa cautam matzi pe net. Eu nu stiu ce sa zic, dar daca el asa isi doreste fie ca el. Mie mi-e si frica sa ma mai atasez de alta matza, da' sotul imi spune ca asta e gandire egoista si ca sunt nu stiu cati matzi parasiti care asteapta sa fie adoptati. Asa ca acum asta facem, cautam alt sufletel.
Cat despre saracutul Lucky, incinerarea e la ora 16. Sper din inima sa nu fie suparat pe noi pentru decizia de a adopta alt pisoi.
Sotul a ramas cu mine acasa, nici nu s-a mai dus la servici, a dat telefon sa zica ca are o problema si nu ajunge azi.
ANA S, nu pot sa vin la intalnire azi, altadata vin fara indoiala, dar acum, nu pot, nici nu am cand si nici nu pot sa stau fara sa plang, asa ca nu are rost sa intristez pe nimeni.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput